Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
7.8.13 09:41
@-Sára píše:
Nevěřím mu a hlavně jemu bylo 100 x hůř než manželce :poblion: včera v tv to omílal dokola jak jemu bylo zle.

přesně, pořád tohle omílá.Kdyby jemu bylo tak zle,tak je taky mrtvej.

@bejbyn píše:
Vrahové si nikdy nepřipouští, že se na ně přijde. Právě proto si asi vybral Egypt, aby to svedl na otravu jídlem. A že je tam trest smrti ani nemusel vědět, já jsem to také nevěděla :oops:

taky jsem nevěděla, že je v Egyptě trest smrti. :oops: A taky si myslím, že to chtěl svést na zažívání a že se na to prostě nikdy nepříjde…tohle si říkají tak nějak asi všichni vrazi, no :?

Jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne…

• Citovat
  • Upravit
11037
7.8.13 09:42
@MiskaKosa píše: Že se na to nevys.r.te :roll: :roll: :roll: na celou tuto diskuzi, stejně tu omíláte jen milion spekulací a nakonec to stejně zamknou, nebo vymažou jelikož si tu vjedete do vlasů… :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

Tady to jsou jen spekulace, nikdo se tu nehádá, že má pravdu.Ta vyjde najevo až zadlouho, jestli vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 09:44

@MiskaKosa Kriticky mysleni je potreba rozvijet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
7.8.13 09:44

@Bunny puella egypr cizince nevydává-rovnou trest smrti. ukamenování, zastřelení nebo oběšění. napadá mě za jak dlouho je tělo studené za 4 h asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 09:46

@-Sára Akralni casti klidne uz za hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 09:54
@-Sára píše:
@Bunny puella egypr cizince nevydává-rovnou trest smrti. ukamenování, zastřelení nebo oběšění. napadá mě za jak dlouho je tělo studené za 4 h asi ne :think:

uffff, až takhle drsný tresty. A za jak dlouho je tělo studený? Nevím, ale čtyři hodiny je dle mě málo. :think:

• Citovat
  • Upravit
1504
7.8.13 09:55

Telo pry stydne ryhlosti 0.5 stupne za hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 09:56

Tady je něco k chladnutí těla:

Chladnutí těla
Pokud dojde ke smrti, dochází k postupnému chladnutí těla. To závisí na mnoha faktorech, jako jsou oblečení, okolní klimatické podmínky atd. Orientačně je možné uvést jeden stupeň za hodinu. Chladnutí skončí velmi pozvolným přiblížením teploty těla k teplotě okolí.
Orientační dobu úmrtí je možné odhadovat na základě posmrtné ztuhlosti. Dochází k ní mezi 30 minutami a 3 hodinami. Celé tělo ztuhne maximálně během 12 hodin a ztuhlost přetrvá dalších 6-12 hodin, následně vymizí. Později dochází k nazelenalému zbarvení kůže - orientačně se uvádí 48 hodin.
Další informace poskytují tzv. hypostáze. Tak jak dojde k přerušení oběhu, dochází působením gravitace k přesunu krve do nejníže položených částí těla. Následně dochází k rozkladu krvinek. Ten se projeví modrofialovým zbarvením asi hodinu až dvě po smrti. Tyto skvrny ale nemohou vzniknout v místech, kde je tělo svojí vahou stlačováno proti tvrdému povrchu. Skvrny mohou signalizovat i to, že s tělem bylo po smrti manipulováno.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/…echnika.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
7.8.13 09:57

A on říkal, že už manželka s dcerou byly zabarvené, že jo. :think:

• Citovat
  • Upravit
12651
7.8.13 09:58

Holky čtete to po sobě? Není vám hanba? Ještě že tu nemáme šaríu, určitě byste tam byly první, abyste si mohli hodit kamenem. Stoprocentní souhlas s terinkou4444.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 10:01

@jessikka proč by nám měla být hanba? Diskutujeme o něčem, co se stalo a jsou toho plný noviny…nevím, za co bychom se měly stydět. A já se třeba díky této diskuzi dozvěděla, že je v Egyptě trest smrti. Takže vše má svůj přínos.

• Citovat
  • Upravit
1943
7.8.13 10:03

Rika se, nesudme dne pred vecerem, ale tohle nemuze nechat nikoho chladnym a bez zajmu.
Muj manzel neveri, ze by to udelal manzel, mne zas nenapada nic jineho, nez ze to byl on :nevim:
Pomysleni, ze by to byla sebevrazda s vrazdou, se mi zda divne. Kazdy je jiny, ale kdyz budu mluvit za sebe, udelalabych to doma a max spolykala prasky. Sice nemusela vedet, ze po nejakem jedu budou tak trpet, ale ja mit nejake bolesti, tak to vzdam a vyhledam pomoc.
Rozhovor s nim jsem vcera kousek videla(prvni cast). Jak se chova clovek, co takhle ztrati nekoho blizkeho nevim, ale zas je pravda, ze mluvil hodne o sobe, svem utrpeni pri zazivacich problemech.
Tezko rict no. Nechce se uverit, ze by toho byl schopen, ale jinou pravdepodobnou verzi jsem neslysela. Ja tam jinou moznost nevidim.
A at je to jakkoliv, prala bych si, aby nasli praveho vinika a potrestali ho podle egyptskych zakonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.8.13 10:03

Nekomu muze byt hanba diskutovat o tomhle, nekomu se zas muze pricit rozebirat verejne sexualni zivot, rodinna tajemstvi, pomlouvat zname…to si nevyberes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
7.8.13 10:14

@Bunny puella přesně tak prý byli fialové a on dával umělé dýchání to by se taky otrávil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
7.8.13 10:15
@Bunny puella píše:
A on říkal, že už manželka s dcerou byly zabarvené, že jo. :think:

Ano, rikal, ze mely fialove fleky.
Mimo misu-V tom clanku pisou, ze se krev hromadi na nejnizsim bode mrtveho, ale zaroven ne na miste, kde je telo tizeno k pevnemu povrchu. Tak kde se pak ta krev hromadi u cloveka, ktery lezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová