Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
7.8.13 22:02

@crazytown Boha jeho, to byl asi jen takový slovní obrat. Nebo myslíš, že státům prospívají vraždy turistů? Te fuk, asi je moc hodin 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
7.8.13 22:04

@RyBANA ok, uz mlcim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.8.13 22:07
@RyBANA píše:
@crazytown Boha jeho, to byl asi jen takový slovní obrat. Nebo myslíš, že státům prospívají vraždy turistů? Te fuk, asi je moc hodin 8)

já ti rozumím :hug: Kdyby bylo podezření, že v nějakém hotelu někdo zemřel na otravu jídlem, nebo ho někdo zavraždil, taky bych se tam nehrnula. A nejspíš bych pro sychr zvolila i jinou zemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 22:08
@Hanka79 píše:
Vcera to taky ustrihli, kdyz mluvil o holce, tak se rozbrecel, tak to dali pryc…bylo to i videt, jak je to ustrihnuty :p

Myslíš na Nově? Tam to bylo na dvě části. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
7.8.13 22:11
@Antonie Bolavá píše:
já ti rozumím :hug: Kdyby bylo podezření, že v nějakém hotelu někdo zemřel na otravu jídlem, nebo ho někdo zavraždil, taky bych se tam nehrnula. A nejspíš bych pro sychr zvolila i jinou zemi :nevim:

Egypt mám ráda, ale nejela bych přímo sem do Titanic Palace.Jen pro můj pocit, nechtěla bych spát ve stejným pokoji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.8.13 22:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.8.13 22:14

Ono je i mozne, ze ten, kdo je otravil tou silnou davkou, jim ji v mirne davce podal uz predtim.Coz by mohlo vyvolat malatnost, zvraceni, prujem…tomu by odpovidal i ten telefonat domu, ze v Egypte jak je znamo, maji strevni potize.To uz by mohlo byt utvareni aliby.Na jednu stranu jak logicke, do sraci zeme vzit rodinu, dostat podobne priznaky, zavolat rodine, aby to zpetne potvrdila a pak do toho prastit naplno. Predwm veah opravdu nepocita s tim, ze bude odhalen. Pritom pri podezreni na jeho osobu hleda a pomaha najit nejakeho, jineho vinika, spolupracovat a pred ostastnima delat, ze trpi. Pritom ten, kdo opravdu prijde o rodinu, milovane osoby trpi, hrouti se, je mu vse u prdele. Nejradeji by sam nezil. pokud nema vedle sebe pomocnika, ktery ho komernosti vede za ruku, rika mu co ma rict, jak vystupovat tak je to opravdu velmi divne. A to treba vubec neresim pojistky, nebo jeho vyraz ve tvari, mluvu v tel. Zarazeji me uplne jiny fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
7.8.13 22:16
@jannina1 píše:
Vás to nikoho nenapadlo? Dítě nemá žádné jeho rysy, bral si ji, když bylo dítě větší. Žádné emoce směrem k dítěti…
Nemá cenu to dále rozebírat, uvidíme co přinese vyšetřování.

víš kolik lidí se bere když už mají dítě na světě a podobne mu být nemusí neznám žadné dítě, které by bylo podobne na oba rodiče vždy jen na jednoho takže to že není podobne na otce tak automaticky není jeho jo…jseš nějaka moc „chytrá“

• Citovat
  • Upravit
20296
7.8.13 22:16

@wildcherry Tak to je možná tvoje zkušenost nebo pocit, ale já teda zažila i naprosto nelogické a divné reakce lidí, kterým zemřeli jejich nejbližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
7.8.13 22:17
@Hanka79 píše:
Ja uz jsem to tu taky psala, ze stat se to nasi rodine, tak ja nebo manzel litame po hotelu shanime pomoc, doktora, sanitku apod. Jestli mely zaludky rozleptany, musely strasne narikat…to by me klidnou teda nenechalo…je to divny :nevim:

Nebo mohli taky po pozření jedu být zachvíli po smrti. To musely bych neviděla tak jednoznačně, pokud vím tak kriminálka emimino se ještě dohaduje o názvu jedu, takže…

• Citovat
  • Upravit
Imane
7.8.13 22:17
@Antonie Bolavá píše:
dobře, ale proč je jel vraždit do Egypta, kde za to dostane provaz? Proč je nezabil tady, kde ho pošlou za pár let domů? To je přece tak krutě nelogický!

Možná si myslel, že je egyptská policie úplatná a blbá, úplatná je, ale blbá ne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
n. evill
7.8.13 22:20
@saracenka30 píše:
Možná si myslel, že je egyptská policie úplatná a blbá, úplatná je, ale blbá ne. :mrgreen:

Každý kdo je úplatný je blbý 8)

• Citovat
  • Upravit
2401
7.8.13 22:21

@saracenka30 Presne tak, navic se tam pripadna nevolnost daleko snadneji zamaskuje…To je porad dokola.

@N. evill píše:
Nebo mohli taky po pozření jedu být zachvíli po smrti. To musely bych neviděla tak jednoznačně, pokud vím tak kriminálka emimino se ještě dohaduje o názvu jedu, takže…

No pokud by byly po pozreni jedu za chvili po smrti (coz klidne mohla byt pravda), tak proc manzel tvrdi, ze jim bylo spatne celej den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
7.8.13 22:21
@N. evill píše:
Každý kdo je úplatný je blbý 8)

Blbí v tom slova smyslu, že nebudou schopní na nic přijít. 8)

• Citovat
  • Upravit
2002
7.8.13 22:22

@Antonie Bolavá a jak to zjistis ze zrovna v hotelu do ktereho chces jet nekdo zemrel? Kdyz o smrti cesek se mluvi pouze v cesku, kdyz tam umre treba nemec, zase se o tom mluvi jen v nemecku atd. atd. si jako myslis ze si to napisou na internetove stranky toho konkretniho hotelu? Asi ne ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová