Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bunny puella píše:
dokázat nevinu takovýma fotkama? Vždyť co z nich vyčteme? Nic, prostě žena vyfocená na dovče. Mě to příjde neetický, aby celej národ koukal na fotky týden zesnulé krásné ženy. Na fotkách žádné důkazy o Petrově nevině rozhodně nejsou.
Mě to nepohoršuje. On nemá moc možností nevinnu (pokud je nevinný) dokázat, tak chápu, že zkouší vše a zveřejnit fotky z dovolené a videa z dovolené, kterou si užívali, kde je vidět, že se mají rádi a baví se mi přijde jako jeho volání o pomoc. Ale kdo ví. Nedělám závěry, nic nevím - nesoudím.
Ale v Tv byla ta holčička a zesnulá máma se ji ptala co pije, a cácora se usmívala, jako jo vypadali spokojeně, ale čert ví
Příspěvek upraven 07.08.13 v 20:27
Se člověk otočí a tady bambilion stránek, a těch hypotéz
nechcete poslat odkaz na diskuzi do Egypta? myslím že by jim to pomohlo ![]()
@Sněhurka a nelinka píše:
No však, jak se té holčičky ptali co pije, bože můj chudinkato mi bylo uplně zle
Já furt nechápu z čeho, ty se svých dětí neptáš co jedí nebo pijí - zda jim to chutná apod? ![]()
@kuti tak nechápu víc věcí (třeba kdo ten pokoj platí? a jeho jídlo? ) asi nemá možnost přestěhovat se jinam. (finance?)
@Bunny puella píše:
koho se ptali, jaké holčičky?
Mamka Monika se ptala na videu - Klári co to piješ? Klára : džus, mamka Monika : míchaný drink?, Klára : jo míchaný drink.
Proč je holka chudinka kvůli toho, že se jí ptala mamka co pije?
@RyBANA píše:
Mě to nepohoršuje. On nemá moc možností nevinnu (pokud je nevinný) dokázat, tak chápu, že zkouší vše a zveřejnit fotky z dovolené a videa z dovolené, kterou si užívali, kde je vidět, že se mají rádi a baví se mi přijde jako jeho volání o pomoc. Ale kdo ví. Nedělám závěry, nic nevím - nesoudím.
takže vysmáté fotky manželky znamenají, že je nevinný jo? A tomu sama nevěříš, že jo.
Navenek se mohl tvářit jako sbevíc milující manžel, ale co se dělo třeba za zavřenýma dveřma, to nevíme…mohli mít problémy…neříkám, že je vinný, to ne, pořád mu dávám šanci, ale vypouštět fotky do bulváru mi příjde fakt neetický…
@RyBANA píše:
Já furt nechápu z čeho, ty se svých dětí neptáš co jedí nebo pijí - zda jim to chutná apod?
to ne, spíš, jako to pomyšlení, že už ta holčička není, néé z toho videa samotného
@Tereza1986 píše:
@wildcherry Pro pití měl jít v půl 9 večer. To byl poslední pohyb u dveří.
aha.no stejne, v tom pripade by tam nemohl vniknout nikdo ze dvou divodu.1.snad za sebou zavrel dvere, takze by se ukazalo, ze nekdo vesel hned po nim diky cipove karte.2.Kdyby je nechal otevrene, tak by mu zena rekla, ze tam nekdo byl a podal ji neco, treba prasek.Coz si myslim celkove, ze ji a dcerce byla podana kapsle s obsahem toho svinstva, protoze nemely rozleptane ani usta, ani jicen nic, jen zaludek
.Jo a pak ty kalhotky, ze. Podle me tak inteligentni, pokud to udelal nebyl. Protoze to zkusil na celkovou otravu jidlem i u neho, ktera byla vyvracena a tim si vul nechal pouze 7minut na akci nekym cizim. A ehm, kde je ta flaska s tou rizlou colou? Zmizela?…Podle me byl jen tichy pozorovatel, to je na tom to nechutny
…
To říkám furt, že kdyby si PČR zprovoznila ofiko web konspiračních teoretiků - postupně a daleko rychleji, by vyřešili vše ![]()
@Sepishka píše:
@Loki01 Jak to myslis posmrtne? Minimalne pred smrti muselo dojit k takovymu poskozeni, ktery tu smrt vyvolalo…A to se urcite neobeslo bez bolesti. I kdyby ten jed tam pak zpusobil zmeny jeste i posmrtne…
Tak jsou jedy, ktere blokují určite signály atd. To rozleptani žaludku mohlo byt jako vedlejší účinek.
Ale nemůžu jmenovat bez vyhledávání, nejsem toxikolog.
@Timinka píše:
@kuti tak nechápu víc věcí (třeba kdo ten pokoj platí? a jeho jídlo? ) asi nemá možnost přestěhovat se jinam. (finance?)
Zaplatil si to sam. Oficialne meli vsichni 3 pobyt hrazeny az do utery nebo dokonce do stredy. Holky zemrely skoro na zacatku dovolene.
Myslela jsem prestehovat se v ramci hotelu aspon do pokoje s jinym usporadanim. Musi byt desne videt tu postel a ty prostory, kde se to stalo. Myslim, ze by mu na recepci urcite dali jiny, mensi…treba dvojluzak ![]()
@Timinka píše:
@Sepishka samozřejmě,že můžešJen by to možná chtělo používat slova jako zřejmě nebo myslím si…
Je vtipné sledovat jak málo stačí aby se člověk stal vinným.
Tak ja nepredpokladam, ze nekdo na diskusi takovyhleho serveru muze muj prispevek chapat jinak nez jako muj osobni nazor a zamenovat si ho za soudni zaver v pripade, ze neuvedu vetu slovy myslim si apod. Pisu svuj nazor, stejne jako ostatni a kazdej si delame svuj vlastni. I v pripade, ze ho soud neshleda vinnym, tak si dal muzu myslet, ze to muze byt pouze na zaklade toho, ze policie nebyla schopna zajistit dostatek dukazu a nebude na tom vubec nic spatnyho…
@Sepishka píše:
@terinka4444 No…A proc teda pan tvrdi ze zvracely skoro celej den? Ze zvracel i on? Ze dokonce mely prujem, coz pitva vyvratila…
To byla pitva? Ja myslela ze jen odběr nebo tak.