Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bejbyn píše:
Pod práškama asi nebyl, když už není v lékařské péči. A psycholožka se už vrátila do ČR a ta ani nemůže předepisovat léky. Ale i kdyby byl, tak i přes léky uroníte slzu, zmíníte se o ztrátě blízkých, o tom, že tomu nemůžete uvěřit, že jsou mrtvé, prostě aspoň slůvkem, ale né, pán řeší jen sebe, jak mu bylo špatněAž tak, že mohl čučet na telku
na telku nečučel, přeci teď říkal, že celý den jen leželi, ani televizi neměli zapnutou, měli zatažené závěsy a jen běhali na wc ![]()
Nejsem ani Columbo, ani Hercule Poirot, takže řešení nevím, dokonce na to ani nemám názor. Chuděry holky a pokud v tom pán nemá prsty, tak i chudák pán, být propíraný od shora až dolů ve všech médiích ![]()
@klafina123
jo prvni hodiny to urcite verim, ze clovek casto uvazuje hodne podivne a snazi se resit prakticke veci, aby si to nemusel pripustit, co se stalo.
ale uz je to dost dni ![]()
kazdopadne jen podle toho bych samozrejme nikoho nesoudila, kazdy reaguje jinak i v beznych situacich, co teprve takhle silenych.
ale ty vypovedi uz mi podivne prijdou a to, z e je relativne v klidu by mela znamenat, ze vi co mluvi…
@Ali-Ali píše:
stejne to je blbost - dat omylem cistici prostredek do lednickyjak tu nekdo pise, ty veci jsou vetsinu v pekne velkych balenich a s rozstrikovacem nebo podobne. a do lednicek se davaji jenom originalni napoje - coly, fanty, dzusy, original balene vody. co z toho se muzete splest s cisticim prostredkem?
nemluve o tom, ze kdyby se toho nekdo napil, tak prvni lok vyprskne obloukem…
Vždyť píšu, že psala, že si to přelévají z velkých barelů do pet lahví od nápojů, které z pokojů vyhazují a pak když doplňují ledničku tak se jim to tam přimotá. Samozřejmě že si nespletou velkou pixlu s rozprašovačem s nestea. Nevím jaké používají chemikálie ani jaké mají ty chemikálie barvy ani chuť. Jen píšu co jsem četla.
@eevill píše:
Vždyť píšu, že psala, že si to přelévají z velkých barelů do pet lahví od nápojů, které z pokojů vyhazují a pak když doplňují ledničku tak se jim to tam přimotá. Samozřejmě že si nespletou velkou pixlu s rozprašovačem s nestea. Nevím jaké používají chemikálie ani jaké mají ty chemikálie barvy ani chuť. Jen píšu co jsem četla.
Tady si dovolím souhlasit, přelévání do PETek je hodně velký nešvar. U nás ve firmě na to udělali blbuvzdorně dokonce i komiks, protože takový průser se stal a stane velmi lehce, člověk si v první moment neuvědomí, že pije ze špatné flašky a má v sobě decku pořádné sračky, leckdy život ohrožující.
A nebyl to metyl alkohol.cech si veze alkohol aby spalil cerva.tak to mohly mit jako prevenci.
@Michaela23 píše:
na telku nečučel, přeci teď říkal, že celý den jen leželi, ani televizi neměli zapnutou, měli zatažené závěsy a jen běhali na wc
Právě že si furt protiřečí, nejdřív že koukal v té době na tv až asi do 4h, pak že si chtěl lehnout vedle dcery a říkal jí, ať se posune-proč by si uprostřed noci lehal na postel k nim, když měl svou vlastní? Teď zas o telce nic, já nevím
Ale podivný je hlavně to, že všichni celou noc zvrací a průjmujou a on si nevšimne, že ani jedna se nehýbe a nechodí na wc ![]()
Je to opravdu velmi zvláštní. Měla jsem za to, že to udělal ten tatík, ale teď nevím. Přijde mě divné zaplatit si dovolenou a zabít tam svou manželku a dceru. Taky mě napadla ta varianta, že to udělala ta manželka. Ale asi se pravdu nedovíme.
@Bunny puella píše:
@klafina123 souhlasím. Mě, když umřel tragicky táta, tak mi taky hlavou běhalo, co budeme s mamkou a ségrou dělat. Bylo mi 12. Ale řvala jsem u toho jak želva a mamka taky…Prostě emoce byly. On je prostě chladný…
Mě chladný nepřišel
Chvěl se mu hlas
Navíc vykládat do televize, kamery, světla… ![]()
CHudáci celá rodina.
zajímalo by mne, jestli i v Čechách budou dělat pitvu
Aby si potvrdily nějaké věci jako třeba to, že měly/neměly střevní potíže…
Kdo ví, jestli se někdy zjistí pravda ![]()
@bejbyn píše:
Právě že si furt protiřečí, nejdřív že koukal v té době na tv až asi do 4h, pak že si chtěl lehnout vedle dcery a říkal jí, ať se posune-proč by si uprostřed noci lehal na postel k nim, když měl svou vlastní? Teď zas o telce nic, já nevímAle podivný je hlavně to, že všichni celou noc zvrací a průjmujou a on si nevšimne, že ani jedna se nehýbe a nechodí na wc
A to říkal všechny tyhle varianty dnes v té tv? Nebo to máš jen z přiblblých článků na novinkách a spol., že toto říkal? ![]()
Myslím, že tady pitvu dělat nebudou. Říkali, že pohřeb bude v pátek a dnes ještě těla byla v Egyptě.
Já se přiznám, že si říkám co na to jeho vlastní rodina? Mnoho lidí už ho má za vraha a oni se s ním vezou ač tam ani nebyli.
Mohlo to být jakkoliv a uvidí se, jak to dopadne. Těch verzí, co se stalo, může být plno.Co když ho chtěla manželka opustit a on nechtěl? Tak ho opustila jinak…Ve zkratu může člověk udělat nezvratnou blbost..Na večerní nástavbě se mnou chodila spolužačka s tehdy 4 leým synem. Rozváděla se a občas její syn chodil s ní. Její manžel s rozvodem nesouhlasil. A aby jí potrestal? Jednou zabil sebe i jejich syna. Ona školu k našemu údivu dodělala. Komunikovala s námi normálně, jako před tím. Jen říkala, že doma, když je sama, je to strašné, deprimující a že na doma léky má. Škola, že jí dovolí, na chvíli na tu hrůzu zapomenout. Já si to třeba neumim vůbec představit. Neříkám, že otec je bez viny, ale taky ne, že je vinen. Rodinu jsem neznala, nemohu tedy soudit.
A ještě mě tak napadá. I kdyby jim otec jed podal. Jak by mu to vlastně mohli dokázat? Pokud se sám nepřizná… ![]()
@bejbyn píše:
@klafina123 To jo, v šoku se lidi chovaj občas iracionálně, ale tohle už je pár dní, takže ten největší šok už by musel odeznít
To sice pár dní je, ale „on“ je stále ve velkém napětí. To napětí nepolevilo přeci tím..když to řeknu blbě…,že se těla odvezla z pokoje. Pokud je opravdu nevinný, dle mého je v napětí dál-výslechy, co když ho obviní-trest smrti?,zákaz návratu domů, je tam sám, znovu se mu vrací smrt, oživování..,jak říkám, pokud je v tom nevině, sesypat se z toho klidně může, pokud mu povolí se vrátit a bude mezi svými.