Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
7.8.13 11:29

@Tereza1986 A proč to hned svádět na otce? O to jde, kdo z nás tady vidí dál než do bulváru, který má jinak okurkovou sezonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.8.13 11:29

Už se se lekla, že to bude první diskuze bez hádek…

• Citovat
  • Upravit
mili84
7.8.13 11:30
@Timinka píše:
mimo téma, ale to je jako potrat teď něco k chlubení? 8o Shluk buněk, kterému bije srdce ;).
:potlesk:
A to je ONO-nevíš jak to bylo a vida… přesně tuhle reakci jsem čekala… Už jsem v tom pytli, co šla dobrovolně… :lol: A seš si jistá, že to tak bylo??? :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
1504
@saracenka30 píše:
A navíc myslím, že se mezi námi najdou i takové dámy, které podobné dobrodružství vítají. :D

jeste skoncime u diskuze o severofrickych gigolech? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@saracenka30 píše:
A navíc myslím, že se mezi námi najdou i takové dámy, které podobné dobrodružství vítají. :D

tak, tak ;)

Jinak co se týče těch třeba egyptských „pohůnků“ tak ty kluci jsou vděčni že mají práci, pochybuju že by riskovali vyhazov kvůli nějaké turistce, oni jsou moc opatrní ;) ano loví, ale jdou jen tak daleko jak jim ta žena dovolí. Takže když se budu chovat jako rajda, a že většina turistek se tak chová tak se nemůžu divit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
@saracenka30 píše: :)
Jenže oni to pak místní playboyové zkoušejí skoro na každou turistku ze západu. :lol:.

přesně tak…prostě, léto, horko, cizina…proč si nezašpásovat :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
8814

Takovouhle ztrátu prožívá každy jinak. Nikdo nebyl v jeho situaci a nikdo neni schopen říct jak by se zachoval.
To, ze si pamatuje takove detaily jako kalhoty apod, ze vypada ze ma odpovědi nachystane… Víte už kolika výslechy musel projít? To, ze děkuje kanceláři? Vždyť je tam sám a delegáti jsou v podstatě jeho jediní „přátele“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.8.13 11:31
@ksafnika píše:
jeste skoncime u diskuze o severofrickych gigolech? :mrgreen:

když budou fotky proč ne :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1504
7.8.13 11:31

A je to tady je to tusila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.8.13 11:32
@Loki01 píše:
Takovouhle ztrátu prožívá každy jinak. Nikdo nebyl v jeho situaci a nikdo neni schopen říct jak by se zachoval.
To, ze si pamatuje takove detaily jako kalhoty apod, ze vypada ze ma odpovědi nachystane… Víte už kolika výslechy musel projít? To, ze děkuje kanceláři? Vždyť je tam sám a delegáti jsou v podstatě jeho jediní „přátele“.

souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
mili84
@saracenka30 píše: :)
Jenže oni to pak místní playboyové zkoušejí skoro na každou turistku ze západu. :lol:.

Holky já nevím-kámoška byla v té sprše nahá a normálně měla co dělat, aby se ji podařilo zavřít dvěře… mě se taky snažil zatlačit tak, ať nemám kam uhnout… pak jsem si dala už pozor, abych nebyla na pokoji sama… neříkám-pozornost potěší, ale ne tenhle nátlak a od trpaslíka s metrákem… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1504

Ovsem z techhle snedejch hochu by ji neotravil zadnej, na to dam jed.tem se hodi zenska ziva, ne mrtva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili84
7.8.13 11:33
@Jasněnkaa píše:
souhlasím.

To zní logicky…

• Citovat
  • Upravit
8814
7.8.13 11:34
@mili84 píše: :potlesk:
A to je ONO-nevíš jak to bylo a vida… přesně tuhle reakci jsem čekala… Už jsem v tom pytli, co šla dobrovolně… :lol: A seš si jistá, že to tak bylo??? :potlesk:

On te nekdo nutil???
Protoze jestli jsi mela třeba zamlkle těhotenství tak jsi se špatně vyjádřila. Mluvilo se o potratu ne o čistění dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
7.8.13 11:35

Já radši ani nedělám závěr. Někdo to udělat musel, jestli otec/manžel, nějaký Egypťan, či jiný obyvatel Egypta, to se snad dozvíme.

Ale je tam mnoho nejasností, podezřelých okolností. Pokud měli milionové pojistky, nikdo neví, jestli měl manžel nějaké dluhy, nebo jestli to je jen náhoda. Nikdo neví, jak by reagoval v té chvíli. Možná je ještě v šoku, možná to jen hraje a hraje to špatně.

Upřímně, ať to byl kdokoliv, zabít ženu a dítě - rozleptat jim žaludek, kdy umíraly určitě v příšerných bolestech, to mi hlava nebere, je to neskutečně hnusné.

Mimo to. Miluju, když lidi říkají „byl hrozně hodný, nikomu by nikdy neublížil.“ Ty lidi to nemůžou vědět, ani nejbližší rodina. Lidé se umí skrývat před okolím, nikdo nemusí vědět, jaký doopravdy je.

Doufám, že se to brzo vyřeší. A že viník bude po právu potrestán. Rozleptání žaludku by si také ten dotýčný vrah zasloužil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová