Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Koukam, ze mas i mladsiho - tak to zarli jako ta nase. Mam dceru 3r 10m a pak malou rocni. No a samozrejme musim stejne oblekat obe, starsi se absolutne nesnazi. Ale pry ve skolce to umi sama a je sikovna, i kdyz trika pres hlavu, zip nebo tkanicky ani omylem, je trosku tele. Takze to doma nelamu pres koleno a proste se chovam k ni i batoleti stejne. Ted jsem prave starsi dokrmila polevkou
Neboj, az mladsi povyroste, tak to prejde ![]()
Tak holky jak to tady tak čtu tak nevím, moje dcera ma 2,5 roku dnes byla poprvé ve školce. to co doma zvládá bez problému nám p. ředitelka dnes zjritizovala, doma čůrá a kaká od 18 měsíců na záchodě, jí lźíci normálně. dnes ve školce prý nic..za 5 minut u předávání jsem si připadala jak kdyby karolínka neuměla ani a říct, všechno zkritizovala ![]()
My mame v cervecnu 3 a taky umime jen oblect slipy triko a gate, ale nepozna predek a ponozky ty nehrozi. A vyslict triko taky neumi. Gate a slipy jo. Jinak se vzteka kdyz mu to nejde ![]()
@kdochcekam saska delam porad ze kdyz se oblece tak mu udelam fanfaru a vrtulu apod
. JO ted se oblekl kdyz chtel ven za kamaradkou, ale u nas je fakt problem s tema ponozkama a vyslikanim trika