Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jessikka píše:
@Tereza1986 A proč to hned svádět na otce? O to jde, kdo z nás tady vidí dál než do bulváru, který má jinak okurkovou sezonu?
Myslíš, že bulvár v tom případě lže? Myslím, že spíš on má nesrovnalosti v tom co říká. Kdyby tvrdil, že celou dobu spal a nic neví, tak udělal asi líp.
@Gituš píše:
Já radši ani nedělám závěr. Někdo to udělat musel, jestli otec/manžel, nějaký Egypťan, či jiný obyvatel Egypta, to se snad dozvíme.Ale je tam mnoho nejasností, podezřelých okolností. Pokud měli milionové pojistky, nikdo neví, jestli měl manžel nějaké dluhy, nebo jestli to je jen náhoda. Nikdo neví, jak by reagoval v té chvíli. Možná je ještě v šoku, možná to jen hraje a hraje to špatně.
Upřímně, ať to byl kdokoliv, zabít ženu a dítě - rozleptat jim žaludek, kdy umíraly určitě v příšerných bolestech, to mi hlava nebere, je to neskutečně hnusné.
Mimo to. Miluju, když lidi říkají „byl hrozně hodný, nikomu by nikdy neublížil.“ Ty lidi to nemůžou vědět, ani nejbližší rodina. Lidé se umí skrývat před okolím, nikdo nemusí vědět, jaký doopravdy je.
Doufám, že se to brzo vyřeší. A že viník bude po právu potrestán. Rozleptání žaludku by si také ten dotýčný vrah zasloužil…
Zensky, vy byste po nem chtely aby brecel a byl hysterickej, kazdej se s tim vyrovnava po svem. Nevim zda to udelal nebo neudelal, nebyla jsem u toho takze si netroufnu soudit.
Ale s tou litosti? Neni to tak davno co se ztratila holcicka, matka rvala, pred kamerama byla hystericka, vsichni ji to zrali, vsem ji bylo lito, cela zeme po holcicce patrala jak diva nekolik tydnu, a nakonec to dopadlo tak, ze ji ona chladnokrevne se svym otcem zavrazdila a zakopala v Belgii. A nikdo tomu nedokazal uverit jak neco takoveho dokazala udelat. takze asi tak
Nehledě na to že v každé vypovědi říká něco jiného mysliím že to byl on. trest smrti je adekvátní
@Loki01 píše:
On te nekdo nutil???
Protoze jestli jsi mela třeba zamlkle těhotenství tak jsi se špatně vyjádřila. Mluvilo se o potratu ne o čistění dělohy.
Musela jsem-poprvé nebylo na UTZ-v podstatě o potrat šlo-mimčo žilo jinde-takže ho vlastně zabili, podruhé opět, ale asi v děloze bylo, jen mě dr. přidusili vzhledem k vývoji, mýmu stavu a ještě mě chtěli sterilizovat kvůli zdravotnímu stavu(díky bohu zakročila primářka)…
@mili84 píše:
A to je ONO-nevíš jak to bylo a vida… přesně tuhle reakci jsem čekala… Už jsem v tom pytli, co šla dobrovolně…A seš si jistá, že to tak bylo???
A jak to tedy bylo?
![]()
@Tereza1986 píše:
Myslíš, že bulvár v tom případě lže? Myslím, že spíš on má nesrovnalosti v tom co říká. Kdyby tvrdil, že celou dobu spal a nic neví, tak udělal asi líp.
ČT24 není bulvár a jsou tam téměř totožné informace ![]()
@crazytown píše:
Zensky, vy byste po nem chtely aby brecel a byl hysterickej, kazdej se s tim vyrovnava po svem. Nevim zda to udelal nebo neudelal, nebyla jsem u toho takze si netroufnu soudit.Ale s tou litosti? Neni to tak davno co se ztratila holcicka, matka rvala, pred kamerama byla hystericka, vsichni ji to zrali, vsem ji bylo lito, cela zeme po holcicce patrala jak diva nekolik tydnu, a nakonec to dopadlo tak, ze ji ona chladnokrevne se svym otcem zavrazdila a zakopala v Belgii. A nikdo tomu nedokazal uverit jak neco takoveho dokazala udelat. takze asi tak
Já neodsuzuju jeho chování na kameru.To je jasný, že se s tím každý vypořádává jinak, odsuzuju jeho výpovědi.
@mili84 píše:
Musela jsem-poprvé nebylo na UTZ-v podstatě o potrat šlo-mimčo žilo jinde-takže ho vlastně zabili, podruhé opět, ale asi v děloze bylo, jen mě dr. přidusili vzhledem k vývoji, mýmu stavu a ještě mě chtěli sterilizovat kvůli zdravotnímu stavu(díky bohu zakročila primářka)…
ale ani jednou nešlo o shluk buněk ![]()
@Timinka píše:
A jak to tedy bylo?![]()
Ohrožovalo mě na životě, i když žilo… nejsou jen formy potratu jaké znáš ty… jsou i takové, ať už jde o GEU, nebo třeba o hyperemesis gravidarum, takže bych neházeli všechny do jednoho pytle.. to by podle vás byli na tom oddělení sami vrazi ![]()
Egypt má hezká letoviska a úžasné památky, ale ty lidi tam, to už je o dost horší materiál. Ano všude se očumují ženský, ve Španělsku na mě pohvízdávali, v Řecku nadbíhali, v Dubaji jsem měla každý večer květinu a nějakou mlsku na posteli, ale tak nějak to pořád mělo úroveň, ale v Egyptě to už bylo o síle, dokonce prodavač těch rádoby papyrusu mě přimáčkl ke zdi a pěkně si pohrál, fuj hnus!!!Když by se tahle afera stala v Chorvatsku, nebo v Itálii budu na to koukat jinak, ale tady těmle opičákum nevěřím nos mezi očima!
@mili84 píše:
Takže ti Dr lhal, ze je to mimodelozni? Zajimave. Špatně jsi se vyjádřila v daném kontextu.