Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.8.13 19:10

@Nejdřív se vyšetřuje a pak buď obviňuje nebo odkládá :jazyk:. A to, že se bude dělat v ČR pitva taky je dobře, protože tomu vyšetřování v Egyptě věřím ještě méně než tomu v ČR.

• Citovat
  • Upravit
6836
7.8.13 19:11
@lilie12 píše:
odkud máte až takové info jen mě to zajíma ze zvědavosti a pak i otázka na další jak můžete vědět že ta mala nebyla jeho četla jsem to tady od více uživatelek

To nevím, nikde v médiích to nezaznělo. Ale Klára Kramná? :think: Myslím, že by jí nedali jméno Klára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
7.8.13 19:12
@Jasněnkaa píše:
přesně, já vysírala kvli pokoji minimálně 3×, jednou kvůli odpadu ve vaně atd :mrgreen:

Si holka odvážná. Já si příště už nebudu stěžovat raději vůbec na nic. Ráno povleču, ustelu, vysmejčím, na polštář dám dýško a raději prchám

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.8.13 19:14
@Tereza1986 píše:
To nevím, nikde v médiích to nezaznělo. Ale Klára Kramná? :think: Myslím, že by jí nedali jméno Klára.

to by jsi se divila co lidi dají za jména, i tady jsem už jedno četla a málem to se mnou šlehlo :mrgreen: byla to holčička tuším dvě cizí jména plus klasika české příjmení, no hrozný :roll:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.8.13 19:14
@Jemys píše:
Si holka odvážná. Já si příště už nebudu stěžovat raději vůbec na nic. Ráno povleču, ustelu, vysmejčím, na polštář dám dýško a raději prchám

no to bylo před tímhle, to víš že teď půjdu dobrovolně spát do sklepa :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
mili84
7.8.13 19:16
@kuti píše:
Necetla jsem celou diskuzi, nevim zda uz bylo zmineno, ale me tedy dneska zarazila informace, ze obe mely zivotni pojistky u dvou pojistoven na miliony.
Podle me ma smysl vyhodne pojistovat na smrt zivitele rodiny, aby se zajistila nahrada prijmu, ale pojistit draze na smrt dite??
Chapu urazove pojisteni nebo vazne nemoci, ale milionove odskodne za smrt ditete?? :nevim:
Je to podle vas normalni?? :think: Mate smrt deti take pojistenou???

Dítě nikdo na smrt na miliony nepojistí… dítě se na smrt pojišťuje cca poslední dva roky a částka nepřekročí 100tis. Je to neetické a pojišťovny to dávají na minimum jen na pokrytí pohřbu… tohle si zas někdo vycucal z prstu… na miliony může být pojištěna max. matka…

• Citovat
  • Upravit
6836
7.8.13 19:16
@Jasněnkaa píše:
to by jsi se divila co lidi dají za jména, i tady jsem už jedno četla a málem to se mnou šlehlo :mrgreen: byla to holčička tuším dvě cizí jména plus klasika české příjmení, no hrozný :roll:

Já vím :lol: Kevin Vopička a další a další :lol: Jen mě to tak napadlo, že to nejde ani to vyslovit, že třeba může mít jiný příjmení. Jo já vím, není to podstatný :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.8.13 19:21
@Tereza1986 píše:
Já vím :lol: Kevin Vopička a další a další :lol: Jen mě to tak napadlo, že to nejde ani to vyslovit, že třeba může mít jiný příjmení. Jo já vím, není to podstatný :D :oops:

není to podstatný. A hlavně už se tady řeší fakt číčoviny. Za chvilku se tu přihlásí anonymní sousedka co bude řešit že ta paní nebyla čistotná, protože neumývala chodbu v paneláku :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
7.8.13 19:23
@Jasněnkaa píše:
není to podstatný. A hlavně už se tady řeší fakt číčoviny. Za chvilku se tu přihlásí anonymní sousedka co bude řešit že ta paní nebyla čistotná, protože neumývala chodbu v paneláku :roll: :roll:
:palec: taky čekám vtrhnutí „sousedky“, „kamarádky“, nebo nějaké „spolehlivé“ osoby :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
24379
7.8.13 19:34
@Sepishka píše:
@jannina1 Ne nejsem psycholog, ale studijni zastavka na soudnim lekarstvi byla poucna :-) A pak jsem taky sledovala dokumenty jednoho univerzitniho profesora, kterej se zabyval zkoumanim psychiky masovych vrahu- Most Evil se to myslim jmenovalo a velmi dobre tam vysvetloval jejich zpusob uvazovani a prave neschopnost casto i jen predstirat normalni emocni reakci.

Ono to zni i logicky. Clovek co zna konec, pripravuje se na nej, neni pak tolik zaskocen. Proste vedel, co se stane(myslim vrazdici lidi celkove).Pokud ma v hlave tydny planovani, neni emocne tolik zniceny. Prekvapuje me ta jeho spoluprace s medii, pokud to za neho nedela teda nekdo jiny :think:.Je to vsechno divny. Chybi more informaci od policie, soudnictvi, odborniku celkove :think:.A kam se podela pani, co pribehla? Uklizec co podal zahadnou tekutinu? Fotky z mista cinu? A co teda nechapu…on sel pro tu,,tekutinu,, co ho zdrzela 7min v kolik hodin? Uz se v tom ztracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.8.13 19:34
@Jasněnkaa píše:
není to podstatný. A hlavně už se tady řeší fakt číčoviny. Za chvilku se tu přihlásí anonymní sousedka co bude řešit že ta paní nebyla čistotná, protože neumývala chodbu v paneláku :roll: :roll:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 19:37

@wildcherry Pro pití měl jít v půl 9 večer. To byl poslední pohyb u dveří. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
7.8.13 19:39
@jitka42 píše:
Lidi v takových situacích jednají zvláštně.

Byla jsem v zimě v tatrách a s námi na chatě byla banda kamarádů důchodců. Neměli téměř žádné znalosti hor a nechali jednoho z nich se v místě, které bylo zjevně lavinové oddělit a když pak spadla lavina tak jsme volali na chatu zbytku skupiny že žijeme ale dědci né ani jim nevadilo že je jich o jednoho méně. Ptát se jestli jsme ho neviděli se začali asi až 6 hodin po té co to spadlo. Tak jsme tam šli, zavolali horskou a s ní toho chudáka vykopali, důchodci v té době byli na chatě. Horská na ně nakonec ani nepadávala trestní oznámení. Ta chyba ležela zcela na tom mrtvém, že se oddělil.

No a jeho kamarádové ráno šli na snídani a na chatě byli až do konce týdne kdy to měli zaplacené. Oni rozhodně nebyli zlí jen to co se stalo jim docházelo strašně pomalu.

Přímo na té chatě když jsem spala na vedlejší posteli vedle jsem je v duchu nazývala vrahy a trochu se bála a chtěla podávat trestní oznámení sama. Teď po půl roce to vnímám jinak. Některým z nich nejspíš došlo co se stalo už při zvuku laviny jen si to nechtěli připustit. Stejně by mu nepomohli, zemřel nejspíš na zlomený vaz hned po pádu. Prostě dědkové nechali toho nešťastného udělat blbost a mezi neochráněním a vraždou je fakt velký rozdíl.

Celé to tady píšu hlavně jako ukázku toho, že když se lidé po smrti blízkého chovají divně tak to neznamená že za tu smrt můžou. Kdyby odjížděli dřív tak by místo přemýšlení nad tím co se stalo museli řešit nové jízdenky a vysvětlovat svým manželkám proč přijeli dřív, prostě dělat náročné věci místo toho mít čas pro sebe a zpracovat to. Zůstali tam taky pro to aby se připravili na to jak řeknou ženě toho nešťastného že je vdova.

no duchodci..to je zase jina kapitola:D me to ale fakt prijde divny, jit na snidani.ale taky nevim, jak bych se zachovala ja sama. zatim jsem to diky bohu nemusela resit a doufam teda, ze nikdy nebudu muset..ale jsem strasne zvedava, jak to bylo doopravdy! snad to vyresi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
7.8.13 19:39
@Tereza1986 píše:
@wildcherry Pro pití měl jít v půl 9 večer. To byl poslední pohyb u dveří. :nevim:

a když se vrátil tak už byly mrtvé? Já se v tom už ztrácím…a nebo je našel mrtvé až ve čtyři ráno?

• Citovat
  • Upravit
6836
7.8.13 19:41
@Bunny puella píše:
a když se vrátil tak už byly mrtvé? Já se v tom už ztrácím…a nebo je našel mrtvé až ve čtyři ráno?

Prý až ve 4 ráno. Smrt měla nastat kolem 23-24 hodiny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová