Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michelangelo píše:
Právě ten útlum z prášků postrádám. Rozhodně to není žízeň po jeho slzách, nesedí mi tam něco jiného. Mimo jiné, i ten časový údaj 7 minut…On vůbec nemluvil o žádném strašném křiku, jak bylo v médiích. Pro rodiče, kteří ztratili svoje dítě, je strašné, když navíc při odchodu trpělo. Je to první, co chtějí vědět. Tohle je poznamená navždy. On o tom vůbec nemluvil, celé jeho chování je zvláštní
Promiň, ale zrovna od tebe bych čekala víc soucitu a pochopení. A přitom zrovna ty tady taky upíříš.
Kdysi jsem si s velkým zájmem přečetla tvůj příspěvek, jak se chovat k rodiči, který přišel o dítě. Říkala jsem si - takže tohle neříkat, tohle nezmiňovat.
A najednou vidím, že k tomu dodáváš - soucit si zaslouží jen ti, kteří reaguje přesně podle vašich představ. A přitom jsi ty SAMA psala, že nemusí ten člověk vypadat, ale stejně trpí (teda tys to psala jako po delší době).
Nevím, že zrovna ty to máš zapotřebí. ![]()
Dovedete si predstavit, jak sileny bolesti musely mit? Kazdej, kdo mel nekdy zaludecni vred, tak zazil zlomecek toho co ony. Uz jen to, ze ten clovek rekne, ze si niceho nevsiml a ony v tichosti zemrely je naprostej blabol ![]()
@rachel55 píše:
http://www.blesk.cz/…ojistku.html
tak pokud se mu to nepodari prokazat, tak z toho vyjde hodne dobre http://www.blesk.cz/…ojistku.html
A je to tady
Zrovna včera tu někdo řešil, jestli nááhodou neměly vysokou pojistku.
A kdyby na nej Egyptani chteli neco hodit, tak asi tezko budou zadat ceskou policii, aby se aktivne zapojila do vysetrovani.
@Sepishka píše:
Dovedete si predstavit, jak sileny bolesti musely mit? Kazdej, kdo mel nekdy zaludecni vred, tak zazil zlomecek toho co ony. Uz jen to, ze ten clovek rekne, ze si niceho nevsiml a ony v tichosti zemrely je naprostej blabol
Přesně to mi lavíruje nejvíc! Je s nimi v pokoji a ničeho si nevšimne, ani mu není divné, že už nelítají na záchod, když předtím pořád zvracely
A jestli jim to podal někdo jiný nebo samy něco vypily, tak musely mít takové bolesti, že by musel vyhledat pomoc, aspoň pro to dítě, nenechala bych ho trpět.
Jedna věc mi na tom nesedí: kdyby chtěl zabít svou rodinu, proč by to dělal v zemi, kde by moc lidí v base skončit nechtělo?
@Bábrdl Já mu taky nevěřím… stačí základy psychologie-ty časové údaje, sledy, že křičel, že byl uritě taky otráven (jak to mohl vědět, když je sotva našel), atd. Byl moc věcný a pod lékama taky nebyl-to poznám… vím v jakém stavu byla moje mamky a my, když umřel taťka… tenhle člověk jedná moc věcně, otrle, bez citu… Zlob se na mě nebo ne, ale podle mě jestli to opravdu byl (můžu se mýlit, ale spíše se přikláním k variantě, že byl), tak to měl dobře promyšlené a ne nadarmo kontaktoval českou Policii-ono dostat v Egyptě trest smrti místo výplaty pojistek…
Sama jsme zvědavá, co ukáže čas…
Jeho obraně nahrává fakt, že mám osobní zkušenost s cestou do Egypta a nevěřím, že by protáhl v sezóně jed… spíš by ho musel koupit tam a to by asi nemusel být takovej problém zjistit, i když Egypt…
@ncc1701 Za vraždu je u nich trest smrti… ale může sázet na to, že vezmou úplatek, jen aby je to nepoškodilo…
Vrtá mi to hlavou vůbec nevím co si myslet, holky měly vysoké pojistky, se žaludkem na kaši asi těžko umřete v tichosti zas nadruhou stranu on mi včera v tv přišel jako někdo kdo to neudělal ale vidí, že ho mají všichni za vraha, přišlo mi, že se bojí ![]()
@ncc1701 píše:
Jedna věc mi na tom nesedí: kdyby chtěl zabít svou rodinu, proč by to dělal v zemi, kde by moc lidí v base skončit nechtělo?
Vrahové si nikdy nepřipouští, že se na ně přijde. Právě proto si asi vybral Egypt, aby to svedl na otravu jídlem. A že je tam trest smrti ani nemusel vědět, já jsem to také nevěděla ![]()
Nevěřím mu a hlavně jemu bylo 100 x hůř než manželce
včera v tv to omílal dokola jak jemu bylo zle.
@bejbyn presne tak. Kazdej psychopat si vzdy mysli, ze je chytrejsi nez vsichni okolo a ze je muze vmanipulovat presne tam kam potrebuje.
Že se na to nevys.r.te
na celou tuto diskuzi, stejně tu omíláte jen milion spekulací a nakonec to stejně zamknou, nebo vymažou jelikož si tu vjedete do vlasů…
![]()
@MiskaKosa nikdo si tu do vlasů nevjíždí tak jako u příkrmů, plen, kojení atd.
@mili84 píše:
@Bábrdl Já mu taky nevěřím… stačí základy psychologie-ty časové údaje, sledy, že křičel, že byl uritě taky otráven (jak to mohl vědět, když je sotva našel), atd. Byl moc věcný a pod lékama taky nebyl-to poznám… vím v jakém stavu byla moje mamky a my, když umřel taťka… tenhle člověk jedná moc věcně, otrle, bez citu… Zlob se na mě nebo ne, ale podle mě jestli to opravdu byl (můžu se mýlit, ale spíše se přikláním k variantě, že byl), tak to měl dobře promyšlené a ne nadarmo kontaktoval českou Policii-ono dostat v Egyptě trest smrti místo výplaty pojistek…Sama jsme zvědavá, co ukáže čas…
Jeho obraně nahrává fakt, že mám osobní zkušenost s cestou do Egypta a nevěřím, že by protáhl v sezóně jed… spíš by ho musel koupit tam a to by asi nemusel být takovej problém zjistit, i když Egypt…
Podle me propasovat jed neni vubec problem- pokud slo o tekutinu a to mel zabaleny, tak jak upravujou predpisy a odpovidal i objem, tak to zcela jiste nikdo nekontroloval.