Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali-Ali píše:
ja si taky doted myslim, ze to bylo trochu jinak nez se to nakonec prezentovalo
Tak ani kdyz soudy potvrdí, ze je nevinna tak ve vašich očích porad bude vinná? ![]()
Nejjednodušší řešení většinou bývají ta správná, tedy se nabízí otec jako hlavní podezřelý.
Jeho popis, kdy zjistil, že jsou mrtvé…bylo to zvláštní, jakoby mu na té ženě vůbec nezáleželo
,litoval jen sebe a té malé, ale sebe víc
.Taky nemyslím, že by si nevšiml za celý den, že je jim oběma ukrutně zle-přece by si zavolali lékaře? Nebo aspoň malé, střevní potíže ve středozemí si říkají o lékaře a často o kapačky, to přece rodiče dělají, ne?
Ad nemocnice v arabských zemích-státní bývají špatné, soukromé na úrovni. Jak je to s pitvami apod bohužel nevím, ale nemyslím, že by bali zase takoví amatéři…Jinak ve většině arabských zemí je trest smrti, někde dělají stále veřejné popravy a většina taky nerada vydává své vězně( asi ví, že jinde by se měli na jejich vkus příliš dobře)
Podle mě jde o vraždu a pokud ne, pak je ten muž vinen neposkytnutním pomoci s následkem smrti. Nechci vědět, jak moc bolestivá smrt to musela být
@dani24687 píše:
@Loki01 @Ali-Ali co bylo s jakou Michalkou?
http://wiki.blesk.cz/…halka,1.html
Tady by mely byt všechny články.
@dani24687 kdyby šli po blondýnkách, pak by je asi spíš unesli, ne?
Před chvílí na nově říkali že měli uzavřené vysoké pojistky že je více na tn.cz
ještě jsem tam nekoukala, ale v tom rozhovoru mi ten tatínek a manžel připadal zvláštní, jen povídal já já já, pořád mlvil jen o sobě, jak udělal vše co nejlíp mohl, nevím no on na mě dobrej dojem neudělal ![]()
@Loki01 píše:
http://wiki.blesk.cz/…halka,1.html
Tady by mely byt všechny články.
jo ta cikánka? to mě nějak nezajímá ![]()
@dani24687 tak oni asi nějaký zprávy maj né, když otec mluví s novou a poskytuje jim rozhovory
@renda81 píše:
@dani24687 tak oni asi nějaký zprávy maj né, když otec mluví s novou a poskytuje jim rozhovory
promiň, ale od doby, kdy Nova točila reportáž a mluvili tam lidi, který velice dobře znám a Nova jim nabízela peníze za to, že řeknou to a to, tak opravdu tenhle web neotevírám ![]()
@renda81 píše:
ještě jsem tam nekoukala, ale v tom rozhovoru mi ten tatínek a manžel připadal zvláštní, jen povídal já já já, pořád mlvil jen o sobě, jak udělal vše co nejlíp mohl, nevím no on na mě dobrej dojem neudělal
Ale ten rozhovor byl tak vedeny. Vždyť oni se ho na to ptali! Cítíte se vinný? Co ted s vami bude?…
@dani24687 aby je měli, k čemu by jim byli mrtvé blondýnky? Arabové mají takové ženy rádi, líbí se jim…to není motiv k vraždě, ale spíš k únosu. Taky jsem se jim jako dítě líbila
Moji matku někteří obchodníci lákali aby s nimi zůstala (Sýrie, byli jsme tam déle a chodili pravidelně kolem, nebo nakupovat)
Prostě to vypadá na otce nebo nešťasnou náhodu. Ale jak jsem psala-pak je jeho vinna neposkytnutí pomoci ![]()
Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:36
@Loki01 píše:
Tak ani kdyz soudy potvrdí, ze je nevinna tak ve vašich očích porad bude vinná?
Ano, Rath momentálně u soudu taky tvrdí, že je nevinný. Sama jsem zažila co lidi dokážou u soudu zalhat.
@renda81 píše:
ještě jsem tam nekoukala, ale v tom rozhovoru mi ten tatínek a manžel připadal zvláštní, jen povídal já já já, pořád mlvil jen o sobě, jak udělal vše co nejlíp mohl, nevím no on na mě dobrej dojem neudělal
ani se nedivím, jestli je vys.anej, že ho zavřou
že říká jajaja
@Tereza1986 píše:
Ano, Rath momentálně u soudu taky tvrdí, že je nevinný. Sama jsem zažila co lidi dokážou u soudu zalhat.
Ale to už je uzavřeny pripad kdy soud dávno rozhodl ze s tim nemela nic společného. ![]()