Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8814
8.8.13 15:51
@kuti píše:
Ale ja nekomentovala tvuj prispevek o pani Monice, ale to, jak agresivne vyjizdis na kazdeho, kdo projevi jiny nazor. 8o
Reci typu, precti si to znovu nez neco napises, atd. :cert: Na me pusobis, jak zapskla uca, co peskuje male skolacky. Vcera urazis MUDru, pro jiny nazor, dneska ostatni.
Jak kdybys jedina mela patent na rozum!! Ze by ho pribalovali k tomu Nature? :kytka:

no vidíš. Me zase připadas agresivni ty.
Co jiného ti mám napsat nez ze si to mas přečíst znovu kdyz úplne pretocis to co jsem řekla. Najednou to neni o Monice, došly ti argumenty. Nikoho jsem včera neurazela zato ty dneska perlis.
Kdyby ho zacali pribalovat, neboj dam ti okamžitě vědet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 15:54
@Bunny puella píše:
ehm, kdeže na tebe útočím? :mrgreen: :mrgreen: chceš vidět útok? :lol: :lol: prosím tě, nečil se. Ty se tady povyšuješ nad ostatní.

Chces vidět utok?
Vauuu
Neblbni, praskne ti zilka:)
Ale nepovysuju… Tyhle hlouposti, ktere znějí povysenecky jsi řekla ty ne ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 15:55

@Loki01 no,ale ty se vážně tak chováš. Ale promiň, nečtu Nature a nevystupuju na fesťácích. Hele, a to tam vystupuješ třeba z auta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

néééé, bavím se. Ale odbíhám od tématu. Takže zahajuju ignoraci Loki01 :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8814
8.8.13 15:56
@Litta píše:
@Bunny puella To asi ne, když se mi líbí úplně jiné typy než za pár šupů načančané třicátnice z Karviné. Krásnou ženu ocenit umím, ale tahle na mě zkrátka působí tuctově a lacině (na těch modelkovských fotkách obzvlášť), takže závist opravdu ne. Navíc, ono jí teď už tuplem jaksi není co závidět, že.

Bacha.
Ja jsem o ni neřekla ani jedno špatně slovo a uz jsem povýšena a urazím. Radši si nech svůj názor pro sebe nebo kdoví co bude z tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 15:57
@Bunny puella píše:
@Loki01 no,ale ty se vážně tak chováš. Ale promiň, nečtu Nature a nevystupuju na fesťácích. Hele, a to tam vystupuješ třeba z auta? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:néééé, bavím se. Ale odbíhám od tématu. Takže zahajuju ignoraci Loki01 :pankac:

To je ale opravdu ubohý příspěvek. Vystupujes z auta. Nicméně děkuju za tvůj slib.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 15:57

@Loki01 proc by si @Bunny puella mela pripadat hloupa??? 8o
To jsou presne ty tvoje komentare, co mi v teto diskuzi prijdou uplne mimo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 15:58

@kuti
Jo a nejsem učitelka:) A zapskla taky ne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
8.8.13 16:00

@Loki01 Ale tak ať si myslí, co chtějí, já se tě jen musela trochu zastat, protože to tak vnímám taky a pobavilo mě, že se do tebe hned pustí. :mrgreen: Mně prostě naopak přijdou mimo ty, kterým se tenhle styl líbí, obdivují ho a snaží se o něj taky. Ano, párkrát mi někdo z fotky přišel jiný než jaký byl doopravdy, to se prostě stává a lidé občas klamou tělem, skloubí navzájem netradiční zájmy a tak, ale v globálu stále „šaty dělají člověka“ - i přeneseně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ženský, hádáte se tady jako děcka ve školce, když se hádají o hračku. tahle diskuze je o Monice a o tom, co se stalo, ne o tom, abychom jedna druhou napadaly. nevím, ale asi žádná z nás ji osobně neznala, tak nemůžeme soudit jaká byla podle vzhledu. je to tragédie a měly bychom k tomu takhle přistupovat. osobně je mi nejvíce líto Moničiny rodiny, protože není nic horšího než se dívat do hrobu vlastnímu dítěti. doufám, že se to rychle vyšetří a všichni dostaneme pravdivý závěr.

nechte už Loki být a nevyhledávejte hádky, není na to pravá chvíle, stalo se neštěstí, kdy přišlo o život dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
@kuti píše:
@Loki01 proc by si @Bunny puella mela pripadat hloupa??? 8o
To jsou presne ty tvoje komentare, co mi v teto diskuzi prijdou uplne mimo!!!

No ja nevím proc. Ale kdyz clovek na tebe začne útočit, ze jsi nadclovek tak to bývá tim, ze jsi řekla něco čím si on pripada neadekvátní. Ještě kdyz jsem asi třikrát zopakovala, ze jsem o Monice nikdy nic špatného neřekla a uz vůbec ne to, ze by byla hloupá.
Uz toho nechme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.8.13 16:01

@Loki01 Nechápu, proč se zahazuješ s obyčejnými matkami z emimina, co nečtou Nature :think: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 16:01
@KADLA nepř. píše:
Tak kdo ví, co udělá i s otrlým chlapem noční pobyt s vlastnoručně zavražděnými příbuznými :think: Mohl taky plánovat zabít jen matku, dceru jen tlumit a ona se probrala a napila se od mámy, proto ten výkřik, když našel mrtvou i dceru - tohle neplánoval. Ale to je fakt jen velká spekulace, já už psala, že představivost mám velikou ;)

Pokud by teda vrazdil a nechtel zabit dceru, neda ji silny jed. Pochybuji ze ten posledni jed vypily. Pokud vim, uz rekli, ze neslo o nahodu, nebo otravu jen tak, ale ze jde o vrazdu a hledaji pachatele.Ten by tam musel ale vklouznout behem 7minut zavrenyma dverma, tak aby ho nevidela ani jedna z holek, dat jim jed, zavrenyma dverma utyct jo jeste neviditelne ji stahnout kalhotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 16:02

@Loki01 a urazet doktorku slovy „no potes koste, jestli jsi MUDra“ je podle tebe co??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bunny puella
8.8.13 16:05
@wildcherry píše:
Pokud by teda vrazdil a nechtel zabit dceru, neda ji silny jed. Pochybuji ze ten posledni jed vypily. Pokud vim, uz rekli, ze neslo o nahodu, nebo otravu jen tak, ale ze jde o vrazdu a hledaji pachatele.Ten by tam musel ale vklouznout behem 7minut zavrenyma dverma, tak aby ho nevidela ani jedna z holek, dat jim jed, zavrenyma dverma utyct jo jeste neviditelne ji stahnout kalhotky.

já to s těma kalhotkama pořádně nepochopila. To chtěl Petr jako naznačit, že by ji ještě někdo znásilnil? Ono se to pak už nerozebíralo, ne? Já, když měla jednou běhavku, jako že fakt herdek velkou, tak jsem taky chodila bez, protože jsem byla ráda, že dosednu, natož si ještě stahovat prádlo. Tak třeba si je Monika sundala sama. On byl vedle v pokoji, tak to těžko mohl vidět. Nevím, co tím sledoval.

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 16:06
@Loki01 píše:
no vidíš. Me zase připadas agresivni ty.
Co jiného ti mám napsat nez ze si to mas přečíst znovu kdyz úplne pretocis to co jsem řekla. Najednou to neni o Monice, došly ti argumenty. Nikoho jsem včera neurazela zato ty dneska perlis.
Kdyby ho zacali pribalovat, neboj dam ti okamžitě vědet ;)

Ja nepretacim co jsi rekla. Uz podruhe ti pisu, ze jsem se vyjadrovala az k tvemu komentari dalsi osobe a ne primo k textu, ktery jsi napsala o pani Monice!! Znovu si to asi budes muset precist sama :mavam: Nevim, jak jinak ti to napsal, abys to pochopila…nekomentuji kozacky, ani zebricek hodnot!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová