Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
7.8.13 20:48

@Sepishka Jak píšu, být to na tobě, už je i po popravě :palec: :roll:

• Citovat
  • Upravit
11037
7.8.13 20:51
@dani24687 píše:
no ale teď zas psali, že je v tom samým, takže :roll: asi tak

Dneska v rozhovoru na Nově řekl, že už je ten pokoj uklizenej a bydlí tam už někdo jinej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 20:52

@jannina1 No Timinka psala, ze jsou moje vyroky zalovatelny :-)
@Timinka Prosim nepodsouvej mi neco, co absolutne neni pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 20:52
@Sepishka píše:
@Loki01 Tak je tezky ti neco vyvracet, kdyz neudas priklad latky, ktera by mohla rozleptat zaludek a pritom by pricinou smrti bylo neco jinyho (mluvis o signalech- pochopila jsem, ze zrejme myslis skupinu jedu, ktera pusobi na nervosvalovy plotynce a blokuje depolarizaci vedouci k obrne svalu- pak by pricinou bylo uduseni). O zadnym takovym jedu nevim :nevim:

Tak třeba KCN blokuje (myslím te třetí) komplex u elektronového transportního řetězce, jen tak vytahuju z paměti. A žaludek to muže zničit poleptat jak to reaguje s HCL.
Tam je ta smrt způsobena nefunkční OP a ne tim leptanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
7.8.13 20:54

@Sepishka Timinka tím nechce říct, že tě může žalovat, ele že píšeš nesmírně radikálně, aniž bys znala jedinou kvalitní informaci. Chudák chlap, pokud by byl nevinný a měl se vrátit do ČR

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 20:56

@Loki01 Ok, kyanovodik, ale tam si nejsem jista, ze primo takto lepta tkan. A navic by byl zrejme citit pri ohledani tel…Tezko rict, jestli by takovou informaci ale pustili ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 20:57

@Timinka Nojo, tak ja uz proste takova jsem- ze vsechno palim naprimo, to ale neznamena, ze chci nekoho lyncovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 20:58
@Loki01 píše:
Tak třeba KCN blokuje (myslím te třetí) komplex u elektronového transportního řetězce, jen tak vytahuju z paměti. A žaludek to muže zničit poleptat jak to reaguje s HCL.
Tam je ta smrt způsobena nefunkční OP a ne tim leptanim.

jo, HCN (resp. kyanidový anion) se váže na železo v dýchacím řetězci, ale jestli může poleptat žaludek, to nevím :think: Z KCN se právě v kyselém prostředí žaludku tvoří kyanovodík, který tu inhibici cytochrom c oxidasy způsobuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 20:58
@wildcherry píše:
jo jako dobre, ale podle nejakeho planku bylo jednoluzko a vedle dvojpostel, na ktere spala(nooo spala :roll: ) matka s dcerou. Zadna jina mistnost. Takze je musem mit vedle sebe. Musel je videt kroutit, slyset narikat.Ok,snad bych i byla ochotna pochopit, kdyby lezely v jine mistnosti a mu bylo zle v jine :nevim:.Televizi chapu, jako kulisa proc ne, ale nevysvetluje to to, proc je pri rosolovateni zaludku nechal umirat, pokud jak tvrdi je nevinny mulujici otec a manzel. Takove utrpeni milovanych by podle me resil okamzitou lekarskou peci. A pamatuje si moc detailu, uz to je hooodne divny. Mozna s nima byl cely den, aby si pohlidal, ze nikam neutecou, ze je nikdo nenajde a v caa nezachrani. Logicky, proc by nekdo cizi vyhledaval matku s dcerou pri srajdach, aby ji stahnul kalhotky a podal do tela nejak jed? A jak? Kdyz dverw podle cipu byly 7min zavreny, nez se P. vratil s vodou, ktere by logicky muselo mit nahnedlou barvu a v porusenem obalu :nevim:,Clovek co hubou vymele vymenu pokoje, opravu odpadu tak vyrika i novou lahev s vodou. A teda, kdybych sla pro vodu, protoze na pokoji neni ani kapka, je mi blbe, me rodine taky tak vezmu min.3 baleni.Coz je zvlastni, ze po vyp. zaludku, strasnych bolestech z otravy jak rad tvrdi, umrti rodiny si jdu na snidani 8o…Proste nic tam nehraje…

napsala jsi to přesně a souhlasím.

• Citovat
  • Upravit
19131
7.8.13 21:00
@Sepishka píše:
@Loki01 Ok, kyanovodik, ale tam si nejsem jista, ze primo takto lepta tkan. A navic by byl zrejme citit pri ohledani tel…Tezko rict, jestli by takovou informaci ale pustili ven.

no hlavně by byl podle mě v ohrožení i ten otec…kyanovodíku stačí k otravě celkem málo, a z těch těl by se podle mě uvolňoval do okolí, ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.13 21:00

Taky sleduji co píší o téhle kauze, škoda taková hezká holčička a maminka.
Stále doufám, že to neudělal ten otec. Ale přiznám se, že když dneska mluvil v na nově ve zprávách, tak mi mrazilo, způsob jakým mluvil, buď je takový chladnokrevný a nedává emoce najevo nebo si to nedovedu vysvělit, když někdo příjde o rodinu, tak předpokládám, že bude zdrcený a on mi přišel, že je mu to jedno :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 21:01

Jinak myslím, že policie má k dispozici celou řadu odborníků - toxikolog, patolog, psycholog, a určitě to rozlousknou lépe než my tady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 21:04
@Timinka píše:
@Sepishka Timinka tím nechce říct, že tě může žalovat, ele že píšeš nesmírně radikálně, aniž bys znala jedinou kvalitní informaci. Chudák chlap, pokud by byl nevinný a měl se vrátit do ČR [/citaceP
Prosím tě nepřeháněj, chlap bude mít jiný starosti než číst Emimino. A navíc-každý píše dle svého, pokud by si to každý měl myslet jen potichu, jak jsi psala, žádný diskuze by nebyla.Je dobré, že tu je různá směsice názorů a nápadů, člověk to vidí i z druhé strany.Tak tu nestraŠ žalobami. Je to směšný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 21:04

@Timinka Tak definuj kvalitni informaci…Jeho televizni vystup neni verohodnej zdroj? Vysledky pitvy byly nekym zpochybneny? To jsou v podstate jediny dve veci, ze kterych vychazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:05
@Sepishka píše:
@Loki01 Ok, kyanovodik, ale tam si nejsem jista, ze primo takto lepta tkan. A navic by byl zrejme citit pri ohledani tel…Tezko rict, jestli by takovou informaci ale pustili ven.

Někdy lepta.
http://cyanidepoisoning.blogspot.de/…finding.html?m=1
Ja si prave myslím, ze toho drží v tajnosti hodne.

Příspěvek upraven 07.08.13 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová