Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 píše:
Jasne ze jsi se sama uz rozhodla. Mluvíme tady jen o názorech, žádná z nás ho soudit nebude. Proste mi to přijde předčasne.
Nerozhodla, momentálně u mě převažují zvláštní pocity z jeho vystoupení v TV. Rozhodnout může vyšetřování
a i to nemusí přinést pravdu. Prosím tě, abys nemluvila za mne ![]()
@rachel55 píše:
@bejbyn ja nemam radeji zadnou, je to jistejsi
Můj muž má taky dvě
ale otrávenej není, to spíš někdy já ![]()
@Virginia tak logicky z toho vychází ten chlap…ale nikdo nevíme, jak to tam bylo, víme jen, to, co pustí do médií a jak to ony prezentují je druhá věc. Názory se mohou různit, my ho soudit nebudeme, jen se pozastavujeme nad některými fakty. Jsou-li nám předkládána pravdivá fakta, to ovšem nevíme ![]()
Nemyslim si, ze to udelal otec. Alespon vubec neverim prohlasenim, ktere vydal reditel nemocnice. Myslim si, ze ten chlap neni blbec a pokud by je zabil, dal by si pozor na to, aby uvedl presne jak je nasel (na zemi, na posteli apod)
@krokodylek A tak jo, na mě to (díky mediální masáži) taky dělá ten dojem. Ale z toho chlapa fakt udělali vraha hned, bez soudu a vyšetřování.
Myslím, že by si člověk měl nechat nějaké ty rezervy v těch unáhlených soudech.
U nás má pojistku jen chlap. Ale zatím je v bezpečí, dokud bude připravovat dřevo na zimu, občas poseče zahradu, vzorně bud plnit manželské povinnosti, tak ho zabít nehodlám, ono pak si zvykat na někoho jiného taky není jen tak.
@Bunny puella píše:
krutý trest pro jeho rodinu? To nemyslíš vážně, viď? A co rodina té matky a dcery. Ti nepřišli o milované osoby? Pokud opravdu vraždil, takovýmhle bezcitným zpsůboem a budou ho soudit v Egyptě, tak trestem nejvyšším. Tady by možná dostal 25 let a za deset by ho pustili…ubohý.
Myslím to vážně. Jestli se skutečně prokáže, že vraždil a přizná se
, tak jeho rodiny mi bude líto. I oni totiž ztratí dítě a ne svojím přičiněním. Právě, že v Egyptě mu hrozí trest definitivní. To musí být strašný pro rodiče. Nebylo v jejich silách mu v tom zabránit. Předpokládám, že o ničem nevěděli a navíc i oni ztratili vnučku
![]()
Ja nevim, jakej na mne dela dojem ten otec.pod praskama mi nepripada, spis, ze to co vypovida uz opakuje po x-ty. takze to nemusi znamenat ze to je „nacviceny“.spis uz jede automaticky.jako clovek, to si fakt netroufnu soudit, z tech 5 minut videa, navic sestrihanyho
Navic je pravda, ze se nikdy nemusime dozvedet pravdu. A taky v tomto pripade je tak moc jednoduche hodit to na manzela a pokud to on opravdu nebyl, stejne nic nezmuze.
@terinka4444 píše:
Děkuju![]()
![]()
nevím, co ti napsat, ze srdce ti přeju, abys podobnou ztrátu už nemusela nikdy zažít
děkuji
![]()
@Michelangelo píše:
Nerozhodla, momentálně u mě převažují zvláštní pocity z jeho vystoupení v TV. Rozhodnout může vyšetřovánía i to nemusí přinést pravdu. Prosím tě, abys nemluvila za mne
Nemluvím. To je zase to jak to cítím ja.
@terinka4444 píše:
Nemá to promyšlené vůbec, kdyby měl, nedělá chyby, kdyby to měl promyšlené, sebere se, jde na pláž, řekne, že holkám nebylo dobře, že chtěly zůstat v pokoji, naprosto běžná přeběžná záležitost v Egyptě, vrátí se večer, najde je mrtvé, nic o tom neví, nic netuší, to je promyšlené, ne dělat sedmiminutové prostory pro možnost spekulací. mám to promyšlené, tak vypovídám stále stejně, co dlá on, to nejsou chyby, to je šílenost, které se může dopustit vystresovaný člověkv takové situaci, nikoliv promyšlený vrah plánující vraždu takhle hodně dopředu.
Kdoví kde jim to mohl nasypat, třeba venku, ale nezabralo to, jak plánoval a paní chtěla volat dr., tak se bál, že by jim vypumpovali žaludek, zachránili je a pak už by žádnou šanci neměl, tak s nimi byl na pokoji do konce a ještě něco přisypal
Není moc pravděpodobné, že by zemřely ve stejný čas jinak.
Navíc loni v hotelu elektronické karty být vůbec nemusely, pokud byli ve stejném, třeba proto dělal humbuk s měněním pokojů, aby se dostal do pokoje s klíčem
Jezdili jsme do stejného hotelu v jiné zemi a za rok se tam toho vždy změnilo strašně moc, třeba zrovna ty karty na dveře.
Já egypťanům nijak moc nevěřím, ale když se nad tím zamyslím, tak pouhé svedení na čecha, aby se vyhnuli skandálu, je velmi krátkozraké a oni, byť je podceňujeme, hloupí jistě nejsou. Myslíte, že by nechali běhat na svobodě člověka, který jim může kdykoliv otrávit další turisty, tentokrát už třeba půl hotelu, když si to natrénoval na dvou češkách? Takhle je to nepříjemné, ale magor se může najít v jakékoliv zemi, další otravy by už pro Egypt byly mnohem horší
Jediné, co by stálo ututlat je otrava z jídla, ale to už vyloučili odborníci tady u nás a už jsem psala, že znám rodinu, co se v čr otrávila jídlem a rozhodně na spaní neměli ani pomyšlení.
Varianta manžel/otec vrah je nejsmutnější, ale bohužel v tomhle případě nejpravděpodobnější. Nesoudím dle jeho smutnění/nesmutnění, ani podle různých článků v médiích, ale jen podle přepisu jeho vyjádření. Mám velkou představivost, takže si dokážu představit magora poslíčka-teroristu, příp. masového vraha z pokoje naproti, který číhá, až manžel odejde, aby orálně podal jed 2 lidem a vzal si kalhotky jako fetiš. Jenže pokud vůbec existuje jed, který někoho zabije za 7min. i s vloupáním do pokoje a přemožením těch dvou, tak by to přece manžel musel poznat, neležely by pokojně ve spací poloze ![]()
Kadla ja si taky myslim, ze to aby Egyptani spolecnejma silama chranili svyho vraha je trochu pritazeny za vlasy.Jak jsem psala, jestli to byl mistni, tak mozna nejakej osamocnej magor-terorista.jak by to stihnul dostat do toho pokoje behem 7mi minut, to je taky…
![]()
@KADLA nepř. píše:
Kdoví kde jim to mohl nasypat, třeba venku, ale nezabralo to, jak plánoval a paní chtěla volat dr., tak se bál, že by jim vypumpovali žaludek, zachránili je a pak už by žádnou šanci neměl, tak s nimi byl na pokoji do konce a ještě něco přisypalNení moc pravděpodobné, že by zemřely ve stejný čas jinak.
Navíc loni v hotelu elektronické karty být vůbec nemusely, pokud byli ve stejném, třeba proto dělal humbuk s měněním pokojů, aby se dostal do pokoje s klíčemJezdili jsme do stejného hotelu v jiné zemi a za rok se tam toho vždy změnilo strašně moc, třeba zrovna ty karty na dveře.
Já egypťanům nijak moc nevěřím, ale když se nad tím zamyslím, tak pouhé svedení na čecha, aby se vyhnuli skandálu, je velmi krátkozraké a oni, byť je podceňujeme, hloupí jistě nejsou. Myslíte, že by nechali běhat na svobodě člověka, který jim může kdykoliv otrávit další turisty, tentokrát už třeba půl hotelu, když si to natrénoval na dvou češkách? Takhle je to nepříjemné, ale magor se může najít v jakékoliv zemi, další otravy by už pro Egypt byly mnohem horší
Varianta manžel/otec vrah je nejsmutnější, ale bohužel v tomhle případě nejpravděpodobnější. Nesoudím dle jeho smutnění/nesmutnění, ani podle různých článků v médiích, ale jen podle přepisu jeho vyjádření. Mám velkou představivost, takže si dokážu představit magora poslíčka-teroristu, příp. masového vraha z pokoje naproti, který číhá, až manžel odejde, aby orálně podal jed 2 lidem a vzal si kalhotky jako fetiš. Jenže pokud vůbec existuje jed, který někoho zabije za 7min. i s vloupáním do pokoje a přemožením těch dvou, tak by to přece manžel musel poznat, neležely by pokojně ve spací polozeJediné, co by stálo ututlat je otrava z jídla, ale to už vyloučili odborníci tady u nás a už jsem psala, že znám rodinu, co se v čr otrávila jídlem a rozhodně na spaní neměli ani pomyšlení.
Otrava jídlem, je dost nesmysl. Včera moje dcera shodou okolností, koza jedna
snědla na pláži hamburger. Fičela sanitkou do nemocnice, na vypumpování žaludku, a pro spolubydlící to bylo opravdu nepřehlédnutelné
Závěrečná zpráva otrava jídlem ![]()
Náš názor rodinný je že to udělal on možná chtěl zabít i sebe ale jak pak viděl a jak obě trpí popřípadě kříčeli brečeli bolestma tak se zalekl a prostě odešel s pokoje aby se na to nemusel dívat a poslouchat je v bolestech až vše utichlo tak se vrátil to mohlo být klidně těch 7 minut pak x hodin přemýšlel co dál možná si dodával odvahu to zkončit i se sebou možná si toho jedu dal taky trochu al
e tak aby ho včas zachránili a on by měl alibi