Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
8.8.13 10:19

@Bunny puella hele neber mě tak vážně. já sem chodím jen to tu trochu provětrat :mrgreen: Nevím zda je či není vinný :mrgreen: ale neškodí se na to dívat z více úhlů pohledu

• Citovat
  • Upravit
7257
8.8.13 10:19
@Virginia píše:
@jannina1 No tak pokud nebyli oni tři sami na Měsíci, a on zůstal sám živej ( a i zde by byla možnosti, že to udělala matka, případně dcera) tak je plno lidí, co to mohli udělat.
Jo, je to nejpravděpodobnější a nejlogičtější, ale kde je presumpce neviny? Ten chlap, ať už to dopadne jakkoli, bude pro všechny a napořád vrahem. Kvůli médiím, kvůli lidem, co jim to žerou.

Z jeho hroší kůží mu to bude jedno. A rodina za ním neochvějně stojí, tak se o něj neboj. Myslím, že ten bude v pohodě. Což o manželce a holčičce se bohužel říci nedá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 10:21
@Timinka píše:
@Bunny puella hele neber mě tak vážně. já sem chodím jen to tu trochu provětrat :mrgreen: Nevím zda je či není vinný :mrgreen: ale neškodí se na to dívat z více úhlů pohledu

jo táááák, provokace a vpodstatě s náma siuhlasíš. Jo tááák, chápu, veselo mže být :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7257
@Virginia píše:
Pověste ho vejš, ať se houpá…není dost sympatickej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jsi moc vtipná :x Můžu snad napsat, že na mě působí opravdu dost hrozně. Nemám ráda tyhle sebestředný a litujíci typy.Ale každá máme jiný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

@jannina1 Já se o něj nebojím, mně je ten chlap u pr*ele.
Jen nechápu ty masy, co mají na základě článků v Blesku jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.8.13 10:23
@Bunny puella píše:
jo táááák, provokace a vpodstatě s náma siuhlasíš. Jo tááák, chápu, veselo mže být :lol: :lol: :lol: :lol:

No, veselo u těhle příspěvků…Mě je z toho docela těžko, té malé je mi moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 10:24
@Virginia píše:
Pověste ho vejš, ať se houpá…není dost sympatickej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zase rejpes, slovickaris…ach jo.Jak ja nemam rada tvoje prispevky, i kdyz jsou i nazory se kterymi s tebou souhlasim, v diskusich te rada nevidim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 10:24
@jannina1 píše:
No, veselo u těhle příspěvků…Mě je z toho docela těžko, té malé je mi moc líto…

ježiš, to mě taky, ale reagovala jsem na Timinku a její čeření vody tady v té diskuzi

• Citovat
  • Upravit
7257
8.8.13 10:26
@Virginia píše:
@jannina1 Já se o něj nebojím, mně je ten chlap u pr*ele.
Jen nechápu ty masy, co mají na základě článků v Blesku jasno.

Ale to není na základě článků v Blesku, to jsou fakta, který jsou daný. Sám pán o nich mluvil v televizi. Ať chceš nebo ne, je hlavní podezřelý. Že by je tam zabila pokojská nebo nějaký masový vrah je samozřejmě možné taky, ale ta pravděpodobnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.8.13 10:27
@wildcherry píše:
zase rejpes, slovickaris…ach jo.Jak ja nemam rada tvoje prispevky, i kdyz jsou i nazory se kterymi s tebou souhlasim, v diskusich te rada nevidim :roll:

Už jdu, stejně musím vařit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
8.8.13 10:29

@jannina1 Ale já psala, že je to dost možná to nejpravděpodobnější vysvětlení.
Ovšem bez ohledu na to, jak to skutečně je, je pro všechny vrah.
Jo, až ho pravomocně odsoudí, bude to jiná. Rozhodně ho neobhajuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bebíšek
8.8.13 10:30

Vzhledem k tomu že ten jed se na uzemí egypta nedá sehnat je to jasný

• Citovat
  • Upravit
concetta
8.8.13 10:30

Nechci spekulovat, jetli to byl otec nebo ne, ale myslím, že v tom egypském „vyšetřování“ je spousta podivností:

• Jak je možné, že se ještě neví, co způsobilo smrt? To by přece neměl být problém udělat nějaké laboratorní rozbory a zjistit, jakou cizordou látku měly v těle, nebo ne?
  • Proč si hotelový lékař dával tak pusu na špacír hned po té tragické události? To je přece divné, že se hned snažil strhnout pozornost na otce, i když ještě nebyla provedena pitva a nebylo známo, na co zemřely (což vlastně není pořádně známo dodnes)?
  • Jak můžou egyptští lékaři tvrdit, že otec neměl střevní potíže, když mu vypumpovali žaludek? Na základě čeho to můžou tvrdit?
  • Proč ta těla jsou stále v EG, když už několikrát bylo oznámeno, že je převezou do ČR?
  • Zajistili nějak ten pokoj? Udělali nějakou analýzu té vody, sklenic, které tam našli? To by přece byl normální postup při podezření z vraždy. Jak to, že ještě nejsou výsledky?

Já si prostě myslím, že bude dost těžké dobrat se pravdy. Jedině snad kdyby se do toho vložili čeští vyšetřovatelé, pokud ovšem už není pozdě.
Jinak si myslím, že to vůbec nemusela být vražda a klidně to mohla být nešťastná náhoda (třeba kombinace více faktorů, co já vím).

• Citovat
  • Upravit
19131
8.8.13 10:31
@bebíšek píše:
Vzhledem k tomu že ten jed se na uzemí egypta nedá sehnat je to jasný

vždyť se neví, jaký to byl jed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
8.8.13 10:32

@Bunny puella vlastně nevím, nemám žádný názor, na to mám velice málo informací :mrgreen: Jen se mi nelíbí jednostranné diskuze :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová