Netěším se na své miminko :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1553
3.6.12 12:06
@muffinka89 píše:
Na syna jsem se těšila a milovala ho hned,co jsem zjixtila,že ho čekám a hrooozně sem se o něj bála a lítala do Motola z každým píchnutím :srdce: a u dcerky až v okamžiku kdy jsem jí poprve uslyšela křičet a když jsem jí dostala do ruky tak jsem brečela jako malá a ještě celou dobu na sále :mrgreen: .

Holky dneska se našlo nějaké miminko pohozené v příkopě(mrtvé).Chce sem mi z toho brečet :,( :,( Chuďátko malé co si asi prožilo než umřelo?Věřilo svojí ammince-cítilo se u ní v bezpečí a ona ho mrcha hnusná zas..á zabila.Doufám,že shnije v pekle mrcha

OMLOUVÁM SE

Také mě vždycky taková událost strašně rozhodí.. Ani nechci žít na jedné planetě s takovými lidmi! :pocitac:
Jinak já svého syna milovala od samého začátku, už v bříšku jsem se na něj těšila a stejně tak se těším na druhé.. Vždyť je to důvod, pro co žít… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
4.6.12 01:27
@Petttulis píše:
Také mě vždycky taková událost strašně rozhodí.. Ani nechci žít na jedné planetě s takovými lidmi! :pocitac:
Jinak já svého syna milovala od samého začátku, už v bříšku jsem se na něj těšila a stejně tak se těším na druhé.. Vždyť je to důvod, pro co žít… :srdce:

je to holky hnus fakt jak to někdo může udělat, říkala jsem že asi kvůli svému dítěti bych snad i šla šlapat nebo bych si nechala uříznout i ruku a nechápu jak nějaká mrcha nechá toho ubožáčka malého umřít jen tak, bez pomocí.........tohle mě vždycky hrozně zabolí na srdci :( :( :( :( :( :( chudák malinké bezbrannéééééééé :( doufám že teď mimisek dojde k nějaké mamince jako andílek která si ho moc přeje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inf
21
21.6.12 08:04

jsem těhotná :(

Ahoj holky. Můžu se k vám přidat? Je to třetí den co jsem zjistila, že jsem těhotná a radost nikde. Spíš smutek, chce se mi brečet a jen doufám, že si tělo všechno rozmyslí a menstruace se nakonec přeci jen dostaví. Nejhorší je, že své chování nechápu a stát se tohle za dva tři měsíce, jsem maximálně šťastná. Prostě to přišlo moc brzy :nevim:. Doma mám 14 měsíční holčičku, je to číslo a raubíř, na druhou stranu všude ťapká sama, je bez plenek, takže sourozence si k ní představit dokážu i rozdíl dvou let mezi sourozenci jsem chtěla…ale teď když je červík v břiše, tak jsem smutná a zklamaná, neboť budou od sebe 23 měsíců :nevim:.Fakt jsem za své chování naštvaná, nechápu ho, ale je to silnější než já. Aspoň, že manžel je nadšen. Ale jelikož mému postoji nerozumí, je u nás momentálně téma o mém břichu tabu. Aspoň, že jsem našla tuhle diskuzi a vím, že v tom nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
21.6.12 08:13

@inf Měsíc sem měsíc tam - věř mi že bys byla víc nešťastná kdybyste se začali za ty dva tři měsíce snažit a trvalo by vám tři roky než by se zadařilo. To miminko se tady stejně neobjeví zítra ale až za 9 měsíců a do té doby bude všechno jinak. Vůbec si s tím nelam hlavu. Chtěla jsi otěhotnět až za tři měsíce? Tak to za ty tři měsíce ber tak, že jsi právě otěhotněla ale tvé těhotenství bude zázračně trvat jen 6 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inf
21
21.6.12 08:27

Lynette teď jsi mě fakt rozesmála :lol: a tvou radu si vezmu k srdci. To by zabrat vážně mohlo, neboť se směji ještě teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.6.12 19:10

@inf prostě tě to zaskočilo, hormony pracují a slzy jsou tu hned. je prima, že máš podporu v muži, myslím, že to bude dobré.

miminko dobře vědělo, proč přišlo teď. možná by pro něj nebyly za měsíc dobré konstelace ;) nech tomu volný průběh, ono to bude tak, jak to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terunenka
9.10.12 10:13

První dcera byla neplánovaná a ač jsem byla ještě na škole, tak jsem se hrozně těšila a hned jí začla milovat a těch 9 měs. pro mě byla hrozně dlouhá doba…myslela jsem si, že to až nevydržím. Teď plánovaně čekám druhé a neskutečně se bojím a hlavně mě děsí to, že se prostě netěším a k miminku nic necítím. Přijdu si hrozně… takový rozdíl od prvního těhu kdy jsem byla celá natěšená nechápu. :,(

• Citovat
  • Upravit
Niou
9.10.12 12:30

Je tady nektera, ktera bude mit druhe po delsi dobe? Syn ma 7 let a v dobe porodu mu bude skoro 8 let. Protoze je dlouho sam mam spis obavy jestli budu mit druhe stejne tak moc rada jako syna. Nejak uz si to druhe nedokazu ani predstavit, ale urcite se tesim.

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 14:06

No já se přidávám do kubu netěšilek. Mám dvě holky po dvou letech, nedela jsem to a když byly druhé dceři dva roky, tak jsem se sesypala a skončila na antidepresivech. Zkrátka jsem ty dvě děti nedala. Každé ráno jsem se budila s pocitem, že ty děti musim nějak vychovat a nějak to přežít. Nyní jsou holky již velké a já si konečně začala užívat života. Jenže, mám nového partnera a jsem nyní 30 TT. Velice jem si to těhotenství rozmýšlela, řekla jsem si, že to dám…jenže…na mimino se vůbec netěším. Dokonce jsem i uvažovala, že ho dám k přímé adopci. nemám na něj nic, ani mě nic nebaví vybírat. No prostě se vyloženě netěšim, každej večer usínám s tím, že za pár týdnů zase začně onen kolotoč okolo dítěte. Nedej bože, zda-li mě zas chytnou deprese a to je teprv nášup. Všechny tady píšete, že to musíte zvládnout…nemusíte…můžete se složit jako balíček z karet a skončit na psychiatrii. A to je potom mazec. Ani jedno dítě pak nemá matku. Má rozloženou ženu, která se jen klepe. Takže to je moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.3.13 14:12

@emiliasofi na počtvrté si dávej bacha..Doufám že z tebe mluví těhotenské deprese. třeba ted už budeš trénovaná a mateřství si budeš víc užívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.13 14:19

@emiliasofi to je mi moc lito a vždycky moc smutné :hug: nedokážu si to představit, já nemohla otěhotnět 4 roky, takže to je velmi mutné pro mě číst něco takového, tim tě nesoudím, jen je mi líto že to někdo prožíva, a pak si myslím že je asi opravdu lepší dát dítě k adopci, kde ho budou milovat :hug: ale taky se muže stát že třeba porodí malé a bude ho naopak milovat, a pak babo rad :think:

• Citovat
  • Upravit
26.3.13 14:20

Já řěšim během tohoto těhotenství strašně moc věcí jako jsou soudy s bývalým manželem o děti, soudy o majetek, stěhovala jsem se. Vše dobře dopadlo, ale prostě nejsem vyloženě materskej typ. Mám svoje dcery ráda, ale mám ráda i to svoje. Svojí firmu - ve které nyní moc nemůžu fungovat a především divadlo, kino, kurzy…bohužel se vším tímhle mám zas utrum. Prostě na mimino jsem už pohodlná, nevím jak to vysvětlit, ale prostě mám strach, abych jednou nepřišla z přítelem a neřekla „tady máš dítě, chtěl si ho ty, tak se starej, já se s holkama stěhuju“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
26.3.13 14:22

@emiliasofi já tě chápu, tohle samé je i přítelova sestra..Ale nechápu, že je něco co nechceš, na co se necítíš a nedáváš si pozor… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 14:25

Jo jo, ale přítel mě umluvil. Pochopitelně vím, že to vždycky budou moje dvě ruce co to budou muset zvládnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.13 14:31

Neměla jsem poporodní deprese, spíš při druhé dceři jsem se seypala z náročnosti svých dvou malých dětí, které jsem nezvládala. Nemám nikoho kdo mi bude pomáhat (TEDA SPÍŠ NECHCI NIKOHO OTRAVOVAT Z RODINY) a taky po porodu se musím vrátit zpátky do firmy. Mám zajištěnou chůvu i uklízečku, ale… :nevim: Nevím co to je, na první dítě jsem se strašně těšila, pochopitelně mě to zaskočilo, že je okolo dítěte takových starostí, ALE BYLO TO DOBRÉ. Druhou dceru jsem dala celkem v pohodě, ale pak první dcera začala žárlit, takže já měla u sebe uječené mimino, řvoucí žárlivou starší dceru a já nad nima brečela a nevěděla si rady. Pak přišlo obdoví vzdoru u obou najednou a to jsem se sesypala. K psychologovi chodím občas, poslední dobou jsem ho nepotřebovala, taky je to nákladná záležitost, ale nyní bych asi už zase měla začít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí