Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Potřebuju se vykecat ale tohle je něco s čím se nemám komu svěřit. za prvý nechci aby někdo z kamarádů odsoudil manžela a za druhý to neni nic čim bych se chtěla chlubit. všechno to začlo tak, že mi manžel jen tak mezi řečí a v kvaltu řekl, že byl v nemocnici na kožnim, prtže měl měl nějakej výtok. a že za dva dny tam mám přijít, že jsme objednaná pod jeho jménem. celkem trpim na kvasinky, často je mám bezpříznakový takže mě na gyndu vyžene upozornění manžela že má problém. jen mě zarazilo, že šel na kožní sám, vždycky jsme mu já přinesla mastičku od gynekologa aby se taky přeléčil. tak jsme se poprvý v životě ocitla na venerologii-než jsme se poznali tak jsme jednu dobu vedla hodně bohatý noční život, ale tohle odd. nemocnice jsem neznala. opomenu to jak jsme tam cítila hrozně trapně a poníženě, ale tam mi svitlo že se něco děje. když jsme přijela domu a řikala mu že na výsledky mám volat za týden, jen sklopil oči, něco zabručel a zmizel v pracovně. několikrát jsme tohle téma naťukla ale vždy uplně normálně, nevyptávala jsme se. po tel mi řekli že tam je nález a že mám přijet, manžel byl taky objednaný tak jsme jeli spolu. výsledek mě málem položil-kapavka. samozřejmě jsme dostala léky, jen u mě byl trochu problém prtže mám na velkou škálu léků alergii, a brali krev na další nemoci. do auta jsme sedla beze slova, manžel spustil první. že ví že udělal chybu, že ho to moc mrzí a že pokud o tom chci mluvit tak ať mu všechno řeknu. já byla dost v šoku tak jsme nad tím mávla rukou ať to nechá být, že jsme jen lidi a že na začátku jsme si něco řekli (začátky byly divoký a řekli jsme si že pokud si někde jeden z nás jen užije a nebudou v tom city tak to pro nás není nevěra). jak se mi to rozleželo v hlavě a probrala jsem se z toho šoku tak mi začlo docházet co se vlastně stalo. chlap je jak milius, dělá co mi an očích vidí (předtim to byl zlatej chlap, nemohla jsem si stěžovat ale ještě se to znásobilo) a když mě náhodou načape ubrečenou (snažim se to maskovat) tak se zas omlouvá, říká jak mě miluje. taky ho miluju, to že bych od něj odešla mě ani nenapadlo, mám spíš pocit že jsem si ještě víc uvědomila jak moc ho miluju a co pro mě znamená (jsme spolu několik let a máme děti) jen mi postupně došlo že to nemusela být jen kapavka ale třeba taky hiv… (testy jsou naštěstí negativní) a to mě dostalo mnohem víc než že spal s jinou… já vlastně ani nepotřebuju nějakou radu, jen se prostě vykecat. omlouvám se jestli je to zmatený ale plácám se v tom a mám v hlavě děsnej guláš. na jednu stránku vím že by mu to asi nemělo projít „jentak“ ale na druhou jsem z toho všeho tak smutná a rozhozená že mám potřebu celej den být stulená u něj v náručí, tam mám pocit že jsem v bezpečí a nic se nemuže stát, spolu přece všechno zvládnem. myslím že to ví a snaží se to napravit. já samozřejmě začla pochybovat o sobě, říkám si že kdyby měl doma (myslím v posteli) všechno co potřebuje tak neloví jinde. ale asi je to blbost, jen po x letech potřeboval povyražení. no, musím se honem sebrat, jinak pujdou vánoce do kopru…
No..tak to je hustý… ale když to teda bereš takhle a to že by jsi od něj odešla tě ani nenapadlo.. tak už bych to řešila jedině tak že sex POUZE A JEN S KONDOMEM!!! jiné řešení mě nenapadá.
@Denis11 s kondomem ať si chodí jinam. to jsme mu i řekla, tak sice prohlásil že se poučil dostatečně a už si nikde povyrážet nechce, ale co víme co bude za pár let, že…
@Anonymní píše:
@Denis11 s kondomem ať si chodí jinam. to jsme mu i řekla, tak sice prohlásil že se poučil dostatečně a už si nikde povyrážet nechce, ale co víme co bude za pár let, že…
tak to nevíš nikdy, že, ale důležitý je, že snad ho něco takovýho vytrestá natolik, že bude mislet alespoň na tu ochranu… opravdu bych se nezapomněla zmínit o tom, že to taky klidně mohlo být HIV…
EDIT: proboha, teď to po sobě čtu a já napsala mislet, tak to by mě v životě nenapadlo, jde vidět, že už blbnu a dělám tři věci najednou ![]()
Příspěvek upraven 16.12.12 v 15:31
@janica252 jj,to jsem zmínila několikrát. podle toho jak se teď chová tak se fakt ponaučil. a vzhledem k tomu že viděl jak jsem se málem složila než byli výsledky tak věřím že si příště dá bacha
@Anonymní píše:
tak to nechápu
![]()
Jak budeš mít jistotu že ho zrovna měl když byl naposledy u nějaký šlápoty?? Že si ho třeba nezapoměl, nebo že v návalu vášně ho nestihl nandat?? Já bych se teda jistila tím, že bych se chránila já, když mám doma kurevníka kterej není schopnej udržet péro v kalhotech nebo aspon v gumičce
příště by to taky nemusela už být jen kapavka ![]()
@Denis11 píše:
![]()
![]()
![]()
tak to nechápu
![]()
Jak budeš mít jistotu že ho zrovna měl když byl naposledy u nějaký šlápoty?? Že si ho třeba nezapoměl, nebo že v návalu vášně ho nestihl nandat?? Já bych se teda jistila tím, že bych se chránila já, když mám doma kurevníka kterej není schopnej udržet péro v kalhotech nebo aspon v gumičce![]()
příště by to taky nemusela už být jen kapavka
No, očividně bere Anonymní jako partnerku, záleží mu na ní a nebudem si nic nalhávat, ale kdo z nás nedostal v životě lekci, která ho z něčeho (myslím, že každý si může to své doplnit) probrala?! Lidi dělají chyby..základ je se z nich poučit. Kdyby mu už nevěřila, tak to stejně můžou leda tak zabalit. Teď začínají s „čistým štítem“, jsou oba zdraví, tak proč by se měla chránit?
Navíc jestli toho lituje, tak jsou minimálně na dobrý cestě a je velká pravděpododbnost, že jestli to na něj zas v budoucnu přijde, tak si dá alespoň sakra bacha a na tu gumu nezapomene…
Jinak jsem přesvědčená, že pokud bys chtěla mít jistotu, že se nenakazíš, tak by ses musela chránit permanentně a s kýmkoliv, i s dlouhodobým partnerem (tedy pokud nejste neustále spolu), protože i super partner může (byť jen jednou jedinkrát) ulítnout a pouze si „špatně“ vybrat…a v partnerství je důvěra důležitá, takže je to vždycky risk ![]()
@Denis11 píše:
![]()
![]()
![]()
tak to nechápu
![]()
Jak budeš mít jistotu že ho zrovna měl když byl naposledy u nějaký šlápoty?? Že si ho třeba nezapoměl, nebo že v návalu vášně ho nestihl nandat?? Já bych se teda jistila tím, že bych se chránila já, když mám doma kurevníka kterej není schopnej udržet péro v kalhotech nebo aspon v gumičce![]()
příště by to taky nemusela už být jen kapavka
jistotu nemáš nikdy v ničem, to jsme už v životě pochopila. a podle jeho chování fakt usuzuju že se poučil, já taky udělala v životě hodně chyb. jako kurevníka ho neberu, na začátku jsme si řekli že pokud to bude jen o sexu tak prosim. řešit to má cenu v případě že se do bokovky dostaly city, pak nemá cenu abysme spolu dál byli.
@kacaha přesně jak píšeš-bez duvěry to mužem zabalit. a to nechci, myslim že i já jsme dostala lekci-jak jsem psala výše, uvědomila jsem si jako moc pro mě tenle chlap znamená. ne že bych to předtím nevěděla, ale člověk si časem začne být některými věcmi moc jistý
Achjo, tak to má ještě dohru. vypadá to že atb nezabraly, teď musím počkat až po novém roce budou výsledky… bojim bojim že nakonec budu muset do špitálu ![]()