Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale kde je výpověď paní z pokoje, kde bušil o pomoc…jak mohl jít ráno na snídani, když mu vypumpovali žaludek…že na jídlo měl vůbec náladu! Po vypumpovaným žaludku a mrtvé rodině…
@Bunny puella presne a ani jednou nerekl, udelal jsem neco spatne, stara se hlavne o sebe
@Bunny puella píše:
Ale kde je výpověď paní z pokoje, kde bušil o pomoc…jak mohl jít ráno na snídani, když mu vypumpovali žaludek…že na jídlo měl vůbec náladu! Po vypumpovaným žaludku a mrtvé rodině…
To už jsem tady taky psala, nechápu.
@rachel55 píše:
@Bunny puella presne a ani jednou nerekl, udelal jsem neco spatne, stara se hlavne o sebe
právě. Vůbec žádné slůvko, kde by si aspoň něco vyčítal…vždyť když se stane neštěstí, tak lidi hledají chybu v sobě…on nic…úplně chladnej…
@Jasněnkaa píše:
není to podstatný. A hlavně už se tady řeší fakt číčoviny. Za chvilku se tu přihlásí anonymní sousedka co bude řešit že ta paní nebyla čistotná, protože neumývala chodbu v paneláku![]()
Ted jsem si snad ucvrkla ![]()
@Bunny puella píše:
právě. Vůbec žádné slůvko, kde by si aspoň něco vyčítal…vždyť když se stane neštěstí, tak lidi hledají chybu v sobě…on nic…úplně chladnej…
vždyť to bylo sestříhané. A odpovídal na otazky.
@Tereza1986 píše:
To nevím, nikde v médiích to nezaznělo. Ale Klára Kramná?Myslím, že by jí nedali jméno Klára.
Proč ne? Já znám Kláru Królovou. Vyslovuje se to stejně blbě.
@Bunny puella Jasne, alespon by rekl, ze je mu lito, ze je nezkontroloval driv. Ale i tak je to nesmysl- umiraly ve velkych bolestech- toho konce si nemohl nevsimnout.
@Bunny puella píše:
mám stejnej názor jako ty ![]()
@Bunny puella píše:
takže jim dal napít v těch cca půl devátý večer a pak už je nechal napospas svému osudu, čučel na telku do čtyř do rána (proboha co sledoval?![]()
![]()
) a šel si lehnout. Ne do svojí postele, ale vmáčknul se k dceři, která byla studená a mrtvá a žena taky…já nevím no, nejít je zkontrolovat za celých přibližně sedm hodin, když věděl, jak zle jim je…prostě nechápu…ajo, on byl na tom vlastně ještě hůř, chudák…
Naposledy řekl, že se na televizi nedíval, že prý byla tma a svítilo jen světlo v koupelně. ![]()
@N. evill píše:
Proč ne? Já znám Kláru Królovou. Vyslovuje se to stejně blbě.
Já to nevyslovím vůbec ![]()
To je kec. Samozřejmě, že pojistí, na jakoukoliv částku si řekneš, a v rámci úrazových pojistek je to za pakatel.
@Tereza1986 píše:
Já to nevyslovím vůbec
Ja jo, ale musím se soustředit ![]()
@Sepishka píše:
@Bunny puella Jasne, alespon by rekl, ze je mu lito, ze je nezkontroloval driv. Ale i tak je to nesmysl- umiraly ve velkych bolestech- toho konce si nemohl nevsimnout.
To budem vědet az bude toxi zprava ne?
takže jim dal napít v těch cca půl devátý večer a pak už je nechal napospas svému osudu, čučel na telku do čtyř do rána (proboha co sledoval?
) a šel si lehnout. Ne do svojí postele, ale vmáčknul se k dceři, která byla studená a mrtvá a žena taky…já nevím no, nejít je zkontrolovat za celých přibližně sedm hodin, když věděl, jak zle jim je…prostě nechápu…ajo, on byl na tom vlastně ještě hůř, chudák…