Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nevill
6.8.13 23:21

Já z této kauzy vím jen jediné. Že už se nikdy nenapiju z hotelové ledničky. Četla jsem si diskuzi k tomuto tématu na novinkách, a přispívala do ní nějaká pokojská pracující v hotelu v ČR. Tvrdila tam, že si pokojské přelévají své chemikálie na čištění do petlahví a jí osobně se už několikrát stalo, že takovou láhev i s obsahem zapomněla na pokoji, párkrát jí omylem schovala do ledničky když doplňovala pití 8o.

Aby se stalo něco takového, musela by to být zřejmě velká náhoda, nicméně nic není nemožné.

To, že měli všichni střevní potíže volali údajně den předtím domů rodině, takže to vymyšlené zřejmě není.

Souhlasím s tím, že pachatel si nepřipouští, že bude dopaden, a nevybírá si místo činu podle výše trestu.

Televizní noviny jsem neviděla, viděla jsem na tn.cz a nepůsobil na mě otec nějak nelidsky a neemočně. Tak nevím jestli je tam stejná ukázka. Působil na mě jako člověk pod sedativy.

Kdo to udělal nebo ne se můžeme jen dohadovat. Říká se, že nejjednodušší možnost je ta správná.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
6.8.13 23:22
@Michaela23 píše:
A pod práškama není, teď to potvrdili že žádné uklidňující léky nedostává…

tak to je hodně drsný, když není tlumenej a dokáže rozdávat takovýhle rozhovory a tak. Brrr.

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
6.8.13 23:24
@nevill píše:
Já z této kauzy vím jen jediné. Že už se nikdy nenapiju z hotelové ledničky. Četla jsem si diskuzi k tomuto tématu na novinkách, a přispívala do ní nějaká pokojská pracující v hotelu v ČR. Tvrdila tam, že si pokojské přelévají své chemikálie na čištění do petlahví a jí osobně se už několikrát stalo, že takovou láhev i s obsahem zapomněla na pokoji, párkrát jí omylem schovala do ledničky když doplňovala pití 8o.

Aby se stalo něco takového, musela by to být zřejmě velká náhoda, nicméně nic není nemožné.

8o 8o

tak ale já když si koupím lahev pití, tak vždy kontroluju, jestli je uzavřená. Většinou mají takové ty umělohmotné pásky, které se musí odstranit. Takže bych si už jednou otevřenou lahev nekoupila, nenapila, prostě nedotkla, pokud jsem si ji neotevřela sama.

Každopádně, jestli je to pravda s tou pokojskou, je to dost hnusný a fakt nezodpovědný. :?

• Citovat
  • Upravit
3234
6.8.13 23:29

Pokojskou dělám taky a čistící prostředky si můžeme nalívat jen to nádob k tomu určených a označených, všechny jsou s tím postřikovačem a nevidím jediný důvod k tomu, je na pokoji cpát do ledničky nebo minibaru :think: :nevim: Navíc k žádným jedům třeba my ani nemáme přístup… By mě zajímalo, ve kterém hotelu paní pracovala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
6.8.13 23:30

Netuším jestli to otec udělal a nebo ne, ale vyjádřila bych se k jiné věci. To, co tady zmiňuje pár z vás, že se otec chová až moc klidně nebo řeší sebe taky nemusí být jednoznačný důkaz jeho viny. S podobným chováním, člověk by řekl až nepochopitelným, jsem se setkala v době, když jsem pracovala na ÁRU, kde jsme měli úrazy hlavy a páteře-nejčastější pacienti mladí lidé (autonehody)..Já tehdy jako poměrně mlaďounká sestřička, jsem se v duchu pozastavovala nad tím, jak např. maminka nebo manželka mladého pacienta, může např. hodinu po operaci, kdy se ještě pořádně neví, jestli přežije nebo s jakými následky.. řešit, kdo jim dostaví barák, když „on“ byl jediný zručný pracant v rodině, jak teď budou jezdit na dovolené, když „on“ jediný měl řidičský průkaz, jak bude „ona“ zvládat sama všechny domácí práce a podobně. Vysvětlila mi to až paní doktorka…reakce blízkého člověka je taková proto, že je v šoku a tělo se brání tím, že v první chvíli člověku nedochází, jak stav jeho blízkého je vážný a proto jsou takovéhle nepochopitelné reakce. Není to tedy proto, že by tomu zdravému na nikom jiném, než na sobě nezáleželo. Prý je to poměrně častý jev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
6.8.13 23:30

Pod práškama asi nebyl, když už není v lékařské péči. A psycholožka se už vrátila do ČR a ta ani nemůže předepisovat léky. Ale i kdyby byl, tak i přes léky uroníte slzu, zmíníte se o ztrátě blízkých, o tom, že tomu nemůžete uvěřit, že jsou mrtvé, prostě aspoň slůvkem, ale né, pán řeší jen sebe, jak mu bylo špatně :poblion:Až tak, že mohl čučet na telku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevill
6.8.13 23:31
@Bunny puella píše:
8o 8o

tak ale já když si koupím lahev pití, tak vždy kontroluju, jestli je uzavřená. Většinou mají takové ty umělohmotné pásky, které se musí odstranit. Takže bych si už jednou otevřenou lahev nekoupila, nenapila, prostě nedotkla, pokud jsem si ji neotevřela sama.

Každopádně, jestli je to pravda s tou pokojskou, je to dost hnusný a fakt nezodpovědný. :?

Tak já počítám s tím, že je všechno v hotelovém pokoji čerstvé nepoužité a když chňapnu v noci po vodě tak by mě nenapadlo jí kontrolovat mimoto bych si myslela, že jí otevřel chlap.

• Citovat
  • Upravit
eevill
6.8.13 23:32
@Michaela23 píše:
Pokojskou dělám taky a čistící prostředky si můžeme nalívat jen to nádob k tomu určených a označených, všechny jsou s tím postřikovačem a nevidím jediný důvod k tomu, je na pokoji cpát do ledničky nebo minibaru :think: :nevim: Navíc k žádným jedům třeba my ani nemáme přístup… By mě zajímalo, ve kterém hotelu paní pracovala 8o

To nepsala, já jsem byla úplně v šoku, že si vůbec dovolí to napsat veřejně na net…

• Citovat
  • Upravit
11037
6.8.13 23:32
@Michaela23 píše:
Pokojskou dělám taky a čistící prostředky si můžeme nalívat jen to nádob k tomu určených a označených, všechny jsou s tím postřikovačem a nevidím jediný důvod k tomu, je na pokoji cpát do ledničky nebo minibaru :think: :nevim: Navíc k žádným jedům třeba my ani nemáme přístup… By mě zajímalo, ve kterém hotelu paní pracovala 8o

Asi v Egyptě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevill
6.8.13 23:33
@Apaji píše:
@zikado
Moji kamarádku a jejich dvouletého syna zastřelil manžel a otec (nakonec zastřelil i sebe). Kamarádku našli s Kubíkem v náruči, byla dvakrát střelená do zad a samozřejmě to prostřelilo i dítě. Asi chtěla utéct se synem na rukách. Nikdo to nečekal, nikdo neví proč, a on už odpověď nedá. Od té doby vím, že někdy i v rodině, která navenek vypadá v pohodě, vodí se za ručičku, může něco hnít. A co matky vražedkyně? Četla jsem rozhovor s policejní psycholožkou o té, co chtěla otávit dceru fridexem a o té, co zabila své 4 děti. Tvrdí tam toto: " Říká se, že ženy vraždí toho, koho nechtějí, kdo jim překáží, kdežto muži vraždí spíš toho, koho nechtějí nechat odejít". Celý rozhovor zde:

Nejmenovala se kamarádka Marťa?

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
6.8.13 23:34

@klafina123 souhlasím. Mě, když umřel tragicky táta, tak mi taky hlavou běhalo, co budeme s mamkou a ségrou dělat. Bylo mi 12. Ale řvala jsem u toho jak želva a mamka taky…Prostě emoce byly. On je prostě chladný…

• Citovat
  • Upravit
6158
6.8.13 23:34
@Bunny puella píše:
a už to začíná…myslím si, že těch kriminálek vysílají až moc :lol: :lol:ehm, jen jedna poznámka…proč by měli v hotelovém pokoji jen tak někde položený jed? 8o :roll: :nevim:

Jediná kriminálka, kterou sleduji jsou Bones.
Ty český trapárny (kriminálky, ordinace, vztahy a já nevím co ještě :P ) vůůbec nesleduji :lol: :roll: :lol:
Též jsem zvědavá, jak tohle dopadne a jakou to bude mít dohru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
6.8.13 23:35
@eevill píše:
Tak já počítám s tím, že je všechno v hotelovém pokoji čerstvé nepoužité a když chňapnu v noci po vodě tak by mě nenapadlo jí kontrolovat mimoto bych si myslela, že jí otevřel chlap.

stejne to je blbost - dat omylem cistici prostredek do lednicky :roll: jak tu nekdo pise, ty veci jsou vetsinu v pekne velkych balenich a s rozstrikovacem nebo podobne. a do lednicek se davaji jenom originalni napoje - coly, fanty, dzusy, original balene vody. co z toho se muzete splest s cisticim prostredkem?
nemluve o tom, ze kdyby se toho nekdo napil, tak prvni lok vyprskne obloukem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
6.8.13 23:35
@klafina123
@klafina123 píše:
Netuším jestli to otec udělal a nebo ne, ale vyjádřila bych se k jiné věci. To, co tady zmiňuje pár z vás, že se otec chová až moc klidně nebo řeší sebe taky nemusí být jednoznačný důkaz jeho viny. S podobným chováním, člověk by řekl až nepochopitelným, jsem se setkala v době, když jsem pracovala na ÁRU, kde jsme měli úrazy hlavy a páteře-nejčastější pacienti mladí lidé (autonehody)..Já tehdy jako poměrně mlaďounká sestřička, jsem se v duchu pozastavovala nad tím, jak např. maminka nebo manželka mladého pacienta, může např. hodinu po operaci, kdy se ještě pořádně neví, jestli přežije nebo s jakými následky.. řešit, kdo jim dostaví barák, když „on“ byl jediný zručný pracant v rodině, jak teď budou jezdit na dovolené, když „on“ jediný měl řidičský průkaz, jak bude „ona“ zvládat sama všechny domácí práce a podobně. Vysvětlila mi to až paní doktorka…reakce blízkého člověka je taková proto, že je v šoku a tělo se brání tím, že v první chvíli člověku nedochází, jak stav jeho blízkého je vážný a proto jsou takovéhle nepochopitelné reakce. Není to tedy proto, že by tomu zdravému na nikom jiném, než na sobě nezáleželo. Prý je to poměrně častý jev.

Myslím si to samé. Nechci ho bránit, ale po potratu jsem na tom byla podobně. Nějak dobře… A pak časem čím dál tim hůř. Řekla bych, že se organismus opravdu brání proti šoku.
A nevěřila bych ničemu ničemu ničemu, co se kde píše. Egypt je tak daleko a kdoví, co se tam stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
6.8.13 23:36

@klafina123 To jo, v šoku se lidi chovaj občas iracionálně, ale tohle už je pár dní, takže ten největší šok už by musel odeznít 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová