Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
7.8.13 21:20

@Bunny puella :lol: ano vlastně jsem jen napsala opak toho, co se píše tady. A ano asi přeháním, stejně tak, jako se v této diskuzi přehání pozorování, jak se tvářil, jak málo truchlil, jak…
a to vše bez důkazů

• Citovat
  • Upravit
19131
7.8.13 21:21
@Loki01 píše:
Jezis…Ja jsem ale nerekla, ze byly otravene kyanidem.
My jsme se bavily o jedu, ktery lepta zaludek, ale to samotne poleptani neni to co je smrtelne.
Uz je to samozrejme prevracene a dohadujeme se o barve tel a konsistenci zaludku :roll:

no jo, já už se v těch dohadech nějak ztratila :mrgreen: Mě jen zaujalo to téma kyanid - pracuju s ním v práci, tak asi deformace (nejsem travič :mrgreen::think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:21
@Sepishka píše:
@Loki01 Jasne, ale VUBEC nikde tam neni napsano, ze by ten zaludek MOHL vypadat tak, jak byl popsan patologem. Blesk jsem necetla :-) Jdu potesit koste :-)

Chtelas priklad jedu, dala jsem ti priklad jedu ktery takto funguje. Nerekla jsem, ze je to tento jed, ktery je otravil. To ja nemuzu vedet, nejsem Sherlock jako ty :mrgreen: Nejsem toxikolog ale biochemik, je urcite dalsi spousta jedu, ktere funguji podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 21:22
Neřešila bys to, že ti v zemi jako Egypt hrozí reálně vězení a trest smrti? 8o
@jannina1 píše:
Tak za za této situace by mi na lidech asi nezáleželo vůbec. A co bude se mnou bych v takové bolesti neřešila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:23
@jannina1 píše:
Víš ono se musí v Blesku umět číst. Nemůžeš ale samo všemu věřit. Někdy jsou ale s informacemi napřed. To si ale nepřiznáš, co?

Ja souhlasim, ale tobe to umeni cist moc nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:24
@alenka84 píše:
no jo, já už se v těch dohadech nějak ztratila :mrgreen: Mě jen zaujalo to téma kyanid - pracuju s ním v práci, tak asi deformace (nejsem travič :mrgreen: ) :think:

Co s nim delas?
A nebyl on v jine mistnosti? :think: :D

Příspěvek upraven 07.08.13 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.13 21:24
@Bunny puella píše:
a ty koukáš hodně na kriminálky, že jo :lol: :lol: určitě, všichni mají zájem falšovat důkazy české rodinky…

No já bych tomu v tomto případě i věřila, už tak je na to Egypt co se týče turismu, nebo spíš jeho pověsti, docela špatně a taková vražda, otrava nebo co to je tomu zrovna nepomůže…věřím, že udělají vše pro to, aby to bylo hozeno na kohokoliv jen ne na cokoliv co se týká Egyptu nebo nějakého jeho obyvatele.

No prosím, taky umím být konspirační teoretik no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 21:25
@Loki01 píše:
Co s nim delas?

enzymatická degradace kyanidu - je to teda jen okrajové téma, ale mám to jako součást disertace (pracuju v laborce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 21:26
@RyBANA píše:
No já bych tomu v tomto případě i věřila, už tak je na to Egypt co se týče turismu, nebo spíš jeho pověsti, docela špatně a taková vražda, otrava nebo co to je tomu zrovna nepomůže…věřím, že udělají vše pro to, aby to bylo hozeno na kohokoliv jen ne na cokoliv co se týká Egyptu nebo nějakého jeho obyvatele.No prosím, taky umím být konspirační teoretik no :mrgreen:

Jdeš pozdě, tahle konspirační teorie tady už byla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19131
@Loki01 píše:
Co s nim delas?
A nebyl on v jine mistnosti? :think: :DPříspěvek upraven 07.08.13 v 21:24

to nevím, já tam nebyla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@terinka4444 píše:
Neřešila bys to, že ti v zemi jako Egypt hrozí reálně vězení a trest smrti? 8o

V tomto okamžiku asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296

@saracenka30 sakra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
7.8.13 21:27

Taky to doma sledujeme a musim rict, ze nevim jak ostatni, ale byt takhle spatne me, memu manzelovi a diteti, tak neletim pro vodu, ale co mi nohy stacej pro doktora a odvoz do nemocnice…a porad bych je sledovala nepustila bych z tech mych dvou chlapu oci…
U nas staci, kdyz ma chlap nebo malej chripku, anginu a horecky a porad je sleduju a chlapa se ptam jak mu je apod.
To, ze je tam proste necha vykadit a vyzvracet z podoby jak se rika, to mi nesedi…i ty ruzny vypovedy, hlavne nechapu, proc nikde nepisou, jestli udelali kontrolu tech petlahvi z kterych pili apod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 21:29
@Loki01 píše:
Ja souhlasim, ale tobe to umeni cist moc nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo hlavně že tobě jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:29
@alenka84 píše:
to nevím, já tam nebyla :jazyk:

Tak to se musime zeptat tady holek :mrgreen:

Hele: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová