Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
6.8.13 22:24
@MiskaKosa píše:
Tuhle diskuzi jsem přesně čekala… Že to ale trvalo :roll: :roll:
Že jo?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jinák já osobně podezírám toho tátu už od začátku… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
6.8.13 22:24
@Sněhurka a nelinka píše:
To mě taky napadlo, že je Egypt na tohle ideální, zase tam byli i loni :nevim:

tak ho třeba nas.rala až letos :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14015
6.8.13 22:25

Já si myslím, že je úplná blbost, aby si někdo na dovolené, navíc v muslimské zemi, trávil rodinu, a speciálně dítě.
A dost mi vadí, jak se v tom média rýpou a kdekdo ví přesně, co by udělal on na místě toho člověka 8o. Počítám, že dotyčný je nadopovaný všemožnými antidepresivy, takže i jeho chování tomu odpovídá. Fakt bych si netroufla tvrdit, jak bych se chovala/mluvila/tvářila na jeho místě, protože si takovou situaci neumím představit ani ve snu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
@Sněhurka a nelinka
@Sněhurka a nelinka píše:
To mě taky napadlo, že je Egypt na tohle ideální, zase tam byli i loni :nevim:

tak loni zjistil co a jak a letos už věděl :nevim: Přijde mi fakt hodně divný, proč by někdo vraždil matku a dítě. Leda by byl mafián a tohle byla odlplata, jinak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455

@zikado
Moji kamarádku a jejich dvouletého syna zastřelil manžel a otec (nakonec zastřelil i sebe). Kamarádku našli s Kubíkem v náruči, byla dvakrát střelená do zad a samozřejmě to prostřelilo i dítě. Asi chtěla utéct se synem na rukách. Nikdo to nečekal, nikdo neví proč, a on už odpověď nedá. Od té doby vím, že někdy i v rodině, která navenek vypadá v pohodě, vodí se za ručičku, může něco hnít. A co matky vražedkyně? Četla jsem rozhovor s policejní psycholožkou o té, co chtěla otávit dceru fridexem a o té, co zabila své 4 děti. Tvrdí tam toto: " Říká se, že ženy vraždí toho, koho nechtějí, kdo jim překáží, kdežto muži vraždí spíš toho, koho nechtějí nechat odejít". Celý rozhovor zde:

http://ona.idnes.cz/…lecnost.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.8.13 22:26

Já na zprávy nekoukám, ale teď jsem zkoukla na stránkách Novy to jeho dnešní vystoupení… no tak nevím, mám z toho rozporuplné pocity, přišlo mi, že to vypráví jak slohové cvičení ve škole :nevim: Mi umřít manžel a děti, tak si těžko budu pamatovat, kolik bylo cm vody v lahvi… nevím, spousta věcí mi tam nesedí, uvidíme jak dopadne vyšetřování, ale můj názor je ten, že za to může on. ale bude jen dobře, pokud se mýlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.8.13 22:27

@Apaji to je hrozné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
6.8.13 22:27

A nejlepsi je, jak tvrdi, ze na tom byl nejhur on.pane boze!!ONY UMRELY! takze jakypak, ze mu bylo nejhur..chjo..to jsou veci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
6.8.13 22:28

Myslim si od zacatku, ze to udelal otec. Na TV nekoukam, takze netusim, co a jak popisoval a jak se tvaril, ale od zacatku vypovida divne a neverohodne( tedy alespon podle tech utrzku, ktere jsem zachytila). Jed si podle me propasoval z domova( v kufru to jiste nebyl problem) a bylo to planovane. Jen teda asi moc rozumu nepobral, protoze to nenaplanoval moc dobre a navic, protoye Egypt sve zajatce nevydava, mu hrozi tam az trest smrti. Zrejme doufal, ze mu to projde jako smrt v dusledku strevni infekce, ale prepocital se.
Jsem zvedava, co je zatim( je to hnusne, ja vim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik

Já jsem v celku taky zvědavá, jak tohle všechno dopadne…že to byl on, mi napadlo jako první hned minulý týden…na druhou stranu Egypt je Egypt a tamní mentalita úplně jiná, takže pokud to neudělal, tak ho lituju…
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
272

Myslim, ze je to blbost…co by tim ziskal, ze by je zabil na dovolene a jeste k tomu v Egypte? Podle me se to egyptane snazi hodit na nej…chudak chlap…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Někde jsem četla, že na ní čekal i před prací, vodil si ji za ručku, tak třeba žárlil, a nebo to fakt byla nehoda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55

Sleduju to od zacatku, po dnesnim rozhovoru s otcem, jsem presvedcena, ze vrazdil on, jsem strasne zvedava, co se nakonec ukaze

• Citovat
  • Upravit
2049
6.8.13 22:29
@Ali-Ali píše:
@Heineken @eetel
v egypte treba proto, ze tam byla sance, ze to projde jako otrava z jidla nebo mistni vody :nevim:

Tak to by musel být sakra naivní, že by to tam neprošetřili, že z celýho hotelu by měly otravu právě ony dvě a nikdo jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
6.8.13 22:30

Celé je to divné, otec mi jako bezviny nepříjde, nevypadá duvěryhodně, a ty jeho výpovědi…jednou tak podruhé onak :roll: muselo tam něco být něco velkého, jestli to teda udělal, možná žárlivost :nevim: manželka byla moc hezká, a schytla to i dcerka, protože ta by bez mámy žít nemohla tak jí otrávil také, protože by se malá trápila :andel: je mi jich líto :andel: snad našly matka s dcerou pokoj a klid v duši. nedovedu si tuhle situaci představit! Ale těch nejasností s jedem kolem celé kauzy, jak se tam přepašoval, a kdesi cosi, velmi jsem zvedavá na závěr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová