Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MiskaKosa píše:Že jo??
Tuhle diskuzi jsem přesně čekala… Že to ale trvalo![]()
Jinák já osobně podezírám toho tátu už od začátku… ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
To mě taky napadlo, že je Egypt na tohle ideální, zase tam byli i loni
tak ho třeba nas.rala až letos ![]()
Já si myslím, že je úplná blbost, aby si někdo na dovolené, navíc v muslimské zemi, trávil rodinu, a speciálně dítě.
A dost mi vadí, jak se v tom média rýpou a kdekdo ví přesně, co by udělal on na místě toho člověka
. Počítám, že dotyčný je nadopovaný všemožnými antidepresivy, takže i jeho chování tomu odpovídá. Fakt bych si netroufla tvrdit, jak bych se chovala/mluvila/tvářila na jeho místě, protože si takovou situaci neumím představit ani ve snu.
@Sněhurka a nelinka píše:
To mě taky napadlo, že je Egypt na tohle ideální, zase tam byli i loni
tak loni zjistil co a jak a letos už věděl
Přijde mi fakt hodně divný, proč by někdo vraždil matku a dítě. Leda by byl mafián a tohle byla odlplata, jinak fakt nevím ![]()
@zikado
Moji kamarádku a jejich dvouletého syna zastřelil manžel a otec (nakonec zastřelil i sebe). Kamarádku našli s Kubíkem v náruči, byla dvakrát střelená do zad a samozřejmě to prostřelilo i dítě. Asi chtěla utéct se synem na rukách. Nikdo to nečekal, nikdo neví proč, a on už odpověď nedá. Od té doby vím, že někdy i v rodině, která navenek vypadá v pohodě, vodí se za ručičku, může něco hnít. A co matky vražedkyně? Četla jsem rozhovor s policejní psycholožkou o té, co chtěla otávit dceru fridexem a o té, co zabila své 4 děti. Tvrdí tam toto: " Říká se, že ženy vraždí toho, koho nechtějí, kdo jim překáží, kdežto muži vraždí spíš toho, koho nechtějí nechat odejít". Celý rozhovor zde:
Já na zprávy nekoukám, ale teď jsem zkoukla na stránkách Novy to jeho dnešní vystoupení… no tak nevím, mám z toho rozporuplné pocity, přišlo mi, že to vypráví jak slohové cvičení ve škole
Mi umřít manžel a děti, tak si těžko budu pamatovat, kolik bylo cm vody v lahvi… nevím, spousta věcí mi tam nesedí, uvidíme jak dopadne vyšetřování, ale můj názor je ten, že za to může on. ale bude jen dobře, pokud se mýlím…
A nejlepsi je, jak tvrdi, ze na tom byl nejhur on.pane boze!!ONY UMRELY! takze jakypak, ze mu bylo nejhur..chjo..to jsou veci..
Myslim si od zacatku, ze to udelal otec. Na TV nekoukam, takze netusim, co a jak popisoval a jak se tvaril, ale od zacatku vypovida divne a neverohodne( tedy alespon podle tech utrzku, ktere jsem zachytila). Jed si podle me propasoval z domova( v kufru to jiste nebyl problem) a bylo to planovane. Jen teda asi moc rozumu nepobral, protoze to nenaplanoval moc dobre a navic, protoye Egypt sve zajatce nevydava, mu hrozi tam az trest smrti. Zrejme doufal, ze mu to projde jako smrt v dusledku strevni infekce, ale prepocital se.
Jsem zvedava, co je zatim( je to hnusne, ja vim).
Já jsem v celku taky zvědavá, jak tohle všechno dopadne…že to byl on, mi napadlo jako první hned minulý týden…na druhou stranu Egypt je Egypt a tamní mentalita úplně jiná, takže pokud to neudělal, tak ho lituju…
![]()
Myslim, ze je to blbost…co by tim ziskal, ze by je zabil na dovolene a jeste k tomu v Egypte? Podle me se to egyptane snazi hodit na nej…chudak chlap…
Někde jsem četla, že na ní čekal i před prací, vodil si ji za ručku, tak třeba žárlil, a nebo to fakt byla nehoda ![]()
Sleduju to od zacatku, po dnesnim rozhovoru s otcem, jsem presvedcena, ze vrazdil on, jsem strasne zvedava, co se nakonec ukaze
@Ali-Ali píše:
@Heineken @eetel
v egypte treba proto, ze tam byla sance, ze to projde jako otrava z jidla nebo mistni vody
Tak to by musel být sakra naivní, že by to tam neprošetřili, že z celýho hotelu by měly otravu právě ony dvě a nikdo jinej…
Celé je to divné, otec mi jako bezviny nepříjde, nevypadá duvěryhodně, a ty jeho výpovědi…jednou tak podruhé onak
muselo tam něco být něco velkého, jestli to teda udělal, možná žárlivost
manželka byla moc hezká, a schytla to i dcerka, protože ta by bez mámy žít nemohla tak jí otrávil také, protože by se malá trápila
je mi jich líto
snad našly matka s dcerou pokoj a klid v duši. nedovedu si tuhle situaci představit! Ale těch nejasností s jedem kolem celé kauzy, jak se tam přepašoval, a kdesi cosi, velmi jsem zvedavá na závěr