Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
7.8.13 12:26
@Ali-Ali píše:
ja si taky doted myslim, ze to bylo trochu jinak nez se to nakonec prezentovalo :roll:

Tak ani kdyz soudy potvrdí, ze je nevinna tak ve vašich očích porad bude vinná? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
7.8.13 12:27

Nejjednodušší řešení většinou bývají ta správná, tedy se nabízí otec jako hlavní podezřelý.
Jeho popis, kdy zjistil, že jsou mrtvé…bylo to zvláštní, jakoby mu na té ženě vůbec nezáleželo :nevim:,litoval jen sebe a té malé, ale sebe víc :nevim:.Taky nemyslím, že by si nevšiml za celý den, že je jim oběma ukrutně zle-přece by si zavolali lékaře? Nebo aspoň malé, střevní potíže ve středozemí si říkají o lékaře a často o kapačky, to přece rodiče dělají, ne?
Ad nemocnice v arabských zemích-státní bývají špatné, soukromé na úrovni. Jak je to s pitvami apod bohužel nevím, ale nemyslím, že by bali zase takoví amatéři…Jinak ve většině arabských zemí je trest smrti, někde dělají stále veřejné popravy a většina taky nerada vydává své vězně( asi ví, že jinde by se měli na jejich vkus příliš dobře)
Podle mě jde o vraždu a pokud ne, pak je ten muž vinen neposkytnutním pomoci s následkem smrti. Nechci vědět, jak moc bolestivá smrt to musela být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:28
@dani24687 píše:
@Loki01 @Ali-Ali co bylo s jakou Michalkou?

http://wiki.blesk.cz/…halka,1.html
Tady by mely byt všechny články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
7.8.13 12:29

@dani24687 kdyby šli po blondýnkách, pak by je asi spíš unesli, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.8.13 12:29

Před chvílí na nově říkali že měli uzavřené vysoké pojistky že je více na tn.cz
ještě jsem tam nekoukala, ale v tom rozhovoru mi ten tatínek a manžel připadal zvláštní, jen povídal já já já, pořád mlvil jen o sobě, jak udělal vše co nejlíp mohl, nevím no on na mě dobrej dojem neudělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:30

@renda81 tak zrovna tn.cz bych nevěřila ani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:31

@krokodylek proč? proč by je unášeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:31
@Loki01 píše:
http://wiki.blesk.cz/…halka,1.html
Tady by mely byt všechny články.

jo ta cikánka? to mě nějak nezajímá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
7.8.13 12:32

@dani24687 tak oni asi nějaký zprávy maj né, když otec mluví s novou a poskytuje jim rozhovory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:33
@renda81 píše:
@dani24687 tak oni asi nějaký zprávy maj né, když otec mluví s novou a poskytuje jim rozhovory

promiň, ale od doby, kdy Nova točila reportáž a mluvili tam lidi, který velice dobře znám a Nova jim nabízela peníze za to, že řeknou to a to, tak opravdu tenhle web neotevírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:33
@renda81 píše:
ještě jsem tam nekoukala, ale v tom rozhovoru mi ten tatínek a manžel připadal zvláštní, jen povídal já já já, pořád mlvil jen o sobě, jak udělal vše co nejlíp mohl, nevím no on na mě dobrej dojem neudělal :nevim:

Ale ten rozhovor byl tak vedeny. Vždyť oni se ho na to ptali! Cítíte se vinný? Co ted s vami bude?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
7.8.13 12:34

@dani24687 aby je měli, k čemu by jim byli mrtvé blondýnky? Arabové mají takové ženy rádi, líbí se jim…to není motiv k vraždě, ale spíš k únosu. Taky jsem se jim jako dítě líbila ;) Moji matku někteří obchodníci lákali aby s nimi zůstala (Sýrie, byli jsme tam déle a chodili pravidelně kolem, nebo nakupovat)
Prostě to vypadá na otce nebo nešťasnou náhodu. Ale jak jsem psala-pak je jeho vinna neposkytnutí pomoci :nevim:

Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 12:35
@Loki01 píše:
Tak ani kdyz soudy potvrdí, ze je nevinna tak ve vašich očích porad bude vinná? 8o

Ano, Rath momentálně u soudu taky tvrdí, že je nevinný. Sama jsem zažila co lidi dokážou u soudu zalhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 12:35
@renda81 píše:
ještě jsem tam nekoukala, ale v tom rozhovoru mi ten tatínek a manžel připadal zvláštní, jen povídal já já já, pořád mlvil jen o sobě, jak udělal vše co nejlíp mohl, nevím no on na mě dobrej dojem neudělal :nevim:

ani se nedivím, jestli je vys.anej, že ho zavřou :nevim: že říká jajaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:36
@Tereza1986 píše:
Ano, Rath momentálně u soudu taky tvrdí, že je nevinný. Sama jsem zažila co lidi dokážou u soudu zalhat.

Ale to už je uzavřeny pripad kdy soud dávno rozhodl ze s tim nemela nic společného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová