Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamikaa píše:
@Loki01 Ale já se ptám TEBE, kde si vzala jaký měla paní žebříček hodnot???Vím, kdo řekl, že to byla pipka, to nepotřebuju vědět
Tak ja už PO TŘETÍ řeknu, ze jsem podle fotky usoudila, ze ma JINÝ žebříček hodnot nez JA!
Ty víš jaky mám žebříček hodnot? Myslíš ze to víš lip nez ja?
Ja mám pocit, ze ty sis to cele přeložila uuuplne jinak. Ty jsi to pochopila tak, ze ja tvrdím, te jeji žebříček je poskládány špatně ze?:)
Zkus to přečíst ještě jednou ![]()
@araw píše:
Byly otrávené jedem a taková smrt nebývá v klídku a pohodičce.
já myslela, že zemřely na prudkou otavu během několika minut. Někde jsem četla, že to mohly být bolesti, jako při běžném „bolení“. Snad nikdo neřekl, že tam umíraly v mukách dva dny, ne?
@kamikaa píše:
Ahá blik,no tak podle fotky to jo.To se pozná opravdu hodně
![]()
Tak ja bych třeba podle fotky tipovala, ze si spolu nic moc mít říct nebudem. Pochybuju, ze odebírá Nature a jezdí po SKA festacich.
Ty jsi si to ale cele malinko přebrala jinak. Špatně jsi se vyspala?
@ikyki píše:
@wildcherry a co když jim kromě běhání na wc nebylo nic jiného a o malou se starala máma, co když mu bylo opravdu zle a Monika mu řekla odpočívej já si s malou lehnu tady…to je právě to, že nikdo neví co tam probíhalo a nikdo se to dle mě ani nedoví
Tomu by slo verit leda do podani prudkeho jedu. I tak, pokud prosel kolem nich, coz ano, postele meli vedle sebe tak mi prijde naprosto divny dite nezkontrolovat. Svetlo z televize tam bylo, takze videt musel. A ehm co jedli???to byli cca 30hod.bez jidla? Pochybuji ze by matka, pokud mohla nedosla dceri pro jidlo, nebo neposlala otce. Pokud opravdu ani jeden nemohl, nebyli schopni se postarat o dceru ktera (umirala) dehydratovala, vyhladovela tak je do nebe volajici, proc tam s nima jen tise lezel
.Tedy pokud to nebyl zamer, jak je mit pod kontrolou, aby si samy nezavolali pomoc.
@Antonie Bolavá píše:
já myslela, že zemřely na prudkou otavu během několika minut. Někde jsem četla, že to mohly být bolesti, jako při běžném „bolení“. Snad nikdo neřekl, že tam umíraly v mukách dva dny, ne?
dokud nevíme co je otrávilo nevíme jak dlouho to trvalo. ![]()
@ikyki píše:
Ale dyť nikdo z nás neví co se tam dělo, zřeba malou kontrolovala ona a opravdu si myslela, že mají střevní chřipku…kde je psáno, že museli trpět
Už jenom to, že celý den vyšel ven jen chlap, jednou údajně jen před dveře, jednou pro vodu, znamená, že jim muselo být sakra zle. Pokud by jim bylo lépe, došli/y by si na večeři aspoň pro suché pečivo. Já bych pro něj teda po celým dni bez jídla šla, protože bych se bála, že se dítěti v noci uleví a bude mít velký hlad a co já tam v hotelu ![]()
Jinak souhlasím s tím, co tu bylo už psané, že rozpad žaludku nejspíš bezbolestně neprobíhá.
@Tereza1986 píše:
Měli by ho mrsknout na detektor lži, to by bylo zajímavý.
Koho? Doktora?
![]()
@ikyki píše:
@wildcherry a co když jim kromě běhání na wc nebylo nic jiného a o malou se starala máma, co když mu bylo opravdu zle a Monika mu řekla odpočívej já si s malou lehnu tady…to je právě to, že nikdo neví co tam probíhalo a nikdo se to dle mě ani nedoví
Při pitvě našli děvčatům úplně zrosolovatělé žaludky, musely mít příšerné bolesti. A on běžel po jejich smrti klepat na sousední pokoj
, navíc ta sousedka půl hodiny předtím slyšela z jejich pokoje příšerný křik (tenhle výraz mě utkvěl v hlavě). Připadne ti normální chování v takové situaci? ![]()
@araw píše:
Byly otrávené jedem a taková smrt nebývá v klídku a pohodičce.
pokud to byl kianid ( pardon nevím jak se to píše ) nemusel nikdo prý nic poznat mohli mít klasické bolesti připomínající právě žaludeční obtíže, navrh při tak silném jedu a v okamžiku kdy zemřely obě najednou se předpokládá, že smrt byla rychlá
@Michelangelo říkali jsme s manželem, že první co by nás napadlo je běžet do nejbližšího pokoje pro pomoc, a jak jsem psala výše mohli mít bolesti připomínající žaludeční obtíže…žaludek mohl být rozleptán až po smrti
@Michelangelo píše:
Při pitvě našli děvčatům úplně zrosolovatělé žaludky, musely mít příšerné bolesti. A on běžel po jejich smrti klepat na sousední pokoj, navíc ta sousedka půl hodiny předtím slyšela z jejich pokoje příšerný křik (tenhle výraz mě utkvěl v hlavě). Připadne ti normální chování v takové situaci?
Půl hodiny předtím, než to utíkal říct té sousedce, tak už byly 4 hodiny mrtvé ne
to říkal ten mudr, je to děsné stejně ![]()
@ikyki píše:
@Michelangelo říkali jsme s manželem, že první co by nás napadlo je běžet do nejbližšího pokoje pro pomoc, a jak jsem psala výše mohli mít bolesti připomínající žaludeční obtíže…žaludek mohl být rozleptán až po smrti
Já taky asi, recepce by mě napadla až potom, se znám, jak plaším a hledám pomoc co nejrychleji ![]()
@wildcherry píše:
Tomu by slo verit leda do podani prudkeho jedu. I tak, pokud prosel kolem nich, coz ano, postele meli vedle sebe tak mi prijde naprosto divny dite nezkontrolovat. Svetlo z televize tam bylo, takze videt musel. A ehm co jedli???to byli cca 30hod.bez jidla? Pochybuji ze by matka, pokud mohla nedosla dceri pro jidlo, nebo neposlala otce. Pokud opravdu ani jeden nemohl, nebyli schopni se postarat o dceru ktera (umirala) dehydratovala, vyhladovela tak je do nebe volajici, proc tam s nima jen tise lezel.Tedy pokud to nebyl zamer, jak je mit pod kontrolou, aby si samy nezavolali pomoc.
Koukám, že máme podobné myšlenkové pochody. A přesně pokud jsem na tom tak zle, že nejsem schopná zajistit základní péči pro dítě, tak volám dr., protože se mi během chvíle může ještě přitížit a co dítě se mnou tam?
Taky by mě zajímalo, kam zvracelo a průjmovalo dítě, protože otec řekl, že matka seděla na záchodě a měla u sebe kbelík na zvracení, otec zvracel do umyvadla, o dítěti myslím neříkal vůbec nic ![]()
@ikyki píše:
pokud to byl kianid ( pardon nevím jak se to píše ) nemusel nikdo prý nic poznat mohli mít klasické bolesti připomínající právě žaludeční obtíže, navrh při tak silném jedu a v okamžiku kdy zemřely obě najednou se předpokládá, že smrt byla rychlá
jo, tohle jsem přesně myslela. Díky. Navíc kdyby to bylo na dlouho, tak by si sousedé určitě všimli i jiného ruchu, než jednoho výkřiku nad ránem. Nevím no, už se v tom radši nebudu hrabat
@Sněhurka a nelinka co na recepci kde mi těžko někdo porozumí navrh pomoc z vedlejšího pokoje je rychlejší než ta z recepce