Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
7.8.13 12:53

Ja osobne si myslím, že to mohol byť on. :nevim: nech sa na mňa nikto nehnevá, ale KTO iný a prečo by im podstrčil kyselinu (alebo kyanid?) aby im to rozleptalo žalúdok??? Mohla mu byť žena napríklad neverná, a chcel sa pomstiť alebo tak nejak, ako to spravila nedávno aj istá češka, že dala svojej dcére vypiť tú nemrznúcu zmes (chcela sa pomstiť nevernému chlapovi - otcovi malej)… A prečo by to robil v Egypte?…No, ja neviem, mohol si myslieť že mu to jednoducho prejde, že sa nepríde na príčinu smrti, alebo to fakt netuším… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:53
@mili84 píše:
Max. teda ty elektronické dveře, ale myslím, že ty čas nezaznamenávají… Pokud je teda měli…

Myslíš špatně. Je to napsané v jednom článku. Asi jsi byla v jinem hotelu co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.8.13 12:54

A cetly jste tento clanek?

http://domaci. eurozpravy. cz/zivot/75059-co-je-zabilo-kyanid-nebo-louh-biochemik-tvrdi-ze-zna-odpoved/#utm_source=blesk. cz&utm_medium=rss-exchange

Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili84
7.8.13 12:55
@krokodylek píše:
Tak někde psali nebo říkali, že byli doknalý pár, že na ni čekával před prací a za ručičku si ji vedl domů, prostě milující manžel :jazyk: Třeba měl ve zvyku mít ženu pod kontrolou, tak taky musel vědět, jak dlouho ji nechal samotnou…ale to jsou jen řečičky a vaření z vody. Uvidíme, jaký bude závěr vyšetřování. Pro mě je podezřelý číslo 1,čistě logicky.
I kdyby nebyl vrahem, tak nepochopím, proč žádný z rodičů neoslovil lékaře kvůli dítěti-on evidentně byl schopen chůze, tedy jistě i telefonátu hotelové službě, nebo delgátovi zájezdu. Tady vidím tu hlavní otázku-proč zůstali bez pomoci?

S tím souhlasím… my měli nafasováno od hotelového doktora vše hned od startu, jak s náma jel malej… Plus léky od naší pediatričky… a díky naší dětské lékařce byl jediný, kterého to minulo :lol: Podle mě je celkově divné, že nekontaktovali dr. přímo tam nebo neskočili do lékárny, místní, neb v dnešní době informovanosti každej ví, že české léky na průjem v Egyptě nezabírají…

• Citovat
  • Upravit
1504
7.8.13 12:56

Sakra nejde mi to tam dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:56
@krokodylek píše:
Tak někde psali nebo říkali, že byli doknalý pár, že na ni čekával před prací a za ručičku si ji vedl domů, prostě milující manžel :jazyk: Třeba měl ve zvyku mít ženu pod kontrolou, tak taky musel vědět, jak dlouho ji nechal samotnou…ale to jsou jen řečičky a vaření z vody. Uvidíme, jaký bude závěr vyšetřování. Pro mě je podezřelý číslo 1,čistě logicky.
I kdyby nebyl vrahem, tak nepochopím, proč žádný z rodičů neoslovil lékaře kvůli dítěti-on evidentně byl schopen chůze, tedy jistě i telefonátu hotelové službě, nebo delgátovi zájezdu. Tady vidím tu hlavní otázku-proč zůstali bez pomoci?

Ja si myslím, ze co on se snazi říct je to, ze ten jed vypily během těch 7 minut co byl pryc a ze ty střevní problémy nejsou s jedem spojene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 12:57
@mili84 píše:
Tys asi v Egyptě nebyla, co? :lol: To mi přijde jako pohádka, když vezmu v potaz jak jsem měla možnost tu zemi poznat…

Ty jsi zažila vyšetřování vraždy v Egyptě? Vauuuu, ty mas zkušenosti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili84
7.8.13 12:57
@Loki01 píše:
Myslíš špatně. Je to napsané v jednom článku. Asi jsi byla v jinem hotelu co? :mrgreen:

Moje rodina jezdí do Egypta už deset let… ne každý hotel má takové dveře bez ohledu na počet hvězdiček-nikdy nejedeme do hotelu míň jak 4*+…

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
7.8.13 12:58

http://tn.nova.cz/…okojena.html

tak ta mě pobavila…říká, proč se do toho plete lékař, který tam nebyl a to co říká, vůůůbec není pravda…a říká to Petrova sestra, která v tem Egyptě taky není a nebyla. :lol: :lol: :zed: :roll: tak jak může tvrdit, že to co říká lékař nebyla pravda? Chjoj…

to je jasný, že bude stát při živém bratrovi a neřekne, jj, myslíme si, že to udělal on…

Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:58

• Citovat
  • Upravit
13073
7.8.13 12:58

.

Příspěvek upraven 03.02.14 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.8.13 12:59
@mili84 píše:
Holky-možná to tady nepadlo, ale vlivem turismu jsou v Egyptě česko-slovenské nemocnice apod. Nevím teda, kde se dělala pitva, ale je možné, že to ani nevíme a dělali ji „naši“ doktoři… každopádně těla mají přijmout ve FN Ostrava a udělat pitvu znovu… Aspoň to teď říkali ve zprávách v rádiu

na našich weboch sa písalo, že pitvu robil egyptský doktor a ako sám povedal: „žena bola ako kvietok, a dcérka ako anjelik“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Kdybys byla v Egyptě, držena proti svojí vůli, hrozilo ti jejich vězení, popřípadě trest smrti, měla bys za sebou týden jako on, byla na to sama, není tam nikdo, kdo by mu pomohl, neplatí tam naše právo, nic, co zná, nikdo neví, jak by s choval, nakonec pud vlastní sebezáchovy přebije smutek ze ztráty rodiny, nikdo to neví, je v takové pozici, že si to nikdo z nás ani nedokáže představit, nikdo netuší, co by dělal, jak by se choval.
@bejbyn píše:
Možná pak vypadá jako stroj, ale mluví o svých nejbližších a o jejich ztrátě, on řeší jen sebe :cert: A AD mu v Egyptě asi těžko někdo předepsal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Loki01 píše:
Ja si myslím, ze co on se snazi říct je to, ze ten jed vypily během těch 7 minut co byl pryc a ze ty střevní problémy nejsou s jedem spojene.

Zase ale říkal, že žádná voda v pokoji už nebyla, proto pro ní šel. Tak jak by to vypily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 13:00
@janet9 píše:
Ze nabidnou penize (a jiste ne male) si umim predstavit-snazi se ziskat info. Ale ze chteji za uplatu i prekrohtit fakta? :poblion:…a ze manzel promluvil zrovna pro tv nova? Ze by nabidli vic penez?

no neříkám, že to udělali i v tomto případě, jen zdůvodňuju, proč já se na to nedívám a ani nečtu. A v té kauze, co mám na mysli já, tam jim nabízeli peníze za lež, ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 13:00
@mili84 píše:
Moje rodina jezdí do Egypta už deset let… ne každý hotel má takové dveře bez ohledu na počet hvězdiček-nikdy nejedeme do hotelu míň jak 4*+…

v pořádku. Tenhle je měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová