Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
Diskuzi jsem nečetla, jen úvodní příspěvek. Ale tuším, kterým směrem to tady letí…Spekulace o tom, kdo jim vzal život, mně ani nikomu jinému nepřísluší.
Je mi z toho smutno…
A upřímně asi ani nechci vědět, kdo je ta zrůda. To těm dvěma chuděrám už život nevrátí.
A to já zase viníka znát chci. Nemělo by mu to projít bez trestu, ať už to byl otec nebo někdo jiný, i když to těm dvěma život nevrátí ![]()
No holky, diskuzi jsem nečetla, ale já nevěřím, že to udělal ten otec ![]()
@Tanule23 píše: …každopádně to co se stalo, je tragédie. Já jen mohu říci, že až tak idylický vztah neměli. Často se doma hádali, protože manželka měla ráda pozornost mužůPravdu se nejspíš nikdo nedozví
To má snad ráda každá žena a musel počítat s tím, že se za ni budou otáčet vypadala dost atraktivně, ale určitě se kvůli tomu nevraždí, to by asi vymřela větší polovina ženských
Tímto ovšem nikoho nechci vinit
To mi nepřísluší. Pouze podotýkám, že i přesto, jak každý tvrdí, že byli dokonalý pár, to tak zřejmě nebylo.
I když, nežila jsem s nimi, takže nevím. Pouze jsem se něco málo dověděla.
@kamikaa píše:
Holky, ted jsem četla, že ta Klárka nebyla jeho, že jí vyženil. To já vůbec nevěděla.četla jsem to na jedný diskuzi pod článkem. Vy to někdo víte?
Nekdo to tu uz psal, ale „oficialne“ jsem o tom neslysela.
@Tanule23 píše:
Od kamarádky té ženy…
To je ale porad jedna paní povídala.
Ale i kdyby to pravda byla tak to porad nic neznamená.
A co když jim něco dal do pití zaměstnanec hotelu? nějakej pošahanej arabáč ![]()
@bejbyn píše:
A to já zase viníka znát chci. Nemělo by mu to projít bez trestu, ať už to byl otec nebo někdo jiný, i když to těm dvěma život nevrátí
Já ale nikde neříkám ani nepíšu, že by mu to mělo projít bez trestu, ať to byl kdokoliv
. Nebo ano?
Já jen psala, že asi ani nechci vědět (já), kdo jim ten život vzal. Proti trestu nemám nic
. Já jsem pro Oko za oko.
@dani24687 Tak my to stejně nevyřešíme
Nejsem si třeba jistá, jestli tam zdravotnictví mají na tak vyspělé úrovni, abych jim věřila výsledky pitvy ![]()
@dani24687 píše:
A co když jim něco dal do pití zaměstnanec hotelu? nějakej pošahanej arabáč
Proč ne i to je možné magorú je na světě dost, tak proč by se nenašel nějaký v tom jejich hotelu i když by to bylo dost špatně prokazatelné, jednoduší bude hodit to na toho manžela
![]()
@zikado @Tanule23 nevyřešíme, ale bavit se o tom můžeme, ne? Od toho to tu je ta diskuze. Toto mě napadlo jako první, když jsem to v TV viděla.
@dani24687 Já jsem si prvně myslela, že opravdu snědly nebo vypily něco, co bylo otrávené. Pak ale bylo řečeno, že z jídla, nebo pití by taková otrava nebyla
Za sebe osobně bych ráda znala viníka.
@Tanule23 taková krásná ženská, že. Oni ti arabáči většinou úplně normální nejsou, takže mi to přijde spíš jako nějaká forma terorismu, proč by ne? Sem velice zvědavá, jak to dopadne