Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tam kde tlaci kosti pochopitelne nebude- treba na hranach lopatek atd.
Tezko rict jak to bylo, zdali to byl tatik ci ne.. Nedovolim si ani premyslet o tom jak to mohlo byt! Neb to mi to muj zdravej rozum nebere. Jen me zarazi kolik z vas napr. rekne ze „on byl druhy den rano na snidani“ potom co se to stalo!!
To jste tam byli s nim? ze to vite tak jiste? to ze to slysite v tv, jeste neznamena ze to tak bylo.. Nemam ani odvahu spekulovat o tom jak to mohlo byt a bylo, nicmene nechapu kde se ve vas ta jistota ze to bylo tak ci onak bere!!
Ja se ho nezastavam to urcite ne, jen jsem tam nebyla s nimi a ani jsem s nimi nezila, cili mi svedomi nedovoli nekoho takhle soudit!!!
Media z vas udelaji hrdinu dne a stejne tak i vraha stoleti.
A koukam jak na vas ta medialni masaz zapusobila..
![]()
Trosku ucty k tem pozustalym by se hodilo, nemyslite?
Vsechno jsou to jen spekulace!!! cas ukaze vic!!!
Ale jo, diskuse je třeba, klidně si o tom popovídám, napíšu názor, ale tady je většina okamžitě toho názoru, že to byl otec, přece dnes v BLESKU vyšlo o pojistce matky a dcery. A včera rozhovor na NOVĚ byl jasný důkaz.
Pokud to ten otec neudělal, tak je mi moc líto, nejen proto, co se mu stalo, ale i proto, jak se tu část veřejnosti k němu chová. Pokud to udělal, tak na takovéhle psaní bude dost času potom.
@lenoska.lina píše: Tezko rict jak to bylo, zdali to byl tatik ci ne.. Nedovolim si ani premyslet o tom jak to mohlo byt! Neb to mi to muj zdravej rozum nebere. Jen me zarazi kolik z vas napr. rekne ze „on byl druhy den rano na snidani“ potom co se to stalo!!
To jste tam byli s nim? ze to vite tak jiste? to ze to slysite v tv, jeste neznamena ze to tak bylo.. Nemam ani odvahu spekulovat o tom jak to mohlo byt a bylo, nicmene nechapu kde se ve vas ta jistota ze to bylo tak ci onak bere!!![]()
Ja se ho nezastavam to urcite ne, jen jsem tam nebyla s nimi a ani jsem s nimi nezila, cili mi svedomi nedovoli nekoho takhle soudit!!!
Media z vas udelaji hrdinu dne a stejne tak i vraha stoleti.
Vsechno jsou to jen spekulace!!! cas ukaze vic!!!
A koukam jak na vas ta medialni masaz zapusobila..![]()
Trosku ucty k tem pozustalym by se hodilo, nemyslite?
@lenoska.lina Nemyslím, že mediální masáž.. třeba bulvární Nova na základě včerejšího rozhovoru tvrdí, že on to nebyl… na mě působil naopak v tom, co odvysílali… Vím jak vypadají lidi, co přijdou o někoho tak moc blízkého a pokud to byla taková láska, jak ti kamarádi tvrdí, tak nechápu, jak mohl o tom mluvit takhle souvisle a věcně… a celkově z něho moc lítosti nevyšlo… moje mamka, když přišla náhle o taťku seděla, nespala, nemluvila a jen ho vyhlížela z okna… na pohřeb šla pod léky a ty brala ještě dalších pár měsíců… nebyla schopna tu nehodu řešit, všímat si nejasností, dávat je do souvislostí… Podle mě takhle nevypadá milující člověk, co přišel o manželku a dceru… Každý si můžeme utvořit svůj názor-na to taky máme právo ![]()
@mili84 píše:
@lenoska.lina Nemyslím, že mediální masáž.. třeba bulvární Nova na základě včerejšího rozhovoru tvrdí, že on to nebyl… na mě působil naopak v tom, co odvysílali… Vím jak vypadají lidi, co přijdou o někoho tak moc blízkého a pokud to byla taková láska, jak ti kamarádi tvrdí, tak nechápu, jak mohl o tom mluvit takhle souvisle a věcně… a celkově z něho moc lítosti nevyšlo… moje mamka, když přišla náhle o taťku seděla, nespala, nemluvila a jen ho vyhlížela z okna… na pohřeb šla pod léky a ty brala ještě dalších pár měsíců… nebyla schopna tu nehodu řešit, všímat si nejasností, dávat je do souvislostí… Podle mě takhle nevypadá milující člověk, co přišel o manželku a dceru… Každý si můžeme utvořit svůj názor-na to taky máme právo
Nova tvrdí… na základě vlastního rozhovoru. Ať si tvrdí, co chce, tohle přece nemůže soudný člověk brát jako důkaz. Už to vidím u soudu - ale na Nově přece říkali…
@mili84 píše:
@lenoska.lina Nemyslím, že mediální masáž.. třeba bulvární Nova na základě včerejšího rozhovoru tvrdí, že on to nebyl… na mě působil naopak v tom, co odvysílali… Vím jak vypadají lidi, co přijdou o někoho tak moc blízkého a pokud to byla taková láska, jak ti kamarádi tvrdí, tak nechápu, jak mohl o tom mluvit takhle souvisle a věcně… a celkově z něho moc lítosti nevyšlo… moje mamka, když přišla náhle o taťku seděla, nespala, nemluvila a jen ho vyhlížela z okna… na pohřeb šla pod léky a ty brala ještě dalších pár měsíců… nebyla schopna tu nehodu řešit, všímat si nejasností, dávat je do souvislostí… Podle mě takhle nevypadá milující člověk, co přišel o manželku a dceru… Každý si můžeme utvořit svůj názor-na to taky máme právo
Nazor ano, ale to to jsou vsechno jen spakulace!! jedna pani povidala. Smekam pred vami holky
jakou mate predstavivost a fantazii. By jste mohli psat detektivky! ![]()
Nemůžete tady taky řešit, že nebyl zdrcený. Já, když přišla o mamku, tak by to na mně nikdo nepoznal. Chovala jsem se normálně, až mi to děsilo. Nic jsem necítila, smutek vůbec nic. Sesypala jsem se až měsíc po, už je to skoro 10 let a není den, kdybych na ní nemyslela, jak moc mi chybí. Kde je nějakej předpis, jak má člověk truchlit??Nesmysl!!!
@jessikka píše:
Nova tvrdí… na základě vlastního rozhovoru. Ať si tvrdí, co chce, tohle přece nemůže soudný člověk brát jako důkaz. Už to vidím u soudu - ale na Nově přece říkali…
@lenoska.lina všichni přeci víme, že to jsou jen spekulace…a já zas nechápu komu vadí tato diskuze
proč by se o tom nemohlo diskutovat?
rozhodně to tu asi nevyřešíme
ale diskutovat můžem ne
@alca a danik píše:
@lenoska.lina všichni přeci víme, že to jsou jen spekulace…a já zas nechápu komu vadí tato diskuzeproč by se o tom nemohlo diskutovat?
![]()
rozhodně to tu asi nevyřešíme
ale diskutovat můžem ne
@kamikaa píše:
Přesně. A komu se to nelíbí, at sem neleze.Jak jednoduché…
Jsem čekala, kdy tohle zas někdo vypustí ![]()
Univerzální zaklínadlo, fakt.
Taky jsem nad tím přemýšlela, když kolem mě ta zpráva prolétla. Otce jsem zahlédla v nějaké reportáži jen krátce. Silně pochybuju, že to byl kdokoliv z místních. To je hloupost. Takže vina padá jen na něho, případně na matku, která je mrtvá. Nic jiného mě nenapadá. ![]()