Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5635
7.8.13 20:33

@RyBANA já tu tvoji ikonku prostě miluju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(omlouvám se za OT)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.13 20:34

Někde psali, že mu ten hotel platí rodina či kamarád, aby tam mohl co nejdéle zůstat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
@Bunny puella píše:
takže vysmáté fotky manželky znamenají, že je nevinný jo? A tomu sama nevěříš, že jo. :lol: :lol: Navenek se mohl tvářit jako sbevíc milující manžel, ale co se dělo třeba za zavřenýma dveřma, to nevíme…mohli mít problémy…neříkám, že je vinný, to ne, pořád mu dávám šanci, ale vypouštět fotky do bulváru mi příjde fakt neetický…
.

a to že fotky poskytnul znamená že vinný je? ;) Já tedy jediné co vím je, že umřela žena a dítě. A chlap (netuším zda vinný či nevinný) se snaží dostat z Egypta a prosí o pomoc. Nic víc nic míň.

• Citovat
  • Upravit
n.evill
@kuti píše:
Zaplatil si to sam. Oficialne meli vsichni 3 pobyt hrazeny az do utery nebo dokonce do stredy. Holky zemrely skoro na zacatku dovolene.
Myslela jsem prestehovat se v ramci hotelu aspon do pokoje s jinym usporadanim. Musi byt desne videt tu postel a ty prostory, kde se to stalo. Myslim, ze by mu na recepci urcite dali jiny, mensi…treba dvojluzak :think:

To psal bulvár hned druhý den, že se nechal přemístit do jiného pokoje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 20:36
@Loki01 píše:
Tak jsou jedy, ktere blokují určite signály atd. To rozleptani žaludku mohlo byt jako vedlejší účinek.
Ale nemůžu jmenovat bez vyhledávání, nejsem toxikolog.

Aha myslis treba jed typu botulotoxinu? ale v tom pripade by cela otrava vypadala uplne jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 20:37
@kuti píše:
Tady se pise, ze je nasel mrtve po navratu z recepce. Tam byl ale v tech 9hod a umrti ohlasil ve 4, ne?? Uz se v tom ztracim.
A tu vodu s kolou uz tedy ani nepili? To ji pil jen on?? A to si ji naredenou donesl z te recepce? Nekde drive uvedl, ze nechape, jak by zena tu vodu zvladla naredit…a ja nechapu, proc sel pro vodu, kdyz meli na pokoji colu?? Ta je preci na zaludek nejlepsi :nevim:

Tak ja třeba kdyz je mi blbe piju čistou vodu. A dával flašku do koupelny, předpokládám k čistění zubu. Ty si colou taky nevycistis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
7.8.13 20:38
@n.evill píše:
To psal bulvár hned druhý den, že se nechal přemístit do jiného pokoje :nevim:

Jo, aha…tak to mi uteklo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 20:39
@Sepishka píše:
Aha myslis treba jed typu botulotoxinu? ale v tom pripade by cela otrava vypadala uplne jinak…

takových jedu je. Každy blokuje něco úplne jiného.
A ty víš jak ta otrava probíhala? Jak víš, ze je ten průjem spojeny s otravou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
7.8.13 20:39

@Sepishka myslet si to můžeš -potichu, samozřejmě. V případě prokázání neviny by se to dalo případně klasifikovat jako pomluva.
Osobně když si něco myslím, tak píšu zřejmě, nebo můj názor, myslím si. Ale označovat ho za psychopata, protože si nerve vlasy?

• Citovat
  • Upravit
15404
7.8.13 20:40
@kuti píše:
Jo, aha…tak to mi uteklo :(

no ale teď zas psali, že je v tom samým, takže :roll: asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 20:41

@Loki01 Tak je tezky ti neco vyvracet, kdyz neudas priklad latky, ktera by mohla rozleptat zaludek a pritom by pricinou smrti bylo neco jinyho (mluvis o signalech- pochopila jsem, ze zrejme myslis skupinu jedu, ktera pusobi na nervosvalovy plotynce a blokuje depolarizaci vedouci k obrne svalu- pak by pricinou bylo uduseni). O zadnym takovym jedu nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
7.8.13 20:43

@Sepishka - sakra ty mluvis jak patolog. :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 20:44

@Timinka myslet si muzu i nahlas, Zalovat by me klidne mohl. Napsala jsem, ze jeho chovani odpovida reakcim psychopatu v podobnych situacich a zat im si stojim. Necht me zaluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.8.13 20:46
@Tereza1986 píše:
Naposledy řekl, že se na televizi nedíval, že prý byla tma a svítilo jen světlo v koupelně. :nevim:

jo jako dobre, ale podle nejakeho planku bylo jednoluzko a vedle dvojpostel, na ktere spala(nooo spala :roll: ) matka s dcerou. Zadna jina mistnost. Takze je musem mit vedle sebe. Musel je videt kroutit, slyset narikat.Ok,snad bych i byla ochotna pochopit, kdyby lezely v jine mistnosti a mu bylo zle v jine :nevim:.Televizi chapu, jako kulisa proc ne, ale nevysvetluje to to, proc je pri rosolovateni zaludku nechal umirat, pokud jak tvrdi je nevinny mulujici otec a manzel. Takove utrpeni milovanych by podle me resil okamzitou lekarskou peci. A pamatuje si moc detailu, uz to je hooodne divny. Mozna s nima byl cely den, aby si pohlidal, ze nikam neutecou, ze je nikdo nenajde a v caa nezachrani. Logicky, proc by nekdo cizi vyhledaval matku s dcerou pri srajdach, aby ji stahnul kalhotky a podal do tela nejak jed? A jak? Kdyz dverw podle cipu byly 7min zavreny, nez se P. vratil s vodou, ktere by logicky muselo mit nahnedlou barvu a v porusenem obalu :nevim:,Clovek co hubou vymele vymenu pokoje, opravu odpadu tak vyrika i novou lahev s vodou. A teda, kdybych sla pro vodu, protoze na pokoji neni ani kapka, je mi blbe, me rodine taky tak vezmu min.3 baleni.Coz je zvlastni, ze po vyp. zaludku, strasnych bolestech z otravy jak rad tvrdi, umrti rodiny si jdu na snidani 8o…Proste nic tam nehraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 20:46
@Sepishka píše:
@Timinka myslet si muzu i nahlas, Zalovat by me klidne mohl. Napsala jsem, ze jeho chovani odpovida reakcim psychopatu v podobnych situacich a zat im si stojim. Necht me zaluje.

Prosím Tě, kdo by Tě žaloval a za co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová