Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
7.8.13 12:01
@radúna píše:
Diskuzi jsem nečetla, jen úvodní příspěvek. Ale tuším, kterým směrem to tady letí…

Spekulace o tom, kdo jim vzal život, mně ani nikomu jinému nepřísluší.
A upřímně asi ani nechci vědět, kdo je ta zrůda. To těm dvěma chuděrám už život nevrátí :,(.

Je mi z toho smutno…

A to já zase viníka znát chci. Nemělo by mu to projít bez trestu, ať už to byl otec nebo někdo jiný, i když to těm dvěma život nevrátí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.13 12:01

Od kamarádky té ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:03

No holky, diskuzi jsem nečetla, ale já nevěřím, že to udělal ten otec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.8.13 12:04
@Tanule23 píše: …každopádně to co se stalo, je tragédie. Já jen mohu říci, že až tak idylický vztah neměli. Často se doma hádali, protože manželka měla ráda pozornost mužů :think: Pravdu se nejspíš nikdo nedozví :poblion:

To má snad ráda každá žena a musel počítat s tím, že se za ni budou otáčet vypadala dost atraktivně, ale určitě se kvůli tomu nevraždí, to by asi vymřela větší polovina ženských

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.13 12:05

Tímto ovšem nikoho nechci vinit :! To mi nepřísluší. Pouze podotýkám, že i přesto, jak každý tvrdí, že byli dokonalý pár, to tak zřejmě nebylo.

I když, nežila jsem s nimi, takže nevím. Pouze jsem se něco málo dověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
7.8.13 12:06
@kamikaa píše:
Holky, ted jsem četla, že ta Klárka nebyla jeho, že jí vyženil. To já vůbec nevěděla :think:.četla jsem to na jedný diskuzi pod článkem. Vy to někdo víte?

Nekdo to tu uz psal, ale „oficialne“ jsem o tom neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:06
@Tanule23 píše:
Od kamarádky té ženy…

To je ale porad jedna paní povídala.
Ale i kdyby to pravda byla tak to porad nic neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:07

A co když jim něco dal do pití zaměstnanec hotelu? nějakej pošahanej arabáč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.13 12:08

@Loki01 Taky jsem nenapsala, že to něco znamená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
7.8.13 12:09
@bejbyn píše:
A to já zase viníka znát chci. Nemělo by mu to projít bez trestu, ať už to byl otec nebo někdo jiný, i když to těm dvěma život nevrátí :!

Já ale nikde neříkám ani nepíšu, že by mu to mělo projít bez trestu, ať to byl kdokoliv 8o :roll:. Nebo ano?
Já jen psala, že asi ani nechci vědět (já), kdo jim ten život vzal. Proti trestu nemám nic ;). Já jsem pro Oko za oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.13 12:10

@dani24687 Tak my to stejně nevyřešíme :nevim: Nejsem si třeba jistá, jestli tam zdravotnictví mají na tak vyspělé úrovni, abych jim věřila výsledky pitvy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
7.8.13 12:10
@dani24687 píše:
A co když jim něco dal do pití zaměstnanec hotelu? nějakej pošahanej arabáč :nevim:

Proč ne i to je možné magorú je na světě dost, tak proč by se nenašel nějaký v tom jejich hotelu i když by to bylo dost špatně prokazatelné, jednoduší bude hodit to na toho manžela :cert: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:11

@zikado @Tanule23 nevyřešíme, ale bavit se o tom můžeme, ne? Od toho to tu je ta diskuze. Toto mě napadlo jako první, když jsem to v TV viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
7.8.13 12:13

@dani24687 Já jsem si prvně myslela, že opravdu snědly nebo vypily něco, co bylo otrávené. Pak ale bylo řečeno, že z jídla, nebo pití by taková otrava nebyla :nevim: Za sebe osobně bych ráda znala viníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:18

@Tanule23 taková krásná ženská, že. Oni ti arabáči většinou úplně normální nejsou, takže mi to přijde spíš jako nějaká forma terorismu, proč by ne? Sem velice zvědavá, jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová