Neumím mluvit s uklízečkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
20.1.12 20:47

Ja mam to stejny, ne ve stejne situaci, ale rict starsi osobe, ze si neco nepreji :nevim: .
Ale kdyby tenhle problem pretrvaval, tak bych se asi casem odhodlala. Zkus ji priste rict polopate, co ti nevyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.1.12 20:48
anoli30 píše:
peggy.sl píše:
Já tohle nejsem schopná říct paní, kterou si vyberu sama, prostě mi přijde jako kamarádka a lituju jí, že za 90 korun na hodinu po ní chci uklízet náš bordel. :mrgreen:
Ale přes agenturu mi to nevadí, tam jsem drsná. :D
To fakt platíte tolik za uklízení? To bych šla uklízet hned. Ale bohužel jsem z vesnice a tady o to nikdo nestojí. Škoda myslím že nejsem žádná šmudla a mám rada když je za mnou vidět práce.

platím 200,– + DPH… o to víc si připadám jak trubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.1.12 20:50
Weru píše:
Ja mam to stejny, ne ve stejne situaci, ale rict starsi osobe, ze si neco nepreji :nevim: .
Ale kdyby tenhle problem pretrvaval, tak bych se asi casem odhodlala. Zkus ji priste rict polopate, co ti nevyhovovalo.

odhodlávám se k tomu každěj týden 2×, ale zkrátka mám totální blok jí to polopatě říct… (nikde jinde, v jiných službách ano s lidmi tento problém nemám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
20.1.12 20:53

ASi bych rovnou vyměnila paní nebo celou agenturu,nebavilo by mne neustále kontrolovat a znovu a znovu necházet nedodělky. Mám paní, takřka už člena rodiny a nemám jediný problém. Jezdí i uklízet do Prahy, má tam několik rodin, spolupracuje asi se dvouma dalšíma „holkama“. Zákazníci platí i dopravu, respektive se to mezi ně rozpočítá, ale mám pocit, že to rozhodně není 200+DPH na hodinu. :nevim:
Asi to bude chtít delší dobu narazit na tu správnou osobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.1.12 20:53

Bohužel black, jediné co ti tady kdo může poradit je být víc důrazná. Co jsi napsala s těma dvířkama na kuch. lince že to nevyleští pořádně, to by mně asi taky pěkně nas.alo. Prostě jim řekni že jestli nepošlou někoho kdo uklízí pořádně tak si najdeš jinou agenturu. Taky myslím že nebudou chtít přijít o zákazníka a dají si záležet. Navíc mezi uklízečkama se jistě roznese že jsi pěkná fůrie co už vyhodila dvě tak ta třetí si už jistě dá záležet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.1.12 20:57
Black_Orchids píše:
anoli30 píše:
peggy.sl píše:
Já tohle nejsem schopná říct paní, kterou si vyberu sama, prostě mi přijde jako kamarádka a lituju jí, že za 90 korun na hodinu po ní chci uklízet náš bordel. :mrgreen:
To fakt platíte tolik za uklízení? To bych šla uklízet hned. Ale bohužel jsem z vesnice a tady o to nikdo nestojí. Škoda myslím že nejsem žádná šmudla a mám rada když je za mnou vidět práce.
platím 200,– + DPH… o to víc si připadám jak trubka.

kde bydlíš? já bych přišla hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Paní to v sobě zkrátka nemá.Co tobě přijde jako neuklizeno, jí přijde jako v pořádku.Tohle jsem poznala v hotelu, kde se pokojská snažila, ale byly věci, co jí prostě nedocházely…A to ani po roce každodenního upozorňování - toť mimochodem i odpověď na tvou otázku.

• Citovat
  • Upravit
12735

Jenny a nemohla bys paní doporučit zakladatelce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.1.12 21:02

zkrátka důrazná mi v tomto případě být nejde, zkusím jí vrazit příště do ruky seznam.
po solidní paní se sháním už dobrýho půl roku, problém je, že ty fakt dobrý už maj plno práce a tady těch, co to „nevidí“, je spousta - a ty mají taky dost práce. Prostě problém Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
20.1.12 21:05

Hmm je fakt že sehnat dneska kvalitního pracovníka je běh na dlouhou trať. S tím seznamem je to taky dobrej nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
20.1.12 21:06

Black,

fakt je o paní na úklid takový zájem v Práglu? Si přijdu doma taková nevybitá :mrgreen: asi s tím něco udělám :think:

Každopádně k tvé otázce, naprosto ti rozumím…asi bych to řešila, jak už navrhovaly holky - seznamem. Ale stejně mě překvapuje, že paní, co se tím živí, na to tak pečou..je to tím, že je platí agentura? Že kdyby se oháněly a sháněly si práci na sebe, tak by to bylo o něčem jiném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
20.1.12 21:08

A nezkusila sis někdy dát jen tak inzerát? Některé maminky by třeba za takovej plat toho udělali mnohem víc než někdo z agentur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
20.1.12 21:08

Ahoj,
kolegyně se tomu dřív věnovala a teď to dělá její sestra, snad mají nebo pracují pro nějakou agenturu. Zítra se s ní uvidím, tak se ti můžu zeptat, pokud budeš chtít. Říkala, že uklízeli ve velkých domech pro bohaté zákazníky, takže určitě zkušenosti i reference mít budou.
U té tvojí paní asi nepomůže ani seznam, když to nevidí, tak to neudělá a asi ani není zvyklá na pečlivý úklid. Možná bych to zkusila řešit přímo přes agenturu a říct jim jak si to představuješ a ať jí to laskavě nějak vysvětlí, že od tebe to není schopná pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.1.12 21:09
anoli30 píše:
peggy.sl píše:

Anoli,
klidně přijeď! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.1.12 21:10
rosslyn píše:
fakt je o paní na úklid takový zájem v Práglu? Si přijdu doma taková nevybitá :mrgreen: asi s tím něco udělám :think:Každopádně k tvé otázce, naprosto ti rozumím…asi bych to řešila, jak už navrhovaly holky - seznamem. Ale stejně mě překvapuje, že paní, co se tím živí, na to tak pečou..je to tím, že je platí agentura? Že kdyby se oháněly a sháněly si práci na sebe, tak by to bylo o něčem jiném?

myslím, že jo. prostě řeknou, že si s „paní domu“ nesedly a agentura je přeřadí jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný