Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:
http://tn.nova.cz/…okojena.htmltak ta mě pobavila…říká, proč se do toho plete lékař, který tam nebyl a to co říká, vůůůbec není pravda…a říká to Petrova sestra, která v tem Egyptě taky není a nebyla.
![]()
![]()
![]()
tak jak může tvrdit, že to co říká lékař nebyla pravda? Chjoj…
to je jasný, že bude stát při živém bratrovi a neřekne, jj, myslíme si, že to udělal on…
Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:58
Mně tím vytočila. Jasný, že stojí na jeho straně, ale…říkat o lékaři, že lže?
![]()
@Loki01 píše:
Ty jsi zažila vyšetřování vraždy v Egyptě? Vauuuu, ty mas zkušenosti:)
Ne, ale je to tam „jiné“… Poprvé jsem měla sto chutí se otočit a utéct, když jsem viděla všude ty hlídky se samopalama, z toho dva stáli rovnou u dveří do hotelu a procházelo se detektorem… a ta mentalita těch lidí… řešení problémů, dost závažných, při kterých by u nás kontaktovali Policii-oni ne… bylo to jiné a ta země mě nijak neoslovuje, na rozdíl od zbytku mojí rodiny…
@Tereza1986 píše:
Mně tím vytočila. Jasný, že stojí na jeho straně, ale…říkat o lékaři, že lže?![]()
přesně tak. Proč by doktor lhal?
![]()
@Tereza1986 píše:
Zase ale říkal, že žádná voda v pokoji už nebyla, proto pro ní šel. Tak jak by to vypily?
No ja nevím.
Ja jen přemýšlím co by se mohlo kdyby on byl nevinný.
@ksafnika píše:
A cetly jste tento clanek?http://domaci. eurozpravy. cz/zivot/75059-co-je-zabilo-kyanid-nebo-louh-biochemik-tvrdi-ze-zna-odpoved/#utm_source=blesk. cz&utm_medium=rss-exchange
Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:55
Četla. Docela me udivuje, ze se k takove divoké spekulaci uchylil a chápu proc anonymně.
@Bunny puella píše:
přesně tak. Proč by doktor lhal?![]()
za peníze v Praze dům ![]()
@Loki01 píše:
No ja nevím.
Ja jen přemýšlím co by se mohlo kdyby on byl nevinný.
Taky přemýšlím jak by to šlo provést. Ale z toho co on vypovídá - asi nijak.
Možná by nebylo od věci, projet u nich doma historii v počítači. Jestli to byl on, určitě si zjišťoval něco o jedech, nebyl to žádnej chemik, ale dělňas z fabriky, určitě by si o tom někde něco hledal.
Jinak si taky myslím, že to byl on, v těch výpovědích si protiřečí. Jednou řekl, že se koukal na televizi, včera tvrdil, že televize byla vypnutá. On říká, že holky měly průjem, přitom lékaři to vyvrátili…
No, jsem zvědavá, co se nakonec zjistí.
Jo a výpovědi nějakýho kolegy v práci jsou podle mně úplně zbytečný. Taky jsem znala jednoho, co se s přítelkyní drželi za ručičky, samý ťuťuťu na veřejnosti a doma jí mlátil hlavou o zeď. ![]()
@PetraJ přesně tak, všimni si, že vždycky, když někdo někoho zabije, tak okolí říká „to bych do něj nikdy neřekla, to byl tak milý člověk“
@mili84 tak ty policajty na kazdym rohu si pamatuju moc dobre taky. a to bylo pred tim, co se tam deje, dost davno.,…
na letisti nas jeden takovej dulezitej posilal z jedny fronty do druhy, zdrzoval a buzeroval, dulezitej blbec v uniforme.ale to uz je trochu OT..nemyslim si ze by to udelal kdokoli ze zamestnancu hotelu - to prece neni v jejich zajmu, kdyz uz mistni, tak nejaky nabozensky pomatenec, anebo to bylo urcene uplne nekomu jinemu
A nebo to udělala manželka a chtěla, ať to pak vypadá, že to udělal manžel
@dani24687 píše:
no neříkám, že to udělali i v tomto případě, jen zdůvodňuju, proč já se na to nedívám a ani nečtu. A v té kauze, co mám na mysli já, tam jim nabízeli peníze za lež, ano.
To je desny, ceho jsou schopni pro sledovanost
![]()
Pokaždé vypovídal úplně něco jiného, primitiv, zamotává se do toho tím, jak moc by chtěl z toho vybruslit ![]()
@dani24687 píše:
A nebo to udělala manželka a chtěla, ať to pak vypadá, že to udělal manžel
Taky možnost, ale to by jim pomohl, musel by něco vidět. ![]()
@dani24687 to napadlo mýho chlapa, ale…dokážeš si představit, vypít jed a ležet vedle svého umírající dítěte v bolestech? Já bych to nedala.
![]()
Kdyby se ten Petr do výpovědí tak nezamotával, tak na to taky pohlížím jinak, ale…