Nevěra je prý normální

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
19.8.21 10:41
@Mango_Lassi píše:
Co má být? Zkrátka si nemyslím, že klasický chlap najde u mě to, co klasický chlap u ženy hledá, protože to nenabízím. End of story.

Nepodcenuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.8.21 10:53
@Josef_t píše:
Jsem pouhým skeptikem :think:
Prostě tento ideální svět funguje jen v případě, že
a) se dobře daří (máš stabilní zázemí, slušný příjem…
b) tvoje největší starost je kam o víkendu vyrazit na pařbu.

Život si člověk může zařídit různě. Zařídit si, aby „se dobře dařilo“ - to mi připadá jako poměrně chytrý nápad. Vždyť proč ne? 8)

Ale soucit k tomu příběhu :lol:, k tomu životu, kterému chybí sebeúcta a respekt:

• Bude ti ke čtyřiceti, práce slušně placená, ale štve tě šéf a ví se, že se budou snižovat stavy
  • Barák rozestavěný, hypotéka na krku a stavebníci pěkně všechno kazí
  • Do toho ti zavolá tchýně, aby jsi si vyzvednul děti, do toho ti něco vyčte, třeba to že vůbec chodíš po světě.
  • U tchýně si ušpiníš sako od marmelády a jedno z dítek vyhodí pytlík bombónů do tvého služebního auta.
  • Přijedeš domů, v hoře nemytého nádobí najdeš a umyješ dva talíře, aby jsi je mohl nakrmit (za předpokladu, že v ledničce je víc jak láhev šampaňského)
  • Děti ti oznámí, že nemají domácí úkoly, takže ještě vysvětluješ malému nechápavému stvoření zlomky
  • V deset jsou děti uložené, ty prohlédneš pošlu, poplatíš telefony, školky a pokutičku za rychlou jízdu…
  • půl jedenácté usedneš k prezentaci na zítřejší poradu kde vymýšlíš nové prodejní úspěchy.
  • Po půlnoci (kdy stále nemáš hotovo do práce) přijde svobodomyslná a silně ovíněna manželka zavěšena do bohéma s pěti exekucemi, že nemá kde spát a že pár dní zůstane s vámi.
  • Jsou dvě v noci. Prezentace uložena a odeslána, v bytě již nejsou slyšet vzdechy z ložnice. Děti jsou znovu uspané po tom co se třikrát vzbudily…

A ty usínáš v obýváku na kanapi s budíkem na půl sedmu ráno :cert:

• ráno za známých zvuků z ložnice samozřejmě připravíš dětem snídani a dáš si to samé kolo ještě jednou.

Jako může to být pro někoho úplně nový objev… Ale život prostě JE o vztazích. :) Jaké a jak kvalitní vztahy člověk utváří. Jak se mu v tom žije. Celé je to o respektu k sobě a druhým. (Nebo u někoho o nerespektování sebe a druhých… Ale i na takový život mají lidé právo, užít si to, odžít si to! :D :mavam: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.8.21 23:28
@Mango_Lassi píše:
Co má být? Zkrátka si nemyslím, že klasický chlap najde u mě to, co klasický chlap u ženy hledá, protože to nenabízím. End of story.

Jo to ano, já už jsem se lekla, že se zbytečně podceňuješ, nečetla jsem předtím pozorně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
20.8.21 09:04
@Cimada píše:
Jo to ano, já už jsem se lekla, že se zbytečně podceňuješ, nečetla jsem předtím pozorně. :-)

Podle toho, jak se zde Mango popisuje, bude pro hodne chlapu tzv. malo zenska, jak povahou a stylem zivota, tak vzhledem (pise treba, ze nenosi nikdy saty).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.21 09:12
@Josefuna píše:
Podle toho, jak se zde Mango popisuje, bude pro hodne chlapu tzv. malo zenska, jak povahou a stylem zivota, tak vzhledem (pise treba, ze nenosi nikdy saty).

Teď jsem si na slevomatu koupila kosmetický a kadeřnický balíček (!). Po dvou letech navštívím kadeřnici a bude ze mě absolutní kočka! :D

• Citovat
  • Upravit
12501
20.8.21 09:14
@Mango_Lassi píše:
Teď jsem si na slevomatu koupila kosmetický a kadeřnický balíček (!). Po dvou letech navštívím kadeřnici a bude ze mě absolutní kočka! :D

Ja na kosmetice nikdy nebyla, ani pedikure a manikure. Jednou za 2 mesice jdu ke kadernici. U dlouhych vlasu to staci. Nejak ted padaji, byvaly huste a ted mi prijde, ze jich mam o tretinu mene :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
20.8.21 09:17
@Mango_Lassi píše:
Teď jsem si na slevomatu koupila kosmetický a kadeřnický balíček (!). Po dvou letech navštívím kadeřnici a bude ze mě absolutní kočka! :D
:palec: Nezapaluji se ti nějak lejtka? :) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.21 09:18
@Akinee píše: :palec: Nezapaluji se ti nějak lejtka? :) :kytka:

Připravuju se na roli GILF (ekvivalent MILF, ale ve starším podání) :)

• Citovat
  • Upravit
12501
20.8.21 09:19
@Akinee píše: :palec: Nezapaluji se ti nějak lejtka? :) :kytka:

Taky si rikam, nedavno chtela kupovat saty a ted tohle.
Ale jiste to bude mit pozitivni dopad na vztah a ozivi ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
20.8.21 09:20
@Mango_Lassi píše:
Připravuju se na roli GILF (ekvivalent MILF, ale ve starším podání) :)

To pote, co ti nejaky pako na hristi reklo babicko, ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.8.21 09:20
@Josefuna píše:
To pote, co ti nejaky pako na hristi reklo babicko, ne :lol:

Ne, to je moje dlouhodobá strategie.

• Citovat
  • Upravit
7375
20.8.21 09:40
@Mango_Lassi píše:
Připravuju se na roli GILF (ekvivalent MILF, ale ve starším podání) :)
:mrgreen: Ať nevyděsíš manžela
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
20.8.21 09:42
@Josefuna píše:
Ja na kosmetice nikdy nebyla, ani pedikure a manikure. Jednou za 2 mesice jdu ke kadernici. U dlouhych vlasu to staci. Nejak ted padaji, byvaly huste a ted mi prijde, ze jich mam o tretinu mene :?.

Neprodělala jsi covid? Po něm to může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
20.8.21 13:10
@Josefuna píše:
Ja na kosmetice nikdy nebyla, ani pedikure a manikure. Jednou za 2 mesice jdu ke kadernici. U dlouhych vlasu to staci. Nejak ted padaji, byvaly huste a ted mi prijde, ze jich mam o tretinu mene :?.

Záleží i na tom, kolik ti je let. Časem vlasy prořídnou a člověk si toho všimne až najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí