Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiskaKosa píše: Že se na to nevys.r.te![]()
![]()
na celou tuto diskuzi, stejně tu omíláte jen milion spekulací a nakonec to stejně zamknou, nebo vymažou jelikož si tu vjedete do vlasů…
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tady to jsou jen spekulace, nikdo se tu nehádá, že má pravdu.Ta vyjde najevo až zadlouho, jestli vůbec ![]()
@Bunny puella egypr cizince nevydává-rovnou trest smrti. ukamenování, zastřelení nebo oběšění. napadá mě za jak dlouho je tělo studené za 4 h asi ne ![]()
@-Sára píše:
@Bunny puella egypr cizince nevydává-rovnou trest smrti. ukamenování, zastřelení nebo oběšění. napadá mě za jak dlouho je tělo studené za 4 h asi ne
uffff, až takhle drsný tresty. A za jak dlouho je tělo studený? Nevím, ale čtyři hodiny je dle mě málo. ![]()
Tady je něco k chladnutí těla:
Chladnutí těla
Pokud dojde ke smrti, dochází k postupnému chladnutí těla. To závisí na mnoha faktorech, jako jsou oblečení, okolní klimatické podmínky atd. Orientačně je možné uvést jeden stupeň za hodinu. Chladnutí skončí velmi pozvolným přiblížením teploty těla k teplotě okolí.
Orientační dobu úmrtí je možné odhadovat na základě posmrtné ztuhlosti. Dochází k ní mezi 30 minutami a 3 hodinami. Celé tělo ztuhne maximálně během 12 hodin a ztuhlost přetrvá dalších 6-12 hodin, následně vymizí. Později dochází k nazelenalému zbarvení kůže - orientačně se uvádí 48 hodin.
Další informace poskytují tzv. hypostáze. Tak jak dojde k přerušení oběhu, dochází působením gravitace k přesunu krve do nejníže položených částí těla. Následně dochází k rozkladu krvinek. Ten se projeví modrofialovým zbarvením asi hodinu až dvě po smrti. Tyto skvrny ale nemohou vzniknout v místech, kde je tělo svojí vahou stlačováno proti tvrdému povrchu. Skvrny mohou signalizovat i to, že s tělem bylo po smrti manipulováno.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/…echnika.aspx?…
Holky čtete to po sobě? Není vám hanba? Ještě že tu nemáme šaríu, určitě byste tam byly první, abyste si mohli hodit kamenem. Stoprocentní souhlas s terinkou4444.
@jessikka proč by nám měla být hanba? Diskutujeme o něčem, co se stalo a jsou toho plný noviny…nevím, za co bychom se měly stydět. A já se třeba díky této diskuzi dozvěděla, že je v Egyptě trest smrti. Takže vše má svůj přínos.
Rika se, nesudme dne pred vecerem, ale tohle nemuze nechat nikoho chladnym a bez zajmu.
Muj manzel neveri, ze by to udelal manzel, mne zas nenapada nic jineho, nez ze to byl on ![]()
Pomysleni, ze by to byla sebevrazda s vrazdou, se mi zda divne. Kazdy je jiny, ale kdyz budu mluvit za sebe, udelalabych to doma a max spolykala prasky. Sice nemusela vedet, ze po nejakem jedu budou tak trpet, ale ja mit nejake bolesti, tak to vzdam a vyhledam pomoc.
Rozhovor s nim jsem vcera kousek videla(prvni cast). Jak se chova clovek, co takhle ztrati nekoho blizkeho nevim, ale zas je pravda, ze mluvil hodne o sobe, svem utrpeni pri zazivacich problemech.
Tezko rict no. Nechce se uverit, ze by toho byl schopen, ale jinou pravdepodobnou verzi jsem neslysela. Ja tam jinou moznost nevidim.
A at je to jakkoliv, prala bych si, aby nasli praveho vinika a potrestali ho podle egyptskych zakonu.
Nekomu muze byt hanba diskutovat o tomhle, nekomu se zas muze pricit rozebirat verejne sexualni zivot, rodinna tajemstvi, pomlouvat zname…to si nevyberes ![]()
@Bunny puella přesně tak prý byli fialové a on dával umělé dýchání to by se taky otrávil
@Bunny puella píše:
A on říkal, že už manželka s dcerou byly zabarvené, že jo.
Ano, rikal, ze mely fialove fleky.
Mimo misu-V tom clanku pisou, ze se krev hromadi na nejnizsim bode mrtveho, ale zaroven ne na miste, kde je telo tizeno k pevnemu povrchu. Tak kde se pak ta krev hromadi u cloveka, ktery lezi?
přesně, pořád tohle omílá.Kdyby jemu bylo tak zle,tak je taky mrtvej.
taky jsem nevěděla, že je v Egyptě trest smrti.
A taky si myslím, že to chtěl svést na zažívání a že se na to prostě nikdy nepříjde…tohle si říkají tak nějak asi všichni vrazi, no 
Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne…