Neumím se svěřovat

Anonymní
2.2.12 12:09

Neumím se svěřovat...

Neumím se svěřovat :think: Vždycky když mám starosti, trápení tak to v sobě dusím :zed: Nikomu nic neřeknu, protože se za ty své starosti stydím :nevim: Pomůže vám když se svěříte? Komu se svěřujete? Já snad ani nemám komu se svěřovat :? Snad jen holkám tady, ale těm se taky prostě nesvěřím. Prostě to nějak polknu a jedu dál… Jak jste na tom vy? A hádejte proč jsem anonym? No protože se stydím, že mám starosti :zed: máme s mužem menší krizi :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
2.2.12 12:15

Ahoj, myslím, že je důležité se svěřit, zvláště pokud jde o věci, které tě hodně trápí. Já to dělám tak, že se věřím své kamarádce nebo přítelovy (podle toho o co jde) a pak to proberem a podle toho si udělám výsledek a řeším to dál, nebo ne.....ale dusit to v sobě není dobré. Každý máme starosti a myslím, že není důvod se za ně stydět. Jde o to, svěřit se tomu, komu věříš. Mít jistotu, že to zítra nebude vědět třeba celý kolektiv. Pokud je to něco opravdu choulostivého, co nechces ríct ani nej nej kamarádce, můžeš to řešit i tady a anonymne:) třeba te překvapí nekdo nejakou dobrou radou nebo potesí pekným slovem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
2.2.12 12:18

Jeste me nepadla jedna vec, proc se mozná bojís sverit…treba znás pravdu, nebo si jí myslís a bojís se jí, nepripoustít si to. Proto o problému nemluvís. Bojís se pravdy nebo reakcí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
2.2.12 12:19

vítej v klubu! takhle jsem žila celej život, uzavřená ve svým světě. Na okolí hrála hru jak je vše v pohodě a uvnitř se užírala. Měla jsem ale štěstí, před půl rokem jsem potkala úžasnou holku, a přesto, že bych tomu nikdy nevěřila, sveřila jsem se jí…u mě nevídaná věc, protože lidem nevěřím…ale máme spolu skvělej vztah a jsme jak sestry. Sice to nebylo hnedka, trvá mi to vše trochu dýl a leze to ze mě jak z chlupatý deky, ale vcelku o mě ví vše. Moc mi pomáhá a já jsem jí moc vděčná.
Takže i tobě přeju ať někoho takovýho najdeš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.2.12 12:23

Mám dvě nejlepší kamarádky, kterým jsme schopná říct všechno a moc mi chybí, když se dlouhonevidíme a nemůžeme si popovídat.Hodně si taky povídám se svojí mamkou a smaozřejmě taky s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.12 12:30
Karenka píše:
Jeste me nepadla jedna vec, proc se mozná bojís sverit…treba znás pravdu, nebo si jí myslís a bojís se jí, nepripoustít si to. Proto o problému nemluvís. Bojís se pravdy nebo reakcí.....

To máš zřejmě pravdu :think: Vím jaká je pravda ale bojím se jí slyšet od druhých :roll: A to ta „pravda“ nemusí být nic světobornýho :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.12 12:31

Bubu to má pěkné, že se můžeš svěřit rodičům, to já nemůžu :,(

• Citovat
  • Upravit
29350
2.2.12 12:32
Anonymní píše:
Neumím se svěřovat :think: Vždycky když mám starosti, trápení tak to v sobě dusím :zed: Nikomu nic neřeknu, protože se za ty své starosti stydím :nevim: Pomůže vám když se svěříte? Komu se svěřujete? Já snad ani nemám komu se svěřovat :? Snad jen holkám tady, ale těm se taky prostě nesvěřím. Prostě to nějak polknu a jedu dál… Jak jste na tom vy? A hádejte proč jsem anonym? No protože se stydím, že mám starosti :zed: máme s mužem menší krizi :oops:

No každý jsme jiný… někomu pomůže, když se vypovídá a je jedno, komu, jiný se nechce svěřit ani nejbližším, rodičům, nejlepší kamarádce… a někdy se taky nechceme svěřit s něčím, co nás trápí a myslíme si, že je naše vina… a nakonec většinou vyjde najevo, že jsme se trápili zbytečně a že chyba není na naší straně, nebo že to není tak strašné, jak se zdálo… a to svěření se svými starostmi a problémy může přinést nejen úlevu, ale i řešení… a ono stejně není dobře dusit všechny starosti, problémy a smutky v sobě, když je toho moc, tak se to většinou odrazí na našem zdraví… a to rozhodně není dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.2.12 12:35

Jinak na svěřování mám manžela a nebo mám kamarádku, se kterou se svěřujeme navzájem…
Když máš problémy s manželem, tak to asi bude chtít nějaký nezávislý pohled zvenčí… většina problémů se dá vyřešit, jen se musí chtít… někdo potřebuje poradit, postrčit, ukázat cestu… ale dokud nenapíšeš víc podrobností, tak se těžko radí… jsi tady anonymně, nechceš to zkusit? Někdy je řešení jednodušší, než by člověk čekal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.2.12 12:36
Anonymní píše:
Karenka píše:
To máš zřejmě pravdu :think: Vím jaká je pravda ale bojím se jí slyšet od druhých :roll: A to ta „pravda“ nemusí být nic světobornýho :roll:

No jo, nejtěžší je přiznat si pravdu sami sobě a odpustit si… pak už je to jednoduché, to je vždy jen ten první krok tak strašlivě těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
2.2.12 12:38

já mám štěstí, mám super manžela, a ikdyž někdy mé problémy vnímá jako prkotiny, můžumu říct cokoliv. je hrozně důležité se svěřovat. můžeš klidně i tady jako anonym. mě kolikrát už pomohlo se z toho vypsat… tady tě holky podpoří, nikdo tě neodsoudí a pokud ano, ber to jako další názor, který tě přiměje získat na problém jiný názor!

• Citovat
  • Upravit
192
2.2.12 12:55

Já mám takové motto: pravda tě nejdřív naštve, ale pak tě posílí:) A někdy mám také trápení a dusím to, a pak když se nad tím zamyslím a utřídím si myslenky, přijmu pravdu a problém je fuč.....jindy je to složitější a člověk potřebuje oporu někoho jiného a pokud jí nemá doma a ani nemá kamarádku na svěření, je to velmi těžké.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.2.12 13:14

Hihi, právě ses svěřila :mrgreen:
Někdy se svěřuju, někdy ne, někdy anonymně na netu, někdy kamarádce, partnerovi, to záleží. Máš zas ale tu výhodu, že vše nerozkecáš a pak nemusíš řešit pomluvy a drby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
2.2.12 13:56

Neboj já to taky neumím, až v okamžiku, kdy to mám vyřešené, tak to všem povím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.2.12 14:40

Tak šup šup, ven s tím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie