Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak chtěl asi říct i svou verzi. Všude se píšou jen spekulace, všichni ho podezírají, tak chtěla taky říct, jak to bylo.
Mě je ho teda líto, musí to být děs. Ještě pokud by ho odsoudili…
Přidávám se k názoru, že dnešní vystoupení pro televizi bych fakt řekla, že to udělal. Takový posměšný výraz v obličeji mi nepřijde na člověka, který přijde o nejbližší rodinu. Navíc nejsem doktor, ale když tvrdil, že odešel z pokoje na 7 minut, jestli by dcera stihla „vystydnout“? Že by si nevšimnul, že je něco špatně už když odcházel ven???
A jeste ze tvrdi, ze voda byla zredena colou??no je to cely podivny!
@Heineken @eetel
v egypte treba proto, ze tam byla sance, ze to projde jako otrava z jidla nebo mistni vody ![]()
Taky si myslím že to byl tatík, na druhou stranu proč, a kde by sebral ten jed, přes letištní kontrolu
to by snad neprošlo, i když nám léky taky nikdo nekontrolval, těžko říct
Příspěvek upraven 06.08.13 v 22:21
@Heineken píše:
@zikado
Napřed jsem si myslel že to otec nebyl určitě, pak když vystoupil s prohlášním ředitel nemocnice, tak jsem si zase myslel že to udělal, ale teď si myslím, že ne, že to byl někdo jinej.
Ještě bych pochopil, že se někdo chce zbavit manželky, ale zavraždit dítě, to nikdy nepochopím a taky mi není jasné, proč by je vraždil na dovolené.
protože Egypt je ideální, skoro každý tam má střevní potíže
mimo mě teda
a on to na to chtěl svést!
Nevím co si myslet.. Pokud to udělal on, tak je blázen, že v takové zemi, ale v tom případě dobře mu tak, doufám, že ho nevydají, navíc proč by kdo jiný zrovna tam vraždil ženu a dceru z Čech? A proč ne i jeho? Nicméně pokud to neudělal, tak je mi ho opravdu líto, na jednoho je toho trochu moc najednou. ![]()
Osobně si taky myslím, že to udělal. Podle mě to zkusil v Egyptě, protože si myslel, že jsou tam sto let za opicema a nic nevyšetří. Každopádně pokud mu to prokážou, tak pobyt v egyptském vězení asi nebude nic moc příjemného.
nevím, co si myslet. Po dnešní vystoupení mu nevěřím ani slovo. Šok udělá hodně, ale mohlo to být i tak jak říkal.
Počkám si na vyřešení, buď ze strany Egypta nebo ČR
@Jasněnkaa píše:
protože Egypt je ideální, skoro každý tam má střevní potížemimo mě teda
a on to na to chtěl svést!
To mě taky napadlo, že je Egypt na tohle ideální, zase tam byli i loni ![]()
@gabulesul6 píše:
Tvrdil, ze měly průjmy..a neměly…nevšiml si, ze leží na zemi..až ve čtyři ráno..všechno divný…
Tohle ale tvrdí tamní policie. Nebo to nakonec potvrdil i on?
Nevím no, reportáž s otcem jsem neviděla. Na jednu stranu si říkám, že vraždit rodinu v Egyptě by mohl jenom blb, na druhou stranu by si zas mohl říct, že to svede na otravu jídlem nebo třeba na místní radikály
Někde jsem četla, že se do toho vložila i česká policie, tak snad to spolu s tou egyptskou vyřeší.
Jinak s tím zabít vlastní dítě - před pár lety tady u nás ženská zabila svého malého syna a manžela, pak podpálila dům. Zřejmě se chtěla zabít taky, ale nakonec si to rozmyslela. Takže kdo ví, co se komu honí v hlavě ![]()
@Heineken píše:
@zikado
Napřed jsem si myslel že to otec nebyl určitě, pak když vystoupil s prohlášním ředitel nemocnice, tak jsem si zase myslel že to udělal, ale teď si myslím, že ne, že to byl někdo jinej.
Ještě bych pochopil, že se někdo chce zbavit manželky, ale zavraždit dítě, to nikdy nepochopím a taky mi není jasné, proč by je vraždil na dovolené.
aby bylo možné to svést na nějaké ošklivé Egypťany? Aby když mi manželka a dcera umírají v křečích a já si toho „nevšimnu“, tak je to protože mají „faraonovu pomstu“, tak typické onemocnění pro Egypt? Proč by vrah ženy nemohl být vrahem dítěte?
Je asi jasný, co si myslím ![]()
Já myslím že už je to skoro jasný, dneska jsem nic neviděla tak nevím. Ve stresu jednají lidi různě, mě spíš přesvědčilo, že tvrdil střevní potíže a doktoři po pitvě řekli že maminka a dcrea žádné neměly