Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@cher píše:
My teda nehulíme a nejedem ani do Chorvatskato přirovnání mě fakt rozveselilo
No ale zase nemáte ten vypěstovaný nádor.
![]()
Ježíš, já se tu s nikym hádat nechtěla ale nevím proč se nechat prudit..fajn kašlu na to jdu se dívat na film, jinak dík za normální rady.ahoj
@Beruška-Boubelka píše:
A ještě chce žbrundat vodu ze záchoda![]()
![]()
![]()
Když onehdy našim netekla voda ( celému sídlišti ) a mamka měla chuť na kafe, tak jí ho táta uvařil z vody ze záchoda. Došlo jí to až po tom, co ho vypila, odkud vodu asi vzal. A jak jí chutnalo
( Vodu bral z nálevky, ne z mísy )
Příspěvek upraven 19.04.14 v 22:05
@oholola2 píše:
Ježíš, já se tu s nikym hádat nechtěla ale nevím proč se nechat prudit..fajn kašlu na to jdu se dívat na film, jinak dík za normální rady.ahoj
jojo, pusť si nějaký dývídýčko ![]()
@oholola2 píše:
Běž, ať to všechno zkoukneš a můžeš si zase zítra koupit nové dívídýčko… ![]()
@Dajdula píše:
Když onehdy našim netekla voda ( celému sídlišti ) a mamka měla chuť na kafe, tak jí ho táta uvařil z vody ze záchoda. Došlo jí to až po tom, co ho vypila. A jak jí chutnalo( Vodu bral z nálevky, ne z mísy )
@Dajdula píše:
Když onehdy našim netekla voda ( celému sídlišti ) a mamka měla chuť na kafe, tak jí ho táta uvařil z vody ze záchoda. Došlo jí to až po tom, co ho vypila. A jak jí chutnalo( Vodu bral z nálevky, ne z mísy )
tvůj táta je velmi kreativní muž, co si dokáže poradit za všech okolností
. obdivuhodné
. I když, na místě tvé mámy po tom, co si to uvědomila, bych být nechtěla ![]()
@Berousik píše:
jojo, pusť si nějaký dývídýčko
To bude asi opera nebo film pro náročného diváka. ![]()
@Lette píše:
tak to je vážně citelná úsporahezky si ušetřené peníze užijte
Diky
Je to fajn, kdyz to clovek secte za rok - cca 55000,– vs. 5000,–…
Zakladatelko, pokud ti vazne jde o to, jak usetrit, tady to vidis cerne na bilem.. ![]()
@Dajdula píše:
No vidíš, táta má dobrý nápady
Voda jako voda ![]()
@Lette píše:
tvůj táta je velmi kreativní muž, co si dokáže poradit za všech okolností. obdivuhodné
. I když, na místě tvé mámy po tom, co si to uvědomila, bych být nechtěla
vždyť to bylo převařený… ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
FINAČNĚ???
Co to je? myslíš finaNčně? To už není o překlepech, ale inteligenci. Holka, na to, že si žijete dobře máš celkem mezery ve vzdělání. Běž se napít vody z hajzlíku a ušetři nás 
Příspěvek upraven 19.04.14 v 22:06