Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja osobne si myslím, že to mohol byť on.
nech sa na mňa nikto nehnevá, ale KTO iný a prečo by im podstrčil kyselinu (alebo kyanid?) aby im to rozleptalo žalúdok??? Mohla mu byť žena napríklad neverná, a chcel sa pomstiť alebo tak nejak, ako to spravila nedávno aj istá češka, že dala svojej dcére vypiť tú nemrznúcu zmes (chcela sa pomstiť nevernému chlapovi - otcovi malej)… A prečo by to robil v Egypte?…No, ja neviem, mohol si myslieť že mu to jednoducho prejde, že sa nepríde na príčinu smrti, alebo to fakt netuším… ![]()
@mili84 píše:
Max. teda ty elektronické dveře, ale myslím, že ty čas nezaznamenávají… Pokud je teda měli…
Myslíš špatně. Je to napsané v jednom článku. Asi jsi byla v jinem hotelu co? ![]()
A cetly jste tento clanek?
http://domaci. eurozpravy. cz/zivot/75059-co-je-zabilo-kyanid-nebo-louh-biochemik-tvrdi-ze-zna-odpoved/#utm_source=blesk. cz&utm_medium=rss-exchange
Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:55
@krokodylek píše:
Tak někde psali nebo říkali, že byli doknalý pár, že na ni čekával před prací a za ručičku si ji vedl domů, prostě milující manželTřeba měl ve zvyku mít ženu pod kontrolou, tak taky musel vědět, jak dlouho ji nechal samotnou…ale to jsou jen řečičky a vaření z vody. Uvidíme, jaký bude závěr vyšetřování. Pro mě je podezřelý číslo 1,čistě logicky.
I kdyby nebyl vrahem, tak nepochopím, proč žádný z rodičů neoslovil lékaře kvůli dítěti-on evidentně byl schopen chůze, tedy jistě i telefonátu hotelové službě, nebo delgátovi zájezdu. Tady vidím tu hlavní otázku-proč zůstali bez pomoci?
S tím souhlasím… my měli nafasováno od hotelového doktora vše hned od startu, jak s náma jel malej… Plus léky od naší pediatričky… a díky naší dětské lékařce byl jediný, kterého to minulo
Podle mě je celkově divné, že nekontaktovali dr. přímo tam nebo neskočili do lékárny, místní, neb v dnešní době informovanosti každej ví, že české léky na průjem v Egyptě nezabírají…
@krokodylek píše:
Tak někde psali nebo říkali, že byli doknalý pár, že na ni čekával před prací a za ručičku si ji vedl domů, prostě milující manželTřeba měl ve zvyku mít ženu pod kontrolou, tak taky musel vědět, jak dlouho ji nechal samotnou…ale to jsou jen řečičky a vaření z vody. Uvidíme, jaký bude závěr vyšetřování. Pro mě je podezřelý číslo 1,čistě logicky.
I kdyby nebyl vrahem, tak nepochopím, proč žádný z rodičů neoslovil lékaře kvůli dítěti-on evidentně byl schopen chůze, tedy jistě i telefonátu hotelové službě, nebo delgátovi zájezdu. Tady vidím tu hlavní otázku-proč zůstali bez pomoci?
Ja si myslím, ze co on se snazi říct je to, ze ten jed vypily během těch 7 minut co byl pryc a ze ty střevní problémy nejsou s jedem spojene.
@mili84 píše:
Tys asi v Egyptě nebyla, co?To mi přijde jako pohádka, když vezmu v potaz jak jsem měla možnost tu zemi poznat…
Ty jsi zažila vyšetřování vraždy v Egyptě? Vauuuu, ty mas zkušenosti:)
@Loki01 píše:
Myslíš špatně. Je to napsané v jednom článku. Asi jsi byla v jinem hotelu co?
Moje rodina jezdí do Egypta už deset let… ne každý hotel má takové dveře bez ohledu na počet hvězdiček-nikdy nejedeme do hotelu míň jak 4*+…
http://tn.nova.cz/…okojena.html
tak ta mě pobavila…říká, proč se do toho plete lékař, který tam nebyl a to co říká, vůůůbec není pravda…a říká to Petrova sestra, která v tem Egyptě taky není a nebyla.
tak jak může tvrdit, že to co říká lékař nebyla pravda? Chjoj…
to je jasný, že bude stát při živém bratrovi a neřekne, jj, myslíme si, že to udělal on…
Příspěvek upraven 07.08.13 v 12:58
@mili84 píše:
Holky-možná to tady nepadlo, ale vlivem turismu jsou v Egyptě česko-slovenské nemocnice apod. Nevím teda, kde se dělala pitva, ale je možné, že to ani nevíme a dělali ji „naši“ doktoři… každopádně těla mají přijmout ve FN Ostrava a udělat pitvu znovu… Aspoň to teď říkali ve zprávách v rádiu
na našich weboch sa písalo, že pitvu robil egyptský doktor a ako sám povedal: „žena bola ako kvietok, a dcérka ako anjelik“
@bejbyn píše:
Možná pak vypadá jako stroj, ale mluví o svých nejbližších a o jejich ztrátě, on řeší jen sebeA AD mu v Egyptě asi těžko někdo předepsal.
@Loki01 píše:
Ja si myslím, ze co on se snazi říct je to, ze ten jed vypily během těch 7 minut co byl pryc a ze ty střevní problémy nejsou s jedem spojene.
Zase ale říkal, že žádná voda v pokoji už nebyla, proto pro ní šel. Tak jak by to vypily?
@janet9 píše:
Ze nabidnou penize (a jiste ne male) si umim predstavit-snazi se ziskat info. Ale ze chteji za uplatu i prekrohtit fakta?…a ze manzel promluvil zrovna pro tv nova? Ze by nabidli vic penez?
no neříkám, že to udělali i v tomto případě, jen zdůvodňuju, proč já se na to nedívám a ani nečtu. A v té kauze, co mám na mysli já, tam jim nabízeli peníze za lež, ano.
@mili84 píše:
Moje rodina jezdí do Egypta už deset let… ne každý hotel má takové dveře bez ohledu na počet hvězdiček-nikdy nejedeme do hotelu míň jak 4*+…
v pořádku. Tenhle je měl.