Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bunny puella
7.8.13 19:44
@Tereza1986 píše:
Prý až ve 4 ráno. Smrt měla nastat kolem 23-24 hodiny. :nevim:

takže jim dal napít v těch cca půl devátý večer a pak už je nechal napospas svému osudu, čučel na telku do čtyř do rána (proboha co sledoval? 8o :roll: :think: ) a šel si lehnout. Ne do svojí postele, ale vmáčknul se k dceři, která byla studená a mrtvá a žena taky…já nevím no, nejít je zkontrolovat za celých přibližně sedm hodin, když věděl, jak zle jim je…prostě nechápu…ajo, on byl na tom vlastně ještě hůř, chudák… :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
7.8.13 19:45

Ale kde je výpověď paní z pokoje, kde bušil o pomoc…jak mohl jít ráno na snídani, když mu vypumpovali žaludek…že na jídlo měl vůbec náladu! Po vypumpovaným žaludku a mrtvé rodině…

• Citovat
  • Upravit
rachel55
7.8.13 19:46

@Bunny puella presne a ani jednou nerekl, udelal jsem neco spatne, stara se hlavne o sebe

• Citovat
  • Upravit
6836
7.8.13 19:47
@Bunny puella píše:
Ale kde je výpověď paní z pokoje, kde bušil o pomoc…jak mohl jít ráno na snídani, když mu vypumpovali žaludek…že na jídlo měl vůbec náladu! Po vypumpovaným žaludku a mrtvé rodině…

To už jsem tady taky psala, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@rachel55 píše:
@Bunny puella presne a ani jednou nerekl, udelal jsem neco spatne, stara se hlavne o sebe

právě. Vůbec žádné slůvko, kde by si aspoň něco vyčítal…vždyť když se stane neštěstí, tak lidi hledají chybu v sobě…on nic…úplně chladnej…

• Citovat
  • Upravit
8814
@Jasněnkaa píše:
není to podstatný. A hlavně už se tady řeší fakt číčoviny. Za chvilku se tu přihlásí anonymní sousedka co bude řešit že ta paní nebyla čistotná, protože neumývala chodbu v paneláku :roll: :roll:

Ted jsem si snad ucvrkla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 19:48
@Bunny puella píše:
právě. Vůbec žádné slůvko, kde by si aspoň něco vyčítal…vždyť když se stane neštěstí, tak lidi hledají chybu v sobě…on nic…úplně chladnej…

vždyť to bylo sestříhané. A odpovídal na otazky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@Tereza1986 píše:
To nevím, nikde v médiích to nezaznělo. Ale Klára Kramná? :think: Myslím, že by jí nedali jméno Klára.

Proč ne? Já znám Kláru Królovou. Vyslovuje se to stejně blbě.

• Citovat
  • Upravit
2401

@Bunny puella Jasne, alespon by rekl, ze je mu lito, ze je nezkontroloval driv. Ale i tak je to nesmysl- umiraly ve velkych bolestech- toho konce si nemohl nevsimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@Bunny puella píše:

mám stejnej názor jako ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
@Bunny puella píše:
takže jim dal napít v těch cca půl devátý večer a pak už je nechal napospas svému osudu, čučel na telku do čtyř do rána (proboha co sledoval? 8o :roll: :think: ) a šel si lehnout. Ne do svojí postele, ale vmáčknul se k dceři, která byla studená a mrtvá a žena taky…já nevím no, nejít je zkontrolovat za celých přibližně sedm hodin, když věděl, jak zle jim je…prostě nechápu…ajo, on byl na tom vlastně ještě hůř, chudák… :twisted:

Naposledy řekl, že se na televizi nedíval, že prý byla tma a svítilo jen světlo v koupelně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 19:50
@N. evill píše:
Proč ne? Já znám Kláru Królovou. Vyslovuje se to stejně blbě.

Já to nevyslovím vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 19:53

To je kec. Samozřejmě, že pojistí, na jakoukoliv částku si řekneš, a v rámci úrazových pojistek je to za pakatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 19:53
@Tereza1986 píše:
Já to nevyslovím vůbec :)

Ja jo, ale musím se soustředit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 19:55
@Sepishka píše:
@Bunny puella Jasne, alespon by rekl, ze je mu lito, ze je nezkontroloval driv. Ale i tak je to nesmysl- umiraly ve velkych bolestech- toho konce si nemohl nevsimnout.

To budem vědet az bude toxi zprava ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová