Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sikorka píše:
Já si taky myslím, že to mohl být on, ale na druhou stranu si říkám, že byly blondýnky, že to třeba někomu z hotelu mohlo vadit.Taky je mi divné, že nikdo nemluví o nějkých důkazech- třeba ty lahve od vody, jestli je mají a jestli je taky někdo prozkoumal, zda v nich něco bylo. A třeba chtěl zabít jen manželku a dcera se napila omylem, kdo ví. Nebo ten poslíček, co jim donesl vodu, jak on dnes říkal, třeba to mohl být on. Mylsím, že pokud se nepřizná, tak se nedozvíme, jak to bylo.
Nikdo zvenci nema duvod vrazdit dve cizinky, ani kvuli barve vlasu, ani z jinych duvodu, vetsinou byva duvod v rodine.
A co kdyz matka otravila dceru a pak sebe nevim treba obal od jedu vyhodila nekde jinde a chtela aby to padlo na nej. Treba ji psychicky tyral to nemusi okoli vubec zjistit a ona mu takto chtela ublizit. Vzit mu dceru a zabit i sebe a udelat to tak aby to bylo na nej. To me jen tak napadlo. Treba jed nekde venku nalila, nasypala do piti obal vyhodila cestou a pote podala dceri a pak sobe. Napadlo me to protoze kdyz rikal jak se snazil ozivit dceru mel slzy v ocich, kdyz mluvil o manzelce tak jsem tam zadne emoce nevidela, myslim si ze dceri by neublizil.
Příspěvek upraven 06.08.13 v 22:51
@Bauerkaa píše:
A nejlepsi je, jak tvrdi, ze na tom byl nejhur on.pane boze!!ONY UMRELY! takze jakypak, ze mu bylo nejhur..chjo..to jsou veci..
nemáš pravdu
ty dvě už nic nebolí, už tu nejsou, vždycky nejvíc trpí ti, kteří tu po nich zůstanou..
přimlouvala bych se za trošku úcty a piety v této diskusi..,překvapuje mě, kolik z vás, které to nezažily, přesně ví, jak by se měl otec a manžel po ztrátě blízkých chovat ![]()
Příspěvek upraven 06.08.13 v 22:43
@mroe píše:
Tak by to take mohlo byt, ale vetsinou byva nejpravdepodbnejsi nejjednodussi varianta, neni to detektivka, ale zivot, myslim stale, ze to byla prace manzela. Do toho, jak spolu zili a vychazeli, nikdo zvenci nevidi, nemusi to vedet ani pribuzni a znami.
Napadlo me to, protožev mém okolí jsem se s podobným odchodem ženy setkala. Děti nechala, ale manželovi se pomstila..
@wingec Já když jsem to dnes viděla v tv tak mi přišlo, že je pod vlivem léků a to se pak těžko vyjadřují nějaké emoce. Ale stejně si myslím, že to budou na něj chtít hodit, at už to bylo jakkoli, aby to neuškodilo cestovnímu ruchu
Celou dobu jsem si myslela, že to byl on.Ale po dnešním rozhovoru, tomu už nevěřím.
podle mne se už stejně nedozvíme, jak to dooprvdy bylo
.
@wingec souhlasím. Člověk si realitu uvědomí až s odstupem času. Podle mě každý na tragédii reaguje jinak. Někdo ukazuje emoce, někdo ne.
Napadá mě, že někdo chtěl otrávit třeba jen matku a dcera se taky napila. Každopádně podle toho, co nám podsouvají média bych se neřídila. V NIČEM…
Od začátku si myslím, že to udělal ten otec. A po dnešním rozhovoru ještě víc, Vypadá jako žárlivec a sobec, pořád mluvil jen o sobě,,že na tom byl nejhůř, že nechtěl pro vodu
sakra, normální chlap by pro svou ženu a dítě pro tu vodu došel, když jim bylo špatně
pořád řešil jen sebe, o nich skoro nemluvil ani o tom, že je to pro něj velká ztráta! A navíc-jak tam pořád opakoval o těch kalhotkách, na mě to dělá dojem, jako by něco naznačoval-že by ji někdo znásilnil, za 7minut, co byl pryč? před dítětem? a pak je obě stihl otrávit? ![]()
Celou dobu jsem si byla jistá že to byl on. Ale potom co jsem viděla ten rozhovor si myslím že nebyl. Něco ve mě troubí že ne
viděly jste mu ty oči kdž popisoval jak našel tu dceru??
Ať je pravda jakákoli, mě se pán zprotivil svým výrokem, že on na tom byl nejhůř.
zemřela mu žena a dcera a on měl nejhorší průjem…a pak se ráno zázračně uzdravil a došel si na snídani.
![]()
Zajímalo by mě, jaká je pravda, snad se ji dozvíme…též mě napadla sebevražda manželky s dcerkou, ale bohužel ve výpovědi toho chlapíka je tolik odlišností, že fakt nevím…udělat to mohl, to je jasný…
@bejbyn píše:
Od začátku si myslím, že to udělal ten otec. A po dnešním rozhovoru ještě víc, Vypadá jako žárlivec a sobec, pořád mluvil jen o sobě,,že na tom byl nejhůř, že nechtěl pro vodusakra, normální chlap by pro svou ženu a dítě pro tu vodu došel, když jim bylo špatně
pořád řešil jen sebe, o nich skoro nemluvil ani o tom, že je to pro něj velká ztráta! A navíc-jak tam pořád opakoval o těch kalhotkách, na mě to dělá dojem, jako by něco naznačoval-že by ji někdo znásilnil, za 7minut, co byl pryč? před dítětem? a pak je obě stihl otrávit?
přesně…a kdo z personálu by měl touhy znásilnit manželku a zabít ji i její dceru?
s těma kalhotkama mě to taky zarazilo. Je to prostě podivný…
@wingec píše:
nemáš pravdu
ty dvě už nic nebolí, už tu nejsou, vždycky nejvíc trpí ti, kteří tu po nich zůstanou..přimlouvala bych se za trošku úcty a piety v této diskusi..,překvapuje mě, kolik z vás, které to nezažily, přesně ví, jak by se měl otec a manžel po ztrátě blízkých chovat
no promin, kdyby mi umrel manzel a dite jakoze z prujmu, tak bych urcite netvrdila, ze me bylo nejhur.to je fakt dost sobecky, ne? asi mu nemohlo byt tak spatne, kdyz on neumrel..
Příspěvek upraven 06.08.13 v 23:07