Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenoska.lina
7.8.13 10:53
  • Citovat
  • Upravit
ikyki
7.8.13 10:56

@nadus i když myslím, že je celkem fuk kde dělá ;) každopádně v práci byl prý spolehlivý schopný a všichni tam za ním stojí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11037
7.8.13 10:57
@nadus píše:
Co vy na to, ja si myslim, ze by meli naridit pitvu jeste tady… porad verim nasim patologum vic, nez jim.

Taky bych byla pro to, aby se pitva udělala i tady, pro sichr.Ale prý je to možné jen na žádost rodiny a ta chystá pohřeb, takže asi pitva nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 10:59

@bejbyn tak jestli je to pravda, tak mi hlava nebere, proc o tu pitvu nezazadaji :think:

• Citovat
  • Upravit
ikyki
7.8.13 11:02
@bejbyn píše:
Taky bych byla pro to, aby se pitva udělala i tady, pro sichr.Ale prý je to možné jen na žádost rodiny a ta chystá pohřeb, takže asi pitva nebude. :nevim:

holky budu tak vybraný, že už tady stejně nikdo nic nepozná ( omlouvám se ale je to tak )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Já si myslím, že to byl otec. Je tam spoust nejasností. Nějaký křik z pokoje, vysoké pojistky, otec záhadně přežil, poloha mrtvých, smrt ve stejnou chvíli, průjem?-přitom to mudr neprokázal…

No my se v tom rejpat můžeme ale je nám to k ničemu.

A že říkají, že to byl dobrej člověk a nikdy by nic a bla bla… Lidi jsou herci!!! Manipulátoři.

Je to hrozný!!! Jen doufám, že se to pořádně prošetří a pravda vyjde najevo.
Otec v rozhovoru - naprosto v klidu. Asi nadopovaný.

Manželku dobře-neshody ale to dííííííííítě??? proboha.

• Citovat
  • Upravit
1943
@Tereza1986 píše:
Jestli se to někomu příčí, ať jde pryč. Mně se příčí témata jako co obléct dítěti, kojení a podobný a taky tam nelezu prudit.

Ano, vsak jo. Je to tema, ktere vzbuzuje diskuzi. Kdyz dam (mozna blbe) prirovnani- o Bartosove tu je taky diskuze. Kdo chce pise, koho to nezajima, at necha byt.
Vzdyt pisu, ze tu vulgarismy nepadaji, jen tu diskutujeme o moznostech, pocitech. Nikdo tu nikoho na hranici upalit snad nechce. A vetsina z nas by byla radsi, kdyby se jednalo o nejakou nestastnou nahodu nez treba vrazdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
7.8.13 11:03
@jessikka píše:
Holky čtete to po sobě? Není vám hanba? Ještě že tu nemáme šaríu, určitě byste tam byly první, abyste si mohli hodit kamenem. Stoprocentní souhlas s terinkou4444.

Přesně tak. Upíři, nic jiného. Hladově hltají cizí neštěstí a víc, víc, víc…

Tady se furt řeší, že se doktorka při potratu v 9tt zachovala necitlivě.

A přitom kdyby na jejím místě sedělo 99 procent uživatelek emimina, tak ženské řeknou: „hm, podle mě jste si to způsobila schválně… no ano, stačí základy psychologie, vidím to na vás… netváříte se dost smutně, na to mi ty tři minuty stačí… jó, to když potratila boženka vopršálková, ta uměla jinak zaplakat, takže jste jasná… tak si vemte vložku a vypadněte“ a ještě by do čekárny zařvaly, kdo jde po té paní, co schválně potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
7.8.13 11:04
@ikyki píše:
holky budu tak vybraný, že už tady stejně nikdo nic nepozná ( omlouvám se ale je to tak )

Orgány se vracejí do těla(taky se omlouvám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.8.13 11:05

@bejbyn No v normálních zemích ano, tam si tím nejsem tak jistá

• Citovat
  • Upravit
mili84
7.8.13 11:05
@jessikka píše:
Nova tvrdí… na základě vlastního rozhovoru. Ať si tvrdí, co chce, tohle přece nemůže soudný člověk brát jako důkaz. Už to vidím u soudu - ale na Nově přece říkali…

Na nově neříkali-já naopak tvrdím opak-nova se ho zastává… A říkal ON, ne nova, v rozhovoru… na jeho místě bych do televize vůbec nelezla a už vůbec bych přes ní nevyzývala ambasádu a jiné o pomoc-to se dělá jinak a ne přes TV… mimoto-budou dělat pitvu i u nás ve FN Ostrava :potlesk: Tak třeba bude brzo jasno Ať j to tak či onak-dělá ze sebe chudáčka přes bulvár a furt mele jen já, já, já… Kdo tvrdí, že takhle se chová člověk s takovou ztrátou, tak žádnou takovou neprožil… :think:

• Citovat
  • Upravit
104
7.8.13 11:06

Dokážete si představit, co by odhalení tipu-terorismus provedlo s turistickým ruchem v Egyptě, já tomu nemužu pořád nějak věřit, že by otec zabil dcerku a ještě manželku…no nevím..obě byly takové cukrové blondýnky to arabáši milují, vím jak už jsem tam byla neštastná jak mě pořád někdo ohrabávala a obtěžoval. Možná jim dali do pití nějakou drogu a ta v kombinaci s Antinalem udělala tuhle paseku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 11:07
@Bábrdl píše:
Přesně tak. Upíři, nic jiného. Hladově hltají cizí neštěstí a víc, víc, víc…

Tady se furt řeší, že se doktorka při potratu v 9tt zachovala necitlivě.

A přitom kdyby na jejím místě sedělo 99 procent uživatelek emimina, tak ženské řeknou: „hm, podle mě jste si to způsobila schválně… no ano, stačí základy psychologie, vidím to na vás… netváříte se dost smutně, na to mi ty tři minuty stačí… jó, to když potratila boženka vopršálková, ta uměla jinak zaplakat, takže jste jasná… tak si vemte vložku a vypadněte“ a ještě by do čekárny zařvaly, kdo jde po té paní, co schválně potratila.
??? :nevim: co tím chtěl básník říci?
  • Citovat
  • Upravit
1504

Ja si o tom otci nemyslim nic, na zaklade bulvaru a jednoho videa…to je opravdu malo.ale zajima mne, kde je pravda a na co zemrely. nepripadam si jako hyena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@nadus píše:
Ze se media nazyvaji divnou veci smichanou vodu s colou… Je vseobecne zname, ze cola sklidnuje zaludek. Kdyz si ji da clovek v noci, tak je logicke, ze si ji zredi s vodou aby nebyla silna a clovek mohl po ni spat. Treba ja kdyz piju colove napoje nebo caj po 17te hodine, tak uz bych byla vzhuru celou noc.
Muj skromny nazor je, ze neco vypili na baru, ze proste arabaci, kteri to samozrejme kvuli cestovnimu ruchu nepriznaji si spletli flasky a jed, ktery pouzivaji na krysy nebo jine nechtene zviratka jim do napoje dali… byli hold na spatnem miste ve spatnou chvili…
moje mama ale tvrdi ze je otravil. Nevim holky, mne se to nezda, hlavne mi prijde ujete otravit dceru… a ten chlap je prej vysoce postaveny manazer ve Skodovce, to nedava smysl, jo a emoce, nikde neni standard jak se lidi zachovaji. to bych vubec dle toho nehodnotila. kdyby plakal, tak polovina naroda by ho oznacila za herce…
kazdopadne, pokud to neudelal, tak do konce zivota chudak, pac nekteri lide ho budou oznacovat za vraha naporad… ach jo takova tragedie brrrr :(

no tak to je myšlenka jak stehno :mrgreen: :mrgreen: dej si sprchu :roll: bože a pak vznikají fámy :zed:

Co se týče coly na žaludek, tak ta se neředí, ale chladí a vybublá se, aby pomohla ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová