Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
7.8.13 21:35
@alenka84 píše:
jo, tohle jsem četla…včera jsme na tohle téma asi dvě hodiny diskutovali v práci a řešili, co to omhlo být za jed :mrgreen: Uznávám, že toxikolog má určitě větší vzdělání k těmto závěrům než já…já jen vím, že nepatřím mezi těch 40-60 % populace, co kyanid necítí, já ho poznám na sto honů :jazyk: :mrgreen:
A co se v tom Egyptě stalo, to se vůbec neodvažuju hádat…věřím, že to kriminalisté brzy vyřeší a zvědavost veřejnosti bude ukojena, a my se tu nebudeme muset dohadovat a zbytečně se hádat

A prisli jste na neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.8.13 21:36
@jannina1 píše:
A co si myslíš? Taky, že je zavraždila pokojská, že remcali? :mrgreen:

hele já nevím, ale jela bys vraždit do země, kde můžeš dostat trest smrti? Já teda ne. Tady by za to dostal 10 let a bylo by. To už by musel bejt fakt padlej na hlavu. Já nevím kdo a jak to udělal, ani to nemíním zjišťovat, nebo o tom spekulovat. Jen mi tahle varianta přijde tah absurdní, až to bije do očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
@Loki01 píše:
No me to jde. Vzdycky mi to slo, i na skolach ;)
A hlavne se snazim nedelat predcasne zavery bez poradnych informaci. Ty si podle me vubec neuvedomujes, ze vetsi pulku faktu ani neznas. Nebo dopad tohoto faktu na tvoje hypotezy.

A ty znáš všechna fakta? To nezná v současné době nikdo.Je to jen diskuze.Tak co Tě tak s… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@Sepishka píše:
@Loki01 Treba to ze mam jit potesit koste a ze jsem Sherlock Holmes, snad si to po sobe umis precist.

Tak jestli tohle je pro tebe urazka tak se obavam, ze nebudes mit jednoduchy zivot. Jestli teda neurazim :mrgreen:

Jezis zenska co blbnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
7.8.13 21:37
@Loki01 píše:
A prisli jste na neco?

kdepak…na to jsme neměli dostatek informací a ani vzdělání, přeci jen taky nejsme toxikologové, ale směska mikrobiologů a biochemiků. Já pořád věřím tomu, že v tom Egyptě nějaký odborník je, co je prohlédne a zjistí co může :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:37
@jannina1 píše:
A ty znáš všechna fakta? To nezná v současné době nikdo.Je to jen diskuze.Tak co Tě tak s… :nevim:

Vubec ne. Proto nedelam zadne zavery:) Mozna je zabil on, mozna ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.8.13 21:38
@Bunny puella píše:
@Antonie Bolavá však on odešel, pro vodu :mrgreen: na závratných sedm minut. Nééé, pokud to udělal on, chtěl to možná vzít jako otravu jídlem nebo pitím a zemřením ve spánku, třeba, je to jen můj pohled na celou věc. Jen se mu to krapet vymklo z rukou…

dobře, ale proč je jel vraždit do Egypta, kde za to dostane provaz? Proč je nezabil tady, kde ho pošlou za pár let domů? To je přece tak krutě nelogický!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
7.8.13 21:39

@Loki01 Ten clanek je zajimavej, ale pokud by to fakt byl kyanid tak by byly po smrti cerveny a ne fialovy jak tvrdi ten manzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:39
@alenka84 píše:
kdepak…na to jsme neměli dostatek informací a ani vzdělání, přeci jen taky nejsme toxikologové, ale směska mikrobiologů a biochemiků. Já pořád věřím tomu, že v tom Egyptě nějaký odborník je, co je prohlédne a zjistí co může :think:

Bum, promluvil vedec.
Huraaa:)
Urcite, jen si pockame kvuli Ramadanu. A druha pitva teda v cr nebude? Jsem mela pocit, ze to nekdo zminoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.8.13 21:40
@Sepishka píše:
@Loki01 Ten clanek je zajimavej, ale pokud by to fakt byl kyanid tak by byly po smrti cerveny a ne fialovy jak tvrdi ten manzel…

Treba je barvoslepy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
@Antonie Bolavá píše:
dobře, ale proč je jel vraždit do Egypta, kde za to dostane provaz? Proč je nezabil tady, kde ho pošlou za pár let domů? To je přece tak krutě nelogický!

je to nelogický, strašně moc. Já si pořád říkám, že to chtěl udělat (pokud fakt vraždil on),jako nešťastnu náhodu. Otrava. A byl by jako chudák, který přišel o rodinu…takhle je zatím hlavním podezřelým…a teď si možná rve hlavu a říká si, jestli ho fakt nečeká provaz…

• Citovat
  • Upravit
2002

Ja si myslim, ze minimalne on blejt a prujmovat musel, na tech fotkach je docela „vyzranej“ a ted v tech primejch vstupech bylo videt ze zhubl. Minimalne do pondelka se nic nedozvime, konci jim dnes ramadan takze nehrabnou.
Vi se jestli uz aspon tela poslali do cech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
7.8.13 21:41
@Antonie Bolavá píše:

Myslíš, že takhle uvažoval? Třeba si myslel, že se to tam snáz zakamufluje, svede to na jídlo apod. Spoléhal na to, že tam jsou nepokoje, že se třeba ani vpořádně vyšetřovat nebude. O dopadení třeba ani nepřemýšlel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.8.13 21:42
Dobře jsi napsala asi, protože to nemůžeš vědět, nikdo z nás to nemůže vědět, co by dělal, tváří v tvář vraždě rodiny, obviněná z té vraždy, popřípadě při reálné hrozbě trestu smrti v místě, kde je sám, bez pomoci či slova kohokoliv jiného. To musí být šílená situace.
Pokud je zabil, ať ho klidně čtvrtí v kole, pokud ne…
@jannina1 píše:
V tomto okamžiku asi ne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
7.8.13 21:43

A co kdyz matka podala jed dceri a pak sobe treba na venek vypadali jako stastna rodinka a doma s nim mohla mit peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová