Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15088
7.8.13 13:18
@dani24687 píše:
A nebo to udělala manželka a chtěla, ať to pak vypadá, že to udělal manžel

To by v tom případě vypovídal pořád stejně, možná s malým rozdílem, z utrpění šoku. Mě příde, že si tam někde brouzdá internetem a používá teorie, co vymysleli jiní a zdají se mu přijatelné. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 13:20
@Bunny puella píše:
@dani24687 to napadlo mýho chlapa, ale…dokážeš si představit, vypít jed a ležet vedle svého umírající dítěte v bolestech? Já bych to nedala. :oops: :,( :?Kdyby se ten Petr do výpovědí tak nezamotával, tak na to taky pohlížím jinak, ale…

Tak on ji taky mohl mlátit/vyhrožovat/cokoliv a ona už neviděla jiné východisko než že se zabije, takže i dceru a říkala si, že pak to bude na něj a tím mu vše „oplatí“, ale to už jsme se dostali úplně do úvah :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 13:20
@boball píše:
To by v tom případě vypovídal pořád stejně, možná s malým rozdílem, z utrpění šoku. Mě příde, že si tam někde brouzdá internetem a používá teorie, co vymysleli jiní a zdají se mu přijatelné. :cert:

ty seš na něj pěkně vysazená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 13:22

Ale ten doktor lhal, řekl, že to byl prudký jed, který se nedá koupit v Egyptě, ale nebyly ještě známy rozbory toho jedu, nevěděli, co je to za jed, jak sakra doktor mohl vědět, že se tam nedá koupit? Egypt si pojede na své, za každou cenu chránit turismus a vyvrátit jakýkoliv stín pochybností, že by za to nemohl otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
7.8.13 13:23

Já bych řekla, že je zabil on. Zaráží mě, s jakým klidem popisuje, co se dělo. Podezřelé se mi zdá i to, jak přesně ví, kam dal jakou láhev, kdo z které pil apod. Prostě je vidět, že to má promyšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.8.13 13:24

@terinka4444 to není v jejich zájmu říct „někdo z našich zabil turistu“. To už by ji turismus přestal vynášet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 13:26
@bubulina píše:
Já bych řekla, že je zabil on. Zaráží mě, s jakým klidem popisuje, co se dělo. Podezřelé se mi zdá i to, jak přesně ví, kam dal jakou láhev, kdo z které pil apod. Prostě je vidět, že to má promyšlené.

Víš, teď jsem si vzpomněla, že jsem se nedávno dívala na dokument o nějaké vraždě, bylo to z pohledu vyšetřovatelů, kteří po vrahovi pátrali, zabil asi 4 ženy v USA. A ten vyšetřovatel tam říkal, že má zkušenost s tím, že si vrazi obvykle pamatují neuvěřitelné detaily, v kolik kde byli, co přesně dělali, jedli, mají to připravené. Normální člověk podobné detaily vůbec nevnímá.

• Citovat
  • Upravit
15088
7.8.13 13:26
@dani24687 píše:
ty seš na něj pěkně vysazená :lol:

Jo :P nevěřím mu ani slovo no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 13:27
Kdyby to měl promyšlené, až takhle moc dopředu promyšlené, že beru rodinu na dovolenou, spekuluju o jedu, páč by se to mohlo zamachtlat, pašuju prudký jed v letadle, takže to musím mít perfektně naplánované, tak přeci potom nedělám tak amatérské chyby, že nedokážu vypovídat naprostopřesně, trefně, a hlavně stále stejně.
@bubulina píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 13:28

@dani24687
Myslím, že ne. V současné době tam mají mnohem větší problémy a lidé tam jezdí na dovolenou stejně.

• Citovat
  • Upravit
7257

Nečetla jsem všechny příspěvky, dle mého nebyla holčička ani jeho vlastní. Brali se v jejích 2 letech, a není ani jednomu z rodičů podobná.
Taky si myslím, že to udělal. Kdo by měl zájem v hotelu trávit 2 Češky?
A aby si ničeho nevšiml, tak tomu nevěřím ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@tamata píše:
Já si myslím, že je zabili ti lidé, co tu píšou anonymně. Protože mě nenapadá jiný důvod, proč tu několik lidí píše svoje příspěvky anonymně a bojí se i tohle napsat pod svým nickem :lol: :mrgreen:

no a teď kdo? :think: si vem že někde v diskuzi o příkrmu si píšeš s vrahem 8o

• Citovat
  • Upravit
15404
7.8.13 13:29
@boball píše:
Jo :P nevěřím mu ani slovo no :?

myslíš, že na tom netu čte i naši diskuzi? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15088
7.8.13 13:30
@jannina1 píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky, dle mého nebyla holčička ani jeho vlastní. Brali se v jejích 2 letech, a není ani jednomu z rodičů podobná.
Taky si myslím, že to udělal. Kdo by měl zájem v hotelu trávit 2 Češky?
A aby si ničeho nevšiml, tak tomu nevěřím ani náhodou.

V nějakém článku psali nevlastní Petrova dcera, ale potom už se to nikde neopakovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
7.8.13 13:30

Saracenko, přesně. Mně prostě nepřijde normální, jak o tom mluví. Řekl, že na sedm minut odešel z pokoje apod. Prostě účelové, hned divákovi lehce podstrčí možnost, jee tak to tam někdo vlítl, dal tam jed atd. Jak ví, že to bylo sedm minut?
Má to setsakra promyšlené, ale i tak dělá chyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová