Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše:
no a teď kdo?si vem že někde v diskuzi o příkrmu si píšeš s vrahem
Dovedu si představit manipulaci s důkazy ze strany egyptské policie. Tento stát těží z cestovního ruchu a už tamní politické nepokoje daly tomuto odvětví beztak dost pokouřit. Smrt turistek, nadto malého dítěte, by na oblíbenosti této zemi rozhodně nepřidala.
I když chování pana Petra mě k vyřčení viny trochu svádí, netroufám si soudit. Sama si nedovedu představit, jak by mi bylo v takové situaci. Sama v zemi, bych ztratila muže a dceru, kde nerozumím řeči, jsem bez rodiny, právníka a obviněná z vraždy. Jsem nevinná a hrozí mi trest smrti. Fakt si nedovedu ani představit, jak by se takový člověk musel cítit. Nedivím se, že se rozhodl vyjádřit pro média. Vždyť se o něm mluví jako o vrahovi nejbližších! Být nevinná, to by mi při té ztrátě určitě také nepřidalo. Nadto každý vnímá a cítí tu ztrátu jinak, mnohdy člověk, který city a smutek neprojevuje navenek truchlí mnohem víc, než někdo, kdo se v hysterickém pláči vrhá za rakví…
Podle mě si vybral právě Egypt, kde hodně lidí ma střevní potíže, chtěl to svést na to. A navíc-psalo se, že holky měli vysokou pojistku-několk milionu.To by moti také byl.
@Jasněnkaa píše:
no a teď kdo?si vem že někde v diskuzi o příkrmu si píšeš s vrahem
Ani bych se nedivila.Brrr ![]()
@dani24687 píše:
myslíš, že na tom netu čte i naši diskuzi?![]()
Tu asi ne
Je jich dost jiných ![]()
@bubulina píše:
Saracenko, přesně. Mně prostě nepřijde normální, jak o tom mluví. Řekl, že na sedm minut odešel z pokoje apod. Prostě účelové, hned divákovi lehce podstrčí možnost, jee tak to tam někdo vlítl, dal tam jed atd. Jak ví, že to bylo sedm minut?
Má to setsakra promyšlené, ale i tak dělá chyby…
Protože se tím beztak zabývala tamní policie. Možná to vědí třeba ze záznamů kamer na chodbách nebo ze záznamu času elektronických dveří.
@saracenka30 píše:
@dani24687
Myslím, že ne. V současné době tam mají mnohem větší problémy a lidé tam jezdí na dovolenou stejně.
s tim souhlasim. lidi pojedou kamkoliv, kdyz tam bude vyhodne all inclusive ![]()
v egypte vypukla skoro obcanska valka, kdysi tam postrileli turisty v autobuse, pak bouchly naloze v Sharmu a jezdi se tam porad.
Co myslel tím, že ta matka měla svlečený kalhotky? To mi nějak uniklo ![]()
@Ali-Ali píše:
s tim souhlasim. lidi pojedou kamkoliv, kdyz tam bude vyhodne all inclusive
v egypte vypukla skoro obcanska valka, kdysi tam postrileli turisty v autobuse, pak bouchly naloze v Sharmu a jezdi se tam porad.
to je fakt
@boball píše:
V nějakém článku psali nevlastní Petrova dcera, ale potom už se to nikde neopakovalo
Mě to napadlo hned, žádná podoba tam není. Navíc se o ní vyjadřoval velmi chladně. Říkal, že mu na ní záleželo, ale znělo to, jak když mluvíš o někom cizím..
@Ali-Ali píše:
s tim souhlasim. lidi pojedou kamkoliv, kdyz tam bude vyhodne all inclusive
Přesně, jedeme tam taky ![]()
Nevím zda to již někdo psal, ale hodně reakcí je, že mluví divně atd, že se motá, že dává rozhovory atd… tak je přeci určitě pod nějakýma silnýma práškama
podle mě to neudělal nevidím důvod proč by to udělal takhle, na tohle se přeci při každé pitvě přijde, to by musel být úplně blbej, zavřít se s nima sám na pokoji a dát jim jed ![]()
zarážímě mě, že rodina říkala, že z ČR krom cestovky není žádná pomoc
a také je mi jasné, že z egypta budou dělat vše aby to bylo na otce, to by si pod sebou podřízli větev ![]()
@Tereza1986 píše:
Co myslel tím, že ta matka měla svlečený kalhotky? To mi nějak uniklo
Chtěl tím naznačit, že když běžel obětavě rodince pro vodu, vloudil se tam násilník, stačil svléknout mamině kalhotky, dolít jim nějaký humus do petky, otrávit je, nechat vychladnout a zdrhnout. Vše za sedm minut superman jeden ![]()
@Elen8 píše:
Nevím zda to již někdo psal, ale hodně reakcí je, že mluví divně atd, že se motá, že dává rozhovory atd… tak je přeci určitě pod nějakýma silnýma práškamapodle mě to neudělal nevidím důvod proč by to udělal takhle, na tohle se přeci při každé pitvě přijde, to by musel být úplně blbej, zavřít se s nima sám na pokoji a dát jim jed
zarážímě mě, že rodina říkala, že z ČR krom cestovky není žádná pomoca také je mi jasné, že z egypta budou dělat vše aby to bylo na otce, to by si pod sebou podřízli větev
Jako, že se svíjely bolestí a on na to jen koukal?
A když se vžiješ do jeho psychiky, jak to měl udělat, pokud je chtěl zabít? V Česku? To by bylo jasný hned..
možná je i mezi námi