Netěším se na své miminko :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
cher
29.8.14 08:47

Já teda nevím anonymko, ale nikde jsem nevyčetla, že tě někdo nutil. Mám dvě kolegyně, co jsou bezdětné a nejspíše to tak zůstane, protože děti nechtějí. Proč lidi, co děti nechtějí si stejně dítě počnou a pak se litují, to mi hlava nebere. Ještě pochopím, že někdo otěhotní přes antikoncepci, stane se, ale to snad není tvůj případ.

• Citovat
  • Upravit
cher
29.8.14 08:49

@Lana222 :lol: jako by to bylo o dovolených. Proč se přirovnává- dovolená u moře rovná se- mám vše? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.14 08:52

@cher
ano pres antikoncepci a pritel nechtel at du na potrat, on se tesi a ja vubec. Bohuzel za to ted kazdodenne trpim nehoraznymi depresemi

• Citovat
  • Upravit
4566
29.8.14 08:52
@Anonymní píše:
@Lana222
dekuji za podporu, vazim si toho a kolik ti je? teda bylo pri prvnim miminku?

u prvniho mi bylo 23 necelych kdyz se narodil a to byl planovany a fakt jsem to nedavala, i kdyz byl chteny tak jsem byla hotova a zarekla se ze uz nikdy :mrgreen:
ted mi je 28 a termin mam v rijnu a je to faakt jiny :mrgreen:

taky jsem mela svuj styl zivota, chodila s kamoskama na disko, na nakupy, kaficka a bum ted zase tehotna a vse na novo, piplat miminko :mrgreen:
ale beru to uplne jinak, protoze uz vim ze jak si to udelas takovy to bude!
neni nikde psany ze musis sedet cely den s mimcem doma, ze bys nikam nemohla s kamoskou nebo sama na nakupy, na kafco, proste si chce udrzet zdravy odstup a nebyt doma jak ve vezeni protoze u prvniho sem to tak skoro mela, jak byl na me zavisly to uz nechci :mrgreen:
nekomu to nevadi a vse objetuje miminku, jiny je spolecensky a obcas mezi lidi sam potrebuje, dulezity je najit neco akorad pro vsechny ;)

jaky jsi tt? a odkud?

Příspěvek upraven 29.08.14 v 08:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
29.8.14 08:53

Anonimní mě tohle tvé myslení přijde už dost přes čáru :think:. Rozhodně nejsi ta maminka čekatelka která se bojí jak zvládně péči o miminko o tom jak na ní bude ten malý človíček závislý. Jsi „jiná“ přemýšlíš divně a to tak že NECHCEŠ přijít o svojí svobodu, NECHCEŠ chodit ven s kočárkem a NECHCEŠ aby si s mimčem byla viděna :nevim:. Být tebou tak to spíš nějak řeším a nečekám na to až po porodu budeš tak zoufalá že si nebudeš uvědomovat co vlastě děláš… Nenechávej to náhodě a upaluj si o tom "problémuů s někým promluvit a to nejlépe s odborníkem. :srdce: Držím palce ať jsi jednou šťastná s miminky ať je to teď nebo za pár let :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
29.8.14 08:54

Anonymní: Já mám skoro dvouletého chlapečka, v květnu jsem s ním na zádech dokončila školu a už rok je manžel doma jen 1-2 dny v týdnu. Všechno se dá zvládnout :) Ničeho se neboj, nejdýl po porodu si miminko zamiluješ. V jakém jsi tt? Už třeba miminko kope? Pokud ne, tak až začne, sblížíte se ještě víc :) A až ho uvidíš a pochováš si VLASTNÍ miminko, budeš šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.8.14 08:57
@Anonymní píše:
Pristuhuju se ze zavidim vsem co tehoten nejsou a muzou si delat co chteji. Ja to ani nechci nikomu moc rikat. Stydim se za to. Nedokazu si predstavit vyjet s kocarkem, to abych jezdila postranima ulickama jinak si predstavuju jak na me vsichni civi ze mam dite a ja se nedokazu radovat.

Proč by měli na tebe všichni civět? :nevim:…zbytečně se v tom plácáš. Proč si nepředstavuješ, že to bude fajn, že budeš šikovná maminka pro svoje miminko, které tě bude potřebovat? A co nemůžeš dělat a můžou to dělat netěhotné?
Akorát si vytváříš domněnky a zbytečné strachy co bude. Vždyť všechno může být nakonec jinak než si myslíš. Problém vidím i v tom, že máš fůru volného času a prostor se v tom vrtat. Uvidíš, že to nakonec zvládneš líp než si myslíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Ivčis
nechci a jsem na tom zle, sem v 15 tt. K psycholozce sme uz obednana ale bojim s eze me neni pomoci. Kolem em uz to dost lidi vi a kdybych dite dala treba k adopci asi bych s emusela odstehovat

• Citovat
  • Upravit
4566

@Ivčis
nooo ja nemyslim ze by byla az tak divna, zakladatelka je +- muj rocnik me je o rok vic a z nasi tridy co jsme chodili do skoly mam dite jen ja + druhy cekam a pak dve holky, zbytek nic!!!
proste v dnesni dobe je 27na dite brzy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
okoli to tak vidi a ja to taky tak vidim, moje kamaradky jsou i o 10let starsi a mame stejne stare deti proste je mlada a malo kdo kolem ni asi dite ma nebo ceka u me to samy, proste doba je jina :mrgreen:
a kdyz me nekdo vidi se skoro 6ti letym synem neveri ze je muj, asi vypadam i mlade :mrgreen:

ale pro anonnymni
ted uz je pozde, ja Tve deprese a strach chapu, ale neni cesty zpet a musis se tomu postavit a i kdyz tomu neveris, budes dobra mama a miminko budes milovat! I kdyz ted si to predstavit neumis, budes…ja to tak taky citila a za syna bych dychala, je pro me vsim! :srdce:

Příspěvek upraven 29.08.14 v 09:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
29.8.14 08:59
@Anonymní píše:
@cher
ano pres antikoncepci a pritel nechtel at du na potrat, on se tesi a ja vubec. Bohuzel za to ted kazdodenne trpim nehoraznymi depresemi

nevím, jestli to jsou deprese, spíš je to asi strach - nevíš, co tě čeká a myslíš si o co všechno nepřijdeš. A asi tě i zaskočilo, že se z toho nedá vycouvat, nedá se to odložit, prostě už v té situaci jsi se vším všudy a očekává se od tebe, že se k tomu postavíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
29.8.14 09:03
@Anonymní píše:
@Ivčis
nechci a jsem na tom zle, sem v 15 tt. K psycholozce sme uz obednana ale bojim s eze me neni pomoci. Kolem em uz to dost lidi vi a kdybych dite dala treba k adopci asi bych s emusela odstehovat

Snad Ti pomůže :kytka:. O adobci bych nepřemýšlela z toho důvodu že se přítel těší, to by si mu udělat neměla :?. A on o tom tvém trápení ví? Byl by schopný se o dítě postarat kdyby si vzala nohy na ramena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
29.8.14 09:04
@Anonymní píše:
@cher

Je velká pravděpodobnost, že hormony taky dělají své a že se vše srovná. Spousta matek děti až tak nějak moc nectěly a po porodu jsou rády, že mimčo mají.

• Citovat
  • Upravit
cher
29.8.14 09:05
@Anonymní píše:
@Ivčis

Nemůžeš dát dítě k adopci, protože nerozhoduješ o něm sama, to dítě má otce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.14 09:06

Já měla trochu splín po porodu, nerada sedím doma, a bohužel ze začátku to tak je, krom krátkých procházek. Ale pak jsem si uvědomila, že to prtě za to taky nemůže, samo si mě nevybralo, to já ji. A je to teda pěkně nefér být pak naštvaná nebo nešťastná, že ji mám. Byla maličká a bezbranná a prostě byla moje povinnost se o ni starat. Zkus se nad tím zamyslet takhle..

• Citovat
  • Upravit
4411
29.8.14 09:07

@Lana222 Nemyslím že je divná, to ne. Určitě ne kvůli tomu že dítě ještě nechce. Ale je pozdě o tom až teď rozhodovat. Klidně mohla počít dítě až v 35 na tom přeci nic není. Přijde mi divná její rekce a její chování a přistupování k tomu faktu že už je 15tt. Měla by být rozumná a pokud věděla a nikdy nechtěla děti, nikdy je mít taky neměla. Takhle bude to ubohé dítko jak píše, jen něco co je povinnost od každé ženy. Prostě bude mít splněno ale v jejich vztahhu bude pusto prázdno. Otázka je tedy jestli to vůbec anonimní zvádne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí