Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11037
6.8.13 23:03

A navíc, když teda všem bylo špatně, proč nevyhledali lékaře, delegáta, recepční? A to si nevšiml, že ani jedna už nechodí zvracet, že jsou po smrti? To s nimi ani nekomunikoval? Zvláště dítěte bych se ptala, jak mu je a jestli něco nepotřebuje :nevim: Jenže on řeší jen sebe :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
6.8.13 23:05
Pod to se můžu podepsat a nevěřím ničemu, co vyjde z úst jakéhokoliv orgánu Egypta, od poslíčka, přes doktory po policajty
@wingec píše:
nemáš pravdu
ty dvě už nic nebolí, už tu nejsou, vždycky nejvíc trpí ti, kteří tu po nich zůstanou..

přimlouvala bych se za trošku úcty a piety v této diskusi..,překvapuje mě, kolik z vás, které to nezažily, přesně ví, jak by se měl otec a manžel po ztrátě blízkých chovat :roll:

Příspěvek upraven 06.08.13 v 22:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
6.8.13 23:07

At je to jakkoli my se opravdickou pravdu nedovíme, to ví jen bůh a otec :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
6.8.13 23:12

A další nesrovnalost(a že jich je hodně)-říkal, že jim došlo pití, tak pro něj musel dojít a najednou na konci rozhovoru mluví o Cole a Fantě, kde se tam zázračně vzaly? Asi si vytváří alibi, protože podle mýho jim ten jed dal do Coly, aby nebyl cítit. Je to celé podivné a jsem zvědavá, jak to dopadne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.8.13 23:13

@bejbyn já to pochopila tak, že ta voda, co byla v láhvi, kterou donesl, byla cítit Colou :think:

• Citovat
  • Upravit
6160
6.8.13 23:13

Možná měli někde „nevyřízené účty“ a někdo jim jed do pití nasypal. Podplatit hotelovou obsluhu není přece problém.
Nebo měli ten jed někde v místnosti a dcera si to spletla s pitím a udělala sobě i mamince „limonádu“.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
minki nepr.
6.8.13 23:15

Tak to je pravda, ze nevime jak zareagujeme, kdyz by se nam to stalo.

Na druhou stranu:

• proc by vrazdil nekdo od nich??? To byly tak vyjimecne?? To tam snad nejezdi blondyny?? Pry nevychazely a bylo jim zle tak je nemohl nikdo videt.
  • nevim jak se umira na otravu, ale pokud to je rychle pak je krec, musi byt reakce. On byl v danem pokoji na jinem luzku, nebyl v jine mistnosti.
  • Ze chlap neumi zabit dite, to jsme videli nedavno kdy podrezal dceru aby potrestal matku
  • takze usuzovat nema smysl dokud nejsou expertizy

Za mne je to on nebo ona. Ja pochybuji, ze nekdo v ramci teroristicke akce otravil turisty a pak by se nepochlubil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1257
6.8.13 23:17

Od začátku si myslím, že to byl otec. Nevím kdo normální by po smrti svých příbuzných šel ráno klidně na snídani. Jeho výpovědi neseděly od začátku. Tvrdil jak mu bylo nejhůř, ale to že zemřely ony už jaksi opomněl. Věděl, že jim je špatně a našel je ve 4 ráno na zemi.To se za celou dobu nemohl přijít ani podívat. Podle mě ten chlap lže jak tiskne. A Egypt si vybral proto, že tam jsou menší otravy jídlem běžné nebo alespoň průjmová onemocnění. Chtěl to na ně svést. A za druhé si myslel podle mě, že v takové zemi nic nevyšetří, klasika to svedou na otravu jídlem a on si v klidu ráno dá snídani tradá a domů se vrátí už bez problému :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.8.13 23:17
@Bunny puella píše:
@bejbyn já to pochopila tak, že ta voda, co byla v láhvi, kterou donesl, byla cítit Colou :think:

ne, on říkal, že pili colu a sprite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.8.13 23:18
@zvědavá borůvka píše:
Možná měli někde „nevyřízené účty“ a někdo jim jed do pití nasypal. Podplatit hotelovou obsluhu není přece problém.
Nebo měli ten jed někde v místnosti a dcera si to spletla s pitím a udělala sobě i mamince „limonádu“. :nevim:

a už to začíná…myslím si, že těch kriminálek vysílají až moc :lol: :lol:

ehm, jen jedna poznámka…proč by měli v hotelovém pokoji jen tak někde položený jed? 8o :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
6.8.13 23:19
@Michaela23 píše:
ne, on říkal, že pili colu a sprite

aha, díky za upřesnění

• Citovat
  • Upravit
11037
6.8.13 23:19
@Bunny puella píše:
@bejbyn já to pochopila tak, že ta voda, co byla v láhvi, kterou donesl, byla cítit Colou :think:

On tam žvanil o tom, že když si tu lahev vzal, protože už všechny došly, a chtěl se napít, tak mu bylo divný, proč je v ní zbytek Coly, A pak ještě ta Fanta do toho, no já nevím :nevim: Nepůsobí na mě důvěryhodně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
6.8.13 23:20

@bejbyn jj,zamotává se do toho kvalitně. :?

• Citovat
  • Upravit
11037
6.8.13 23:20

Nebo Sprite, mě se tyhle 2 pletou, protože je nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
6.8.13 23:21

A pod práškama není, teď to potvrdili že žádné uklidňující léky nedostává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová