Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
Přesně tak. Upíři, nic jiného. Hladově hltají cizí neštěstí a víc, víc, víc…Tady se furt řeší, že se doktorka při potratu v 9tt zachovala necitlivě.
A přitom kdyby na jejím místě sedělo 99 procent uživatelek emimina, tak ženské řeknou: „hm, podle mě jste si to způsobila schválně… no ano, stačí základy psychologie, vidím to na vás… netváříte se dost smutně, na to mi ty tři minuty stačí… jó, to když potratila boženka vopršálková, ta uměla jinak zaplakat, takže jste jasná… tak si vemte vložku a vypadněte“ a ještě by do čekárny zařvaly, kdo jde po té paní, co schválně potratila.
@Jasněnkaa píše:
Miluju Egypt, a to že místní nahání ženský, co je na tom divného, děje se to všude i v evropě, ale to je v pořádku že?všude si chtějí smočit, ať už je to Italský plavčík nebo Chorvatský barman
@Bunny puella píše:
jak ohleduplný? My pouze diskuzujeme!! Přečti si diskuze jinde na Novinkách apod. To jsou teprve silný slova! Nikdo ho tu nekamenuje A že se 80% z nás tady na emiminu nezdá jeho reakce na úmrtí dvou milovaných osob a tobě příjde adekvátní, neznamená, že se tu do nás budeš strefovat. Navíc, tvoje přirovnání k potratu bylo opravdu hloupé. Mě zemřel tragicky táta a mamka se z toho sesypala. Brečela, uzavřela se před světem. Já též. Prostě jsme projevily emoce. Když jsem potratila, sesypala jsem se, pak jsem se dala navenek dokupy, ale nemkohla jsem o tom kluvit tak, jako tento pán. Prostě nic…vůbec nic…jen Já, Já, Já…a to mi na něm vadí nejvíc…ať je pravda o úmrtí jakákoli…
Podle sebe soudim tebe, ze? ![]()
@mili84 píše:![]()
![]()
v tom případě je banda vrahů na gynekologicko - porodnickým oddělení… A opravdu nepovažuju za vraždu odstranění shluklých buněk… to jako fakt sorry… a že to mám za sebou dvakrát
mimo téma, ale to je jako potrat teď něco k chlubení?
Shluk buněk, kterému bije srdce
.
@Jasněnkaa píše:
Miluju Egypt, a to že místní nahání ženský, co je na tom divného, děje se to všude i v evropě, ale to je v pořádku že?všude si chtějí smočit, ať už je to Italský plavčík nebo Chorvatský barman
Já Egypt taky miluju.Jsem blond a rozhodně mě nikdo neobtěžoval.
Proč to hned svádět na místní?
@Jasněnkaa píše:
přesně. V každý zemi se najdou čumilové. Mě Chorvati taky rentgenovali pohledem…prostě lidi jsou v tomhle na celým světě stejný…
@Timinka píše:
mimo téma, ale to je jako potrat teď něco k chlubení?Shluk buněk, kterému bije srdce
.
prosimvas, ja to napsala schvalne a hned se nekdo chytil, neeee, stop! ![]()
@Bunny puella píše:
přesně. V každý zemi se najdou čumilové. Mě Chorvati taky rentgenovali pohledem…prostě lidi jsou v tomhle na celým světě stejný…
A navíc myslím, že se mezi námi najdou i takové dámy, které podobné dobrodružství vítají. ![]()
@Timinka píše:
mimo téma, ale to je jako potrat teď něco k chlubení?Shluk buněk, kterému bije srdce
.
Jen kdyz mas zaklady psychologie ![]()
@saracenka30 píše:
A navíc myslím, že se mezi námi najdou i takové dámy, které podobné dobrodružství vítají.
tož to já neříkám, že mi to bylo úplně nepříjemný
![]()
@Bunny puella píše:
tož to já neříkám, že mi to bylo úplně nepříjemný![]()
![]()
jak ohleduplný? My pouze diskuzujeme!! Přečti si diskuze jinde na Novinkách apod. To jsou teprve silný slova! Nikdo ho tu nekamenuje A že se 80% z nás tady na emiminu nezdá jeho reakce na úmrtí dvou milovaných osob a tobě příjde adekvátní, neznamená, že se tu do nás budeš strefovat. Navíc, tvoje přirovnání k potratu bylo opravdu hloupé. Mě zemřel tragicky táta a mamka se z toho sesypala. Brečela, uzavřela se před světem. Já též. Prostě jsme projevily emoce. Když jsem potratila, sesypala jsem se, pak jsem se dala navenek dokupy, ale nemkohla jsem o tom mluvit tak, jako tento pán. Prostě nic…vůbec nic…jen Já, Já, Já…a to mi na něm vadí nejvíc…ať je pravda o úmrtí jakákoli…
Příspěvek upraven 07.08.13 v 11:22