Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lenoska.lina
7.8.13 10:43

@kamikaa

Jasne tak kdyz vam to ke stesti staci tak klidne se tim krmte na vzajem… Myslim tema spekulacema! A nezapomente sledovat zparvy v 19:30 a skocit si do trafiky pro Blesk :mrgreen: At to mate s prvni ruky :mrgreen: :pocitac:

Ne vazne delam si srandu :pankac: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4838
7.8.13 10:43

nechpu jednu vec

Ze se media nazyvaji divnou veci smichanou vodu s colou… Je vseobecne zname, ze cola sklidnuje zaludek. Kdyz si ji da clovek v noci, tak je logicke, ze si ji zredi s vodou aby nebyla silna a clovek mohl po ni spat. Treba ja kdyz piju colove napoje nebo caj po 17te hodine, tak uz bych byla vzhuru celou noc.
Muj skromny nazor je, ze neco vypili na baru, ze proste arabaci, kteri to samozrejme kvuli cestovnimu ruchu nepriznaji si spletli flasky a jed, ktery pouzivaji na krysy nebo jine nechtene zviratka jim do napoje dali… byli hold na spatnem miste ve spatnou chvili…
moje mama ale tvrdi ze je otravil. Nevim holky, mne se to nezda, hlavne mi prijde ujete otravit dceru… a ten chlap je prej vysoce postaveny manazer ve Skodovce, to nedava smysl, jo a emoce, nikde neni standard jak se lidi zachovaji. to bych vubec dle toho nehodnotila. kdyby plakal, tak polovina naroda by ho oznacila za herce…
kazdopadne, pokud to neudelal, tak do konce zivota chudak, pac nekteri lide ho budou oznacovat za vraha naporad… ach jo takova tragedie brrrr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minki nepr.
7.8.13 10:44

@kamikaa ano takto nabehnez a jedes jako v transu, protoze musis zarizovat veci a telo a mysl jede na povel, ale pak jak jsi psala jsi se z toho sesypala. No nevim umrit mi v naruci dcera a zena a pak tam jen sedi, nic nezarizuje, organizuji jini. Takze ma cas se uzirat a trapit a je to s tebou ve dne v noci, tak nevim. Rozhodne tak nevypada. :nevim: a reci jak je na tom hure…
Nevim zda to byl on, ale reakce ma divne…pripada mi jalo ta matka co zabila 4 deti a divne reagovala. Nevim, pokud to udelal tak ho snad dostihne spravedlnost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4838
7.8.13 10:45

jo jeste postreh

Co vy na to, ja si myslim, ze by meli naridit pitvu jeste tady… porad verim nasim patologum vic, nez jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
7.8.13 10:46
@alca a danik píše:
@lenoska.lina všichni přeci víme, že to jsou jen spekulace…a já zas nechápu komu vadí tato diskuze :nevim: proč by se o tom nemohlo diskutovat? :think: :nevim: rozhodně to tu asi nevyřešíme :mrgreen: ale diskutovat můžem ne

Zadne vulgarismy tu nepadaji. Je to „diskuze“. Nekomu se treba prici tema, je to citlive, to ano, ale nekoho to zajima. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
7.8.13 10:47

@nadus není manažer ve škodovce ale dělník v hyundai to jen pro upřesnění

• Citovat
  • Upravit
lenoska.lina
7.8.13 10:47
@-Sára píše:
@Bunny puella přesně tak prý byli fialové a on dával umělé dýchání to by se taky otrávil
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
104
7.8.13 10:49

Lidičky kdo byl v Egyptě tak mi dá za pravdu, že arabové jsou lháři ulhaní a lišky podšitý. taky si myslím, že policie jedná učelově na víc Egypt je policejní stát. Chudák otec řekla bych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 10:50

Např. to, že byl otec na snídani říkal v rozhovoru ten lékař, ne Nova. Takže tomu věřím. Proč nevěřit, kdyby chtěli něco ututlat, tak do toho netahají český policajty. @lenoska.lina Neboj,v 18.55 budu u zpráv, aby mi něco neuteklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
No ale je to pravda, když mně něco točí, tak to ani nečtu a nediskutuju né? To je logický.
@jessikka píše:
Jsem čekala, kdy tohle zas někdo vypustí :roll:
Univerzální zaklínadlo, fakt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
@Sepishka píše:
@janet9 tyl,zada, zadek..

Aha, ja to pochopila tak, ze vubec na cele plose, ktera se dotyka pevne podlozky, se krev nehromadi. Takhle uz to snad chapu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
7.8.13 10:51

@kamikaa Holka, právě, když mě něco točí, tak diskutuju :mrgreen: Nedikutuju, když je mi to fuk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 10:51
@janet9 píše:
Zadne vulgarismy tu nepadaji. Je to „diskuze“. Nekomu se treba prici tema, je to citlive, to ano, ale nekoho to zajima. :nevim:

Jestli se to někomu příčí, ať jde pryč. Mně se příčí témata jako co obléct dítěti, kojení a podobný a taky tam nelezu prudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.8.13 10:53

@jessikka no jo pak to máš hozený jinam holka…i to se stává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
7.8.13 10:53
@ikyki píše:
@nadus není manažer ve škodovce ale dělník v hyundai to jen pro upřesnění

:D… tak ta baba Kelisovic byla zase raz nepresna… diky za doplneni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek