Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2002
7.8.13 21:30

Neplette do toho furt ten turismus, ziju v zahranci a tady se teda Egypt resi, ale resi se stale nepokoje, ale o tom ze by tam zabili nejake cesky nepadlo ani pul slova. Takze ze by meli egyptani strach ze jim tam lidi prestanou kvuli tomu jezdit ani nahodou, mozna tak par cechu a ti oni urcite ozeli, kvuli nim urcite Egypt nepadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 21:31

@Anie22 sousedku prece v Egypte taky podplatili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17630
7.8.13 21:32

Holky, vy co si myslíte, že on to udělal - dokážete si představit, že by někdo takhle de*ilně naplánoval vraždu?? Byl s nimi sám na dovolené, tudíž podezření padá okamžitě na něj, protože jako jediný mohl mít nějaký motiv. V době smrti dokonce s nimi sám v apartmá, absolutně bez snahy zajistit si alibi alespoň posedáváním v hotelovém baru :nevim: Jako nevím, ale takhle provést vraždu, to už by se mohl jít po tom rovnou sám udat. Každý, kdo alespoň jednou četl jedenu detektivku od A. Christie, by to udělal líp. Něco jiného je vražda v afektu, ale tohle by muselo být plánované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
7.8.13 21:32

@crazytown samozrejme, ze to je nesmysl, i kdyby se tam nejaky silenec objevil, tak turismus v Egypte to nepolozi a je v jejich zajmu, aby ho odhalili

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 21:33

@Loki01 Tak vzhledem k tomu, ze zrovna otrava kyanidem je docela snadno rozpoznatelna na prvni pohled, tak ta je vyloucena a cloveka ani nepadne s ni pak nejak kalkulovat. Ja nevim, jestli je nutny se opakovane uchylovat k urazkam?
Ok, napadl te kyanid. Ok, me ne. O co jako jde? Me proste z cely skaly jedu, ktery znam nenapada zadnej takovej, kterej by udelal z zaludku kasi a pritom bylo pricinou smrti treba uduseni. Nechapu, proc te to tak provokuje? Co je spatnyho na tom bez urazek debatovat. Ok, jsi biochemik- tak je super, ze tu diskusi muzes obohatit…Proc z toho delat drama a klovat do sebe jak pojeveny slepice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@jannina1 píše:
No jo hlavně že tobě jo :mrgreen:

No me to jde. Vzdycky mi to slo, i na skolach ;)
A hlavne se snazim nedelat predcasne zavery bez poradnych informaci. Ty si podle me vubec neuvedomujes, ze vetsi pulku faktu ani neznas. Nebo dopad tohoto faktu na tvoje hypotezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@terinka4444 píše:
Zkus na chvíli připustit, že je nezabil, a zkus se na chvíli vžít do jeho situace, jsi sám, v egyptě, čelíš vyšetřování z vraždy své manželky a dítěte, reálně ti hrozí, že můžeš být souzen v Egyptě a odsouzen k trestu smrti, nikdo tinepomůže, nikdo nemyslí na tebe, pro ostatní jsi vrah a zrůda, použiješ přeci všechno, co tě napadne, abys přesvědčila, žes je milovala a neublížila bys jim.

Ja treba? Bylo by mi to fuk.Ja bez me rodiny bych zit nemohla. Jedine co bych si prala je mit u sebe sirsi okruh rodiny. Takze treba rodice, sourozence atd, kteri by nevahali a prijeli by do Egypta za mnou me podrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Nedočetla jsem diskusi, asi už to tu bylo milionkrát, ale pán má tolik nesrovnalostí ve výpovědích, že pro mě je jasný viník on. Presumpce neviny je jedna věc, nepovedeně zakamuflovaná vražda je věc druhá. Měla otevřené oči, nebo škrabošku na spaní? Byly na posteli, nebo na zemi? Jak stihly vychladnout v Egyptě za pár minut, co byl pro vodu? A posmrtné skvrny stihly jak?! Jak poznal vodu říznutou colou? Kde vzali 2 kyblíky na pokoji? Když jim bylo celý den špatně, proč je nehlídal, nebo nevolal pomoc? Zvracel teda taky, nebo ne? Že zrovna měly vysoké životní pojistky u dvou(!) pojišťoven? V klídku podává živé rozhovory Nově, místo aby se třeba nějak trápil?…
Je tam toho tolik a vymýšlí pořád další a další kraviny, co do předchozích výpovědí vůbec nepasují, tak by se asi pomalu mohl přiznat jako ten 19letý, co zabil 24letou v Indii. Nejdřív si vymyslel únos a bezvědomí, pak kápnul božskou. Měli by mu o tom případu říct.

Příspěvek upraven 07.08.13 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Antonie Bolavá píše:
Holky, vy co si myslíte, že on to udělal - dokážete si představit, že by někdo takhle de*ilně naplánoval vraždu?? Byl s nimi sám na dovolené, tudíž podezření padá okamžitě na něj, protože jako jediný mohl mít nějaký motiv. V době smrti dokonce s nimi sám v apartmá, absolutně bez snahy zajistit si alibi alespoň posedáváním v hotelovém baru :nevim: Jako nevím, ale takhle provést vraždu, to už by se mohl jít po tom rovnou sám udat. Každý, kdo alespoň jednou četl jedenu detektivku od A. Christie, by to udělal líp. Něco jiného je vražda v afektu, ale tohle by muselo být plánované.

A co si myslíš? Taky, že je zavraždila pokojská, že remcali? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 21:34
@Loki01 píše:
Tak to se musime zeptat tady holek :mrgreen:Hele: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

jo, tohle jsem četla…včera jsme na tohle téma asi dvě hodiny diskutovali v práci a řešili, co to omhlo být za jed :mrgreen: Uznávám, že toxikolog má určitě větší vzdělání k těmto závěrům než já…já jen vím, že nepatřím mezi těch 40-60 % populace, co kyanid necítí, já ho poznám na sto honů :jazyk: :mrgreen:
A co se v tom Egyptě stalo, to se vůbec neodvažuju hádat…věřím, že to kriminalisté brzy vyřeší a zvědavost veřejnosti bude ukojena, a my se tu nebudeme muset dohadovat a zbytečně se hádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Sepishka píše:
@Loki01 Tak vzhledem k tomu, ze zrovna otrava kyanidem je docela snadno rozpoznatelna na prvni pohled, tak ta je vyloucena a cloveka ani nepadne s ni pak nejak kalkulovat. Ja nevim, jestli je nutny se opakovane uchylovat k urazkam?
Ok, napadl te kyanid. Ok, me ne. O co jako jde? Me proste z cely skaly jedu, ktery znam nenapada zadnej takovej, kterej by udelal z zaludku kasi a pritom bylo pricinou smrti treba uduseni. Nechapu, proc te to tak provokuje? Co je spatnyho na tom bez urazek debatovat. Ok, jsi biochemik- tak je super, ze tu diskusi muzes obohatit…Proc z toho delat drama a klovat do sebe jak pojeveny slepice :nevim:

Jake urazky prosimte?
Nejsi ty nejaka podrazdena?:)
A podivej http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella

@Antonie Bolavá však on odešel, pro vodu :mrgreen: na závratných sedm minut. Nééé, pokud to udělal on, chtěl to možná vzít jako otravu jídlem nebo pitím a zemřením ve spánku, třeba, je to jen můj pohled na celou věc. Jen se mu to krapet vymklo z rukou…

• Citovat
  • Upravit
20296
@crazytown píše:
Neplette do toho furt ten turismus, ziju v zahranci a tady se teda Egypt resi, ale resi se stale nepokoje, ale o tom ze by tam zabili nejake cesky nepadlo ani pul slova. Takze ze by meli egyptani strach ze jim tam lidi prestanou kvuli tomu jezdit ani nahodou, mozna tak par cechu a ti oni urcite ozeli, kvuli nim urcite Egypt nepadne

Tak únosy turistů z minulosti (nemyslím české - mě je jedno ze které země kdo je, ten únos mě ale vcelku děsí :think: 8) :mrgreen: ) nejsou výmysly, nepokoje taky nejsou zrovna dobrou vizitkou a to, že se tam každej třetí posere jak amina tomu moc taky nenahravá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 21:35
@crazytown píše:
:palec:
Na Al-Jazeeře si toho snad ani nevšimli. :think: Každopádně v hlavních zprávách to nebylo. To řešíme jenom my tady. :) A možná na Slovensku. :)
  • Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 21:35

@Loki01 Treba to ze mam jit potesit koste a ze jsem Sherlock Holmes, snad si to po sobe umis precist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová