Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
7.8.13 13:31
@dani24687 píše:
myslíš, že na tom netu čte i naši diskuzi? :think: :mrgreen:

možná je i mezi námi 8o

• Citovat
  • Upravit
15404
@Jasněnkaa píše:
no a teď kdo? :think: si vem že někde v diskuzi o příkrmu si píšeš s vrahem 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: určitě to byla ta samá, co psala, že se nemusí mixovat úplně do hladka :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620

Dovedu si představit manipulaci s důkazy ze strany egyptské policie. Tento stát těží z cestovního ruchu a už tamní politické nepokoje daly tomuto odvětví beztak dost pokouřit. Smrt turistek, nadto malého dítěte, by na oblíbenosti této zemi rozhodně nepřidala.
I když chování pana Petra mě k vyřčení viny trochu svádí, netroufám si soudit. Sama si nedovedu představit, jak by mi bylo v takové situaci. Sama v zemi, bych ztratila muže a dceru, kde nerozumím řeči, jsem bez rodiny, právníka a obviněná z vraždy. Jsem nevinná a hrozí mi trest smrti. Fakt si nedovedu ani představit, jak by se takový člověk musel cítit. Nedivím se, že se rozhodl vyjádřit pro média. Vždyť se o něm mluví jako o vrahovi nejbližších! Být nevinná, to by mi při té ztrátě určitě také nepřidalo. Nadto každý vnímá a cítí tu ztrátu jinak, mnohdy člověk, který city a smutek neprojevuje navenek truchlí mnohem víc, než někdo, kdo se v hysterickém pláči vrhá za rakví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 13:32

Podle mě si vybral právě Egypt, kde hodně lidí ma střevní potíže, chtěl to svést na to. A navíc-psalo se, že holky měli vysokou pojistku-několk milionu.To by moti také byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Jasněnkaa píše:
no a teď kdo? :think: si vem že někde v diskuzi o příkrmu si píšeš s vrahem 8o

Ani bych se nedivila.Brrr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
@dani24687 píše:
myslíš, že na tom netu čte i naši diskuzi? :think: :mrgreen:

Tu asi ne :mrgreen: Je jich dost jiných ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.8.13 13:33
@bubulina píše:
Saracenko, přesně. Mně prostě nepřijde normální, jak o tom mluví. Řekl, že na sedm minut odešel z pokoje apod. Prostě účelové, hned divákovi lehce podstrčí možnost, jee tak to tam někdo vlítl, dal tam jed atd. Jak ví, že to bylo sedm minut?
Má to setsakra promyšlené, ale i tak dělá chyby…

Protože se tím beztak zabývala tamní policie. Možná to vědí třeba ze záznamů kamer na chodbách nebo ze záznamu času elektronických dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
@saracenka30 píše:
@dani24687
Myslím, že ne. V současné době tam mají mnohem větší problémy a lidé tam jezdí na dovolenou stejně.

s tim souhlasim. lidi pojedou kamkoliv, kdyz tam bude vyhodne all inclusive :roll:
v egypte vypukla skoro obcanska valka, kdysi tam postrileli turisty v autobuse, pak bouchly naloze v Sharmu a jezdi se tam porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836

Co myslel tím, že ta matka měla svlečený kalhotky? To mi nějak uniklo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 13:34
@Ali-Ali píše:
s tim souhlasim. lidi pojedou kamkoliv, kdyz tam bude vyhodne all inclusive :roll:
v egypte vypukla skoro obcanska valka, kdysi tam postrileli turisty v autobuse, pak bouchly naloze v Sharmu a jezdi se tam porad.

to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@boball píše:
V nějakém článku psali nevlastní Petrova dcera, ale potom už se to nikde neopakovalo :think:

Mě to napadlo hned, žádná podoba tam není. Navíc se o ní vyjadřoval velmi chladně. Říkal, že mu na ní záleželo, ale znělo to, jak když mluvíš o někom cizím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Ali-Ali píše:
v egypte vypukla skoro obcanska valka, kdysi tam postrileli turisty v autobuse, pak bouchly naloze v Sharmu a jezdi se tam porad.

Přesně, jedeme tam taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
7.8.13 13:35

Nevím zda to již někdo psal, ale hodně reakcí je, že mluví divně atd, že se motá, že dává rozhovory atd… tak je přeci určitě pod nějakýma silnýma práškama :nevim: podle mě to neudělal nevidím důvod proč by to udělal takhle, na tohle se přeci při každé pitvě přijde, to by musel být úplně blbej, zavřít se s nima sám na pokoji a dát jim jed :nevim:
zarážímě mě, že rodina říkala, že z ČR krom cestovky není žádná pomoc 8o a také je mi jasné, že z egypta budou dělat vše aby to bylo na otce, to by si pod sebou podřízli větev :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
7.8.13 13:36
@Tereza1986 píše:
Co myslel tím, že ta matka měla svlečený kalhotky? To mi nějak uniklo :?

Chtěl tím naznačit, že když běžel obětavě rodince pro vodu, vloudil se tam násilník, stačil svléknout mamině kalhotky, dolít jim nějaký humus do petky, otrávit je, nechat vychladnout a zdrhnout. Vše za sedm minut superman jeden :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 13:37
@Elen8 píše:
Nevím zda to již někdo psal, ale hodně reakcí je, že mluví divně atd, že se motá, že dává rozhovory atd… tak je přeci určitě pod nějakýma silnýma práškama :nevim: podle mě to neudělal nevidím důvod proč by to udělal takhle, na tohle se přeci při každé pitvě přijde, to by musel být úplně blbej, zavřít se s nima sám na pokoji a dát jim jed :nevim:
zarážímě mě, že rodina říkala, že z ČR krom cestovky není žádná pomoc 8o a také je mi jasné, že z egypta budou dělat vše aby to bylo na otce, to by si pod sebou podřízli větev :nevim:

Jako, že se svíjely bolestí a on na to jen koukal?
A když se vžiješ do jeho psychiky, jak to měl udělat, pokud je chtěl zabít? V Česku? To by bylo jasný hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová