Neumím se seznamovat

464
30.1.14 09:01

Neumím se seznamovat

Ahoj holky, už nevím co s tím, nemám žádnou kamarádku a prostě se ani neumím seznamovat.. mam tu i problém a to je ten že bydlím na vesnici a moc lidí tu neni, město daleko,11 měsíční prcek..A mě prostě nejde se seznámit s nějakou holkou nebo maminkou..Je mi 20 let jsem mladá holka a kamoška mi prostě chybí. Kolikrát jsem třeba v krámu kde dělají holky maximálně 25 let a chci plácnout něco vtipnýho a přitom oni na mě koukají jak na zjevení..Tak trapně pozdravím a jdu pryč..Jsem docela i taková jiná že ne s každým vyjdu a většinou si rozumím se staršíma ženskýma než s kozama v mym věku, které kolikrát řeší jen to kam zajdou na diskárnu a kdo se s kym vyspal atd..mě prostě tyhle věci neberou chtěla bych se bavit o dětech, o domácnosti a o normálních starostech.. :nevim: máte někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
30.1.14 09:05

Já si taky nemám co se stejně starýma říct

Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.14 09:08

Já se taky neseznamuju. Kámošku mám jedinou a ještě hodně daleko. v místě bydliště neznám nikoho :nevim: zkus třeba inzeráty nebo tak něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.1.14 09:11

Dneska je hrozně těžké se s někým jen tak seznámit a ještě na vesnici :roll:. Po cca 2 letech co jsme na vesničce tu ještě nikoho neznám a už mi to taky leze na mozek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
30.1.14 09:14

A odkud jsi? ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.14 09:20

@rebeccca Karlovarsko.. bydlím od K. Varů 30 km směr na Prahu.. prostě nikde nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50725
30.1.14 09:24

Zkus napsat tady odkud jsi, třeba se někdo poblíž najde. Já jsem si v dospělosti udělala jedinou lepší kamarádku - v místě bydliště jako - a tu jsem poznala tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
30.1.14 09:27

@Růženkaa tak to máme od sebe přes celou republiku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
464
30.1.14 09:27

@Angua dobře no.. tak rovnou odkreju svojí anonymitu, ani nevím proč jsem psala anonymně.. bydlím ve Verušičkách, poblíž je Lubenec, Bochov, Žlutice a pak Karlovy Vary.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.1.14 09:28

@rebeccca no :mrgreen: neni to tak zlý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.1.14 09:29

Ahoj, napiš mi SZ, bydlím tak nějak podobně jao ty, jen blíž k Varům a jsem ten starší, hoooodně starší ročník :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dítě o rok starší než ty, třeba bychom mohly pokecat. Já taky myslím, jak jsem vtipná, a ostatní blbě čučí :mrgreen: :mrgreen: tak třeba nám vtip půjde dohromady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.1.14 09:29
@Růženkaa píše:
@Angua dobře no.. tak rovnou odkreju svojí anonymitu, ani nevím proč jsem psala anonymně.. bydlím ve Verušičkách, poblíž je Lubenec, Bochov, Žlutice a pak Karlovy Vary.. ;)

prohledej tu skupiny, založ diskuzi, že hledáš mamky z okolí atd.. tady by mohly být nějaké skupiny z okolí, tak na to mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.1.14 09:30

Tak už ani nemusíš SZ :mrgreen: ale to jsi dost daleko od nás :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.1.14 09:35

@terinka4444 a kde přesně bydlíš?? 8o