Neustále na mě Vysí syn 10 měs

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2004
24.5.22 12:19
@Secado píše:
Tomu nevěřím. Mně se takhle chlubila známá, že jí syn chodí spát v 6 večer a spí bez přerušení až do 8 ráno. A její manžel pak prokecl, že je syn občas vzhůru až do 23hod.
Celou noc bez probuzení jsem se synem zažila až po 2.roce. A zatím se to stalo párkrát (je mu 2,5)

Mě straší syn začal spát bez probuzení až po 4. roce :D u toho mladšího na to teprve čekám, bude mít za chvíli 3 roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
24.5.22 12:29
@Meggiska píše:
Mě straší syn začal spát bez probuzení až po 4. roce :D u toho mladšího na to teprve čekám, bude mít za chvíli 3 roky :D

Normální děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.22 12:49

@Meggiska tak to se vůbec nedivím, že to chtělo psychologa :( člověk má nervy jen jedny a tohle je opravdu záhul! Přeji Vám aby to bylo lepší a vy měla pohodičku :) Nespaní znám taky a je to opravdu hrozný, člověka pak rozhodí úplný kraviny, kterých by si normálně ani nevšiml…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
24.5.22 13:04

@Kačeřina1 ještě jeden postřeh: manžel hodně protestoval, že syna hodně nosím a pochovám ho na požádání. Pořád mi tvrdil, že z něj je/bude mamanek. A od svých 2 let chce syn být hlavně s tátou. Když si spolu hrají, posílá mě syn pryč - že chce být s tátou sám. Venku si mě nevšímá prakticky vůbec, na hřišti je schopný i ignorovat tátu a hrát si sám - vykazuje sebejistotu. A na manželovi je vidět, že je na syna patřičně hrdý.

Samozřejmě nevím, jestli je to mým přístupem, nebo je jen taková povaha nebo zafungovala kombinace obojího, ale věřím, že když se člověk miminku a batoleti hodně věnuje, nic tím nezkazí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
24.5.22 13:05
@Kačeřina1 píše:
@Meggiska tak to se vůbec nedivím, že to chtělo psychologa :( člověk má nervy jen jedny a tohle je opravdu záhul! Přeji Vám aby to bylo lepší a vy měla pohodičku :) Nespaní znám taky a je to opravdu hrozný, člověka pak rozhodí úplný kraviny, kterých by si normálně ani nevšiml…

A já věřím, že takovou hrůzu jako já mít nebudete :) je v období separační úzkosti, takže Vám stejně nepomůže nic jiného, než jen být s ním :) všichni říkají, že to je jen období, tak na měsíc dva..ve většině případů ano a věřím, že i u vás to bude takto „krátké“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.22 15:36
@Meggiska píše:
Tak extrémní separačku, jakou jsme si prošli my, nikdo v mém okolí neměl. Váš syn aspoň dělá opičky na lidi, ten můj snad všechny nesnášel, včetně manžela, který nebyl tak pracovně vytížený jako váš. Věčně řval, od rána do večera, jakmile se mě nemohl dotýkat. Já teda v té době skoro přestala jíst a dokonce skončila u psychologa, věčný řev, nedostatek spánku, udělaly svoje :) a upřímně, ani teď můj syn nespí, v noci se pořád budí, venku si nehraje, celou dobu sedí vedle mě, maximálně na houpačku, když ho budu houpat, jinak ne..a ještě je vzteklý, dokáže se vytočit i sám :D

Děkuji..přesně tohle jsem potřebovala..přečíst si, že existuje někdo další, kdo to má snad úplně stejně..hned se cítím o maličko lépe 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
24.5.22 19:51
@ZbyŠtě píše:
Děkuji..přesně tohle jsem potřebovala..přečíst si, že existuje někdo další, kdo to má snad úplně stejně..hned se cítím o maličko lépe 8)

Takže taky si užíváte s prckem? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.22 21:10
@Meggiska píše:
Takže taky si užíváte s prckem? 😂

No jooo.. poslední dva měsíce jsme si hodně blízcí.. v noci mu asi taky chybím, jinak si neumím vysvětlit, proč je tak často vzhůru.. :D
Přes den by člověk nevěřil, co vše dokáže udělat jednou rukou, případně podat si nohou, když se zrovna potřebuje nosit i druhý syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
24.5.22 21:22
@ZbyŠtě píše:
No jooo.. poslední dva měsíce jsme si hodně blízcí.. v noci mu asi taky chybím, jinak si neumím vysvětlit, proč je tak často vzhůru.. :D
Přes den by člověk nevěřil, co vše dokáže udělat jednou rukou, případně podat si nohou, když se zrovna potřebuje nosit i druhý syn :mrgreen:

Zatím dva měsíce 😀 tak snad to u vás brzy přejde 😂 a to máte děti hodně blízko sebe nebo dokonce dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.5.22 08:28
@Meggiska píše:
Zatím dva měsíce 😀 tak snad to u vás brzy přejde 😂 a to máte děti hodně blízko sebe nebo dokonce dvojčata?

Zatím dva měsíci a každý den věřím, že zítra bude líp :mrgreen:
Starší 2,5 roku, mladší bude mít rok..
Hodně mě pobavilo, že nikoho nesnášel..to máme stejně..jakmile se na něj někdo podíval, tak okamžitě řev..nedej bože, že na něj někdo promluvil, to byl boj ho pak utišit :lol: ale teď už mi to přijde lepší..tak snad..✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
29.5.22 12:02

Znám to.. Nezbývá než vydržet. Dcera za chvíli 2 roky a tohle má už od 8 měsíců. Jako. Mimino jen řvala a spala 3*denně 20min.. Hrůza jinak řev. Vlastně mám pocit že jsem ji z těch rukou ani nesundala. Kočár nesnášela, cizí když se na ní jen podíval řev, venku položit na zem řev, do herny s ní jít…? Hysterák, děti řev, pořád na mě nalepená jak přísavka.. Přiznám se je to náročné.. Měla jsem i chvíle čirého zoufalství kdy jsem fakt přemýšlela že jí pridusim. Polštářem, nebo dám odvar z makovic aby byla konečně 5min ticho. Domácnost v rozkladu, z kočáru vyskakovala, chodit nechtěla jen na ruky jinak hysteráky že modrala. Jak jsem záviděla matkám co třeba roční dítko odložili na písek a v klidu pili kafe… Přežívala jsem na suchých rohlících a čokoládě. Divím se že jsem neskončila v blázinci. Teď jí budou dva jevto trochu lepší ake žádná hitparada. Všude vyleze, mluví ve větách, je šikovná odemkne si dveře umí toho spousty ale na hřiště nebi di herny jen v případě že tam nikdo neni6. Oevne věřím že se to zlepší ake už to trvá více než rok… Chápu chápu chápu… Vydrž… Nuc jiného nezbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
1.6.22 13:52
@Ufinka87 píše:
Znám to.. Nezbývá než vydržet. Dcera za chvíli 2 roky a tohle má už od 8 měsíců. Jako. Mimino jen řvala a spala 3*denně 20min.. Hrůza jinak řev. Vlastně mám pocit že jsem ji z těch rukou ani nesundala. Kočár nesnášela, cizí když se na ní jen podíval řev, venku položit na zem řev, do herny s ní jít…? Hysterák, děti řev, pořád na mě nalepená jak přísavka.. Přiznám se je to náročné.. Měla jsem i chvíle čirého zoufalství kdy jsem fakt přemýšlela že jí pridusim. Polštářem, nebo dám odvar z makovic aby byla konečně 5min ticho. Domácnost v rozkladu, z kočáru vyskakovala, chodit nechtěla jen na ruky jinak hysteráky že modrala. Jak jsem záviděla matkám co třeba roční dítko odložili na písek a v klidu pili kafe… Přežívala jsem na suchých rohlících a čokoládě. Divím se že jsem neskončila v blázinci. Teď jí budou dva jevto trochu lepší ake žádná hitparada. Všude vyleze, mluví ve větách, je šikovná odemkne si dveře umí toho spousty ale na hřiště nebi di herny jen v případě že tam nikdo neni6. Oevne věřím že se to zlepší ake už to trvá více než rok… Chápu chápu chápu… Vydrž… Nuc jiného nezbyde
@Ufinka87 píše:
:hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.6.22 14:09

Chodila jsem na ranní cca hodinovou vycházku s nositkem. Pak ještě byla ráda, že se mě může pustit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.22 12:07

@Ufinka87 tak to je mazec! To u nás je to tedy ještě zlaté. Jste dobrá, že jste to dala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.22 12:09

@Niki57 nosítko je fajn, ale to teď ze zdravotních důvodů, používat nemůžu. Je, ale pravda, že od doby co jsem si tu postěžovala se to rapidně zlepšilo. Jako by si to přečetl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí