Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A navíc, když teda všem bylo špatně, proč nevyhledali lékaře, delegáta, recepční? A to si nevšiml, že ani jedna už nechodí zvracet, že jsou po smrti? To s nimi ani nekomunikoval? Zvláště dítěte bych se ptala, jak mu je a jestli něco nepotřebuje
Jenže on řeší jen sebe ![]()
@wingec píše:
nemáš pravdu
ty dvě už nic nebolí, už tu nejsou, vždycky nejvíc trpí ti, kteří tu po nich zůstanou..přimlouvala bych se za trošku úcty a piety v této diskusi..,překvapuje mě, kolik z vás, které to nezažily, přesně ví, jak by se měl otec a manžel po ztrátě blízkých chovat
Příspěvek upraven 06.08.13 v 22:43
At je to jakkoli my se opravdickou pravdu nedovíme, to ví jen bůh a otec ![]()
A další nesrovnalost(a že jich je hodně)-říkal, že jim došlo pití, tak pro něj musel dojít a najednou na konci rozhovoru mluví o Cole a Fantě, kde se tam zázračně vzaly? Asi si vytváří alibi, protože podle mýho jim ten jed dal do Coly, aby nebyl cítit. Je to celé podivné a jsem zvědavá, jak to dopadne. ![]()
@bejbyn já to pochopila tak, že ta voda, co byla v láhvi, kterou donesl, byla cítit Colou ![]()
Možná měli někde „nevyřízené účty“ a někdo jim jed do pití nasypal. Podplatit hotelovou obsluhu není přece problém.
Nebo měli ten jed někde v místnosti a dcera si to spletla s pitím a udělala sobě i mamince „limonádu“.
![]()
Tak to je pravda, ze nevime jak zareagujeme, kdyz by se nam to stalo.
Na druhou stranu:
Za mne je to on nebo ona. Ja pochybuji, ze nekdo v ramci teroristicke akce otravil turisty a pak by se nepochlubil ![]()
Od začátku si myslím, že to byl otec. Nevím kdo normální by po smrti svých příbuzných šel ráno klidně na snídani. Jeho výpovědi neseděly od začátku. Tvrdil jak mu bylo nejhůř, ale to že zemřely ony už jaksi opomněl. Věděl, že jim je špatně a našel je ve 4 ráno na zemi.To se za celou dobu nemohl přijít ani podívat. Podle mě ten chlap lže jak tiskne. A Egypt si vybral proto, že tam jsou menší otravy jídlem běžné nebo alespoň průjmová onemocnění. Chtěl to na ně svést. A za druhé si myslel podle mě, že v takové zemi nic nevyšetří, klasika to svedou na otravu jídlem a on si v klidu ráno dá snídani tradá a domů se vrátí už bez problému ![]()
@Bunny puella píše:
@bejbyn já to pochopila tak, že ta voda, co byla v láhvi, kterou donesl, byla cítit Colou
ne, on říkal, že pili colu a sprite
@zvědavá borůvka píše:
Možná měli někde „nevyřízené účty“ a někdo jim jed do pití nasypal. Podplatit hotelovou obsluhu není přece problém.
Nebo měli ten jed někde v místnosti a dcera si to spletla s pitím a udělala sobě i mamince „limonádu“.
a už to začíná…myslím si, že těch kriminálek vysílají až moc
![]()
ehm, jen jedna poznámka…proč by měli v hotelovém pokoji jen tak někde položený jed?
![]()
@Michaela23 píše:
ne, on říkal, že pili colu a sprite
aha, díky za upřesnění
@Bunny puella píše:
@bejbyn já to pochopila tak, že ta voda, co byla v láhvi, kterou donesl, byla cítit Colou
On tam žvanil o tom, že když si tu lahev vzal, protože už všechny došly, a chtěl se napít, tak mu bylo divný, proč je v ní zbytek Coly, A pak ještě ta Fanta do toho, no já nevím
Nepůsobí na mě důvěryhodně ![]()
A pod práškama není, teď to potvrdili že žádné uklidňující léky nedostává…