Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali-Ali píše:
@Heineken @eetel
v egypte treba proto, ze tam byla sance, ze to projde jako otrava z jidla nebo mistni vody
To mě také napadlo při argumentech, proč by bral rodinu do Egypta, že to mohl udělat doma také. A také mě napdalo, že mohl spoléhat, že jejich policie je laxní a moc se v tom nebude šťourat.
Ale tím netvrdím, že to určitě udělal, jen je to můj pocit.
Ja jsem si ted vzpomnela na loňskou aféru s unesenou Michalkou. Tam si byla taky většina emimina jista, ze v tom mela prsty matka, protoze málo v televizi plakala.
@Loki01 píše:
Ja jsem si ted vzpomnela na loňskou aféru s unesenou Michalkou. Tam si byla taky většina emimina jista, ze v tom mela prsty matka, protoze málo v televizi plakala.
o pláči to vůbec není. každý reaguje jinak v krizových situacích. A nikdo z nás nemůže vědět, jak by reagoval v této.
@Loki01 píše:
Tak já si to myslím do teď.
@zikado píše:
Proč ne i to je možné magorú je na světě dost, tak proč by se nenašel nějaký v tom jejich hotelu i když by to bylo dost špatně prokazatelné, jednoduší bude hodit to na toho manžela![]()
![]()
jo, jenze pokud cely den nevysly z pokoje a manzel tam krome 7min byl, tak jak by je nekdo otravil?
odbornici se shodli, ze aby zemrely tak rychle po sobe, tak by to musel byt velmi silny a velmi rychly jed. to znamena, ze by musel nekdo k nim do pokoje.
pokud by se otravily driv behem predchozich, tak by to melo dlouhy prubeh a nezemrely by najednou.
@dani24687 píše:
o pláči to vůbec není. každý reaguje jinak v krizových situacích. A nikdo z nás nemůže vědět, jak by reagoval v této.
No…však to je presne to co říkám… ![]()
@Loki01 píše:
No…však to je presne to co říkám…
však já ti přitakávám ![]()
@Tereza1986 píše:
No a víš jak to dopadlo?
@Tereza1986 píše:
ja si taky doted myslim, ze to bylo trochu jinak nez se to nakonec prezentovalo ![]()
@dani24687 píše:
A co když jim něco dal do pití zaměstnanec hotelu? nějakej pošahanej arabáč
To by chlapovi taky něco bylo, říkal, že to pil s nima ![]()
@Tereza1986 píše:
To by chlapovi taky něco bylo, říkal, že to pil s nima
třeba šli jen po ženských - blondýnkách
@Loki01 píše:
No a víš jak to dopadlo?
Vím, ale myslím, že to bylo trochu jinak.Ale to je jedno.
@Loki01 píše:
No a víš jak to dopadlo?
ja jsem presvedcena, ze jinak, nez bylo v mediich