Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
7.8.13 07:35

Po včerejší reportáži na Nově si myslím, že to udělal ten otec :nevim: Ale nechápu, proč by to udělal zrovna v zemi, kde mu za to hrozí trest smrti. Je divné už jenom to, že kdyby je někdo otrávil, tak jeho by vynechal. A celkově po tom rozhovoru si myslím, že to udělal on…nebyl z něj cítit ani náznak lítosti, že přišel o manželku a dceru, že jim nemůže jít ani na pohřeb. Lituje jen sám sebe, že musí zůstat v Egyptě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
7.8.13 08:02

@prcekniky Tak v Egyptě asi proto, že tam je hodně lidem zle a myslel si, že se na to nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
7.8.13 08:09

Často tu zaznívá, že mu ruplo v hlavě, zkratové jednání, ovšem to by musel pán naopak celé plánovat dopředu. Nebo vy seženete prudký jed jen tak mýrnyx týrnyx na ulici?

• Citovat
  • Upravit
464
7.8.13 08:15

Já mám z toho smíšené pocity, na jednu stranu si myslím, že to byl otec a na druhou si myslím, že to neudělal. Je tam kolem toho spousta otazníků a veřejnost se to dozvídá jen okrajově podle mne..Rozhovor, který poskytl pro Novu byl na jednu stranu nedůvěryhodný, ale zas myslím na druhou stranu, že měl co dělat, aby se tam nesesypal.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
7.8.13 08:18

Případ sleduji jen co čtu v novinkách. cz apod. Tato diskuze mne nahlodala a zkoukla jsem onu reportáž na Nově.
Tak co mne bouchlo do uší-nevím, zda to tu již někdo zmiňoval, nestihla jsem přečíst celé- že reportér přál upřímnou soustrast :roll:. Tak to je fau pax jak stehno :zed:.
Pan Petr na mě ze začátku působil celkem roztřeseně, ale pak najednou jeho oči změnily výraz a chrlil jednu perfektní odpověď za druhou. U toho, jak je nevinnen a že by nedokázal něco takového udělat- u toho se až skoro směje. No ale jen bůh ví jak to bylo a snad to policie, spíše česká, egypt. moc nevěřím, vyřeší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 08:25

Ty blaho, samej Colombo s Fletcherovou v jedné osobě. Holky, proboha, nevíte nic, kompetentní orgány k tomu neposkytly jedinou informaci, vyjma jedu, a i to bylo směšné, jak mohli vědět, že to byl prudký jed, který se v Egyptě neprodává, když neměli rozbory? Jen tlachy a tlachy na úrovni Blesku a Novy, jinak neví nikdo a nic. Co takhle presumpce neviny? Ten chlap byluž milionkrát popravenej. Co když to faktnebyl on, umíte si představit, jakmu je? A usuzovat, jestli vraždil nebo nevraždil z toho, jak mluvil v televizi? 8o Zkuste si představit, že jste v jeho kůži, nevraždili jste, a hrozí vám peklo ještě na zemi, přišli jste o rodinu, jste dál v Egyptě, kdo ví, jak by kdokoliv z nás reagoval, mluvil se, choval se, jak by na okolí působil. Tak trochu té lidské empatie k zatím ani neobviněnému člověku. je to senzace v okurkové sezóně, Bartošová je pasé, hurá, máme vzrůšo, ten člověk v tom ale žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
7.8.13 08:35

…nevim, jestli to tu uz nepadlo… Me zas prekvapilo, ze neopomnel v tom vsim smutku a soku a tak, podekovat cestovni kancelari, ze se o nej staraji…
Nevim, clovek tezko muze rict, jak by se v takove situaci zachoval, ale shodli jsme se s manzelem, ze rozhovor do tv bychom teda fakt nedavali… Ja osobne (a manzel tvrdi to same) bych se totalne slozila a nebyla bych schopna cehokoli… Stat se to moji rodine, bylo by mi asi zprvu jedno, co se mnou bude, mela bych pocit, ze muj zivot stejne skoncil a chtela bych odejit za nima… Po dani se asi jakz takz dohromady bych byla plna nenavisti a chtice pomstit se, takze bych sla po vrazich jak husa po flusu…
A to mi tam chybi…
Jak muze nekdo myslet na sebe? Jen na sebe?
No, taky se mi zda, ze si pan myslel, ze se to v Egypte zamete pod stul, ze to svedou na klasicke strevni potize.
Jestli to tak je, preju mu jeho maly mozecek, pac na to si sakra nezjistil, ze v teto, zjevne podle nej, zaostale zemi maji trest smrti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
7.8.13 08:37

@terinka4444 asi tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
2647
7.8.13 08:41

@terinka4444 ale jiste ze, je nevinny dokud se mu vina nedokaze… My nejsme preci soudci.
Jen zensky, ktery tu bez kavicky vedou diskuze o vsem moznem… O tom to je, ne?! Hold kupodivu se tu tentokrat vic shodnem, nez nad pouzivanim latkovych plen, ockovanim a jestli ma Mana od vedle opustit tohu hospodskyho vola… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
waycrazy11
7.8.13 08:44

Chapete, ze je tam sam? On je rad ze mu aspon nekdo pomaha! To ze vypovidal v televizi, tak podle me chtel uvest veci na pravou miru a aby se to uz tady v ČR začalo konečne neco resit! Egyptanum neverim, je zajimave, ze pokazde mluvi jen doktor hotelu, nni sinemuzou dovolit, aby to jejich hotel poškodilo, je to živí!

• Citovat
  • Upravit
1332
7.8.13 08:45
@terinka4444 píše:
Ty blaho, samej Colombo s Fletcherovou v jedné osobě. Holky, proboha, nevíte nic, kompetentní orgány k tomu neposkytly jedinou informaci, vyjma jedu, a i to bylo směšné, jak mohli vědět, že to byl prudký jed, který se v Egyptě neprodává, když neměli rozbory? Jen tlachy a tlachy na úrovni Blesku a Novy, jinak neví nikdo a nic. Co takhle presumpce neviny? Ten chlap byluž milionkrát popravenej. Co když to faktnebyl on, umíte si představit, jakmu je? A usuzovat, jestli vraždil nebo nevraždil z toho, jak mluvil v televizi? 8o Zkuste si představit, že jste v jeho kůži, nevraždili jste, a hrozí vám peklo ještě na zemi, přišli jste o rodinu, jste dál v Egyptě, kdo ví, jak by kdokoliv z nás reagoval, mluvil se, choval se, jak by na okolí působil. Tak trochu té lidské empatie k zatím ani neobviněnému člověku. je to senzace v okurkové sezóně, Bartošová je pasé, hurá, máme vzrůšo, ten člověk v tom ale žije.

Naprostý souhlas! :pankac: Jako chápu, mluvil zvláštně, ale u nás se něco takového stát synovi a manželovi, tak abych byla schopná existovat, tak jedu na silných AD, zažila jsem při smrti dědy. A to pak člověk vypadá jako stroj bez emocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 08:49

@Michelangelo @Sepishka naprosty souhlas

• Citovat
  • Upravit
11037
7.8.13 08:55
@neprihlasena píše:
Naprostý souhlas! :pankac: Jako chápu, mluvil zvláštně, ale u nás se něco takového stát synovi a manželovi, tak abych byla schopná existovat, tak jedu na silných AD, zažila jsem při smrti dědy. A to pak člověk vypadá jako stroj bez emocí.

Možná pak vypadá jako stroj, ale mluví o svých nejbližších a o jejich ztrátě, on řeší jen sebe :cert: A AD mu v Egyptě asi těžko někdo předepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 08:55

http://www.blesk.cz/…ojistku.html
tak pokud se mu to nepodari prokazat, tak z toho vyjde hodne dobre http://www.blesk.cz/…ojistku.html

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 08:56

@neprihlasena AD mu nezaberou za tyden, pokud by nejaky leky na uklidneni dostal- tak neco na bazi benzodiazepinu a to by rozhodne nemluvil jak zrychlenej film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová