Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Co má být? Zkrátka si nemyslím, že klasický chlap najde u mě to, co klasický chlap u ženy hledá, protože to nenabízím. End of story.
Nepodcenuj se.
@Josef_t píše:
Jsem pouhým skeptikem
Prostě tento ideální svět funguje jen v případě, že
a) se dobře daří (máš stabilní zázemí, slušný příjem…
b) tvoje největší starost je kam o víkendu vyrazit na pařbu.
Život si člověk může zařídit různě. Zařídit si, aby „se dobře dařilo“ - to mi připadá jako poměrně chytrý nápad. Vždyť proč ne? ![]()
Ale soucit k tomu příběhu
, k tomu životu, kterému chybí sebeúcta a respekt:
A ty usínáš v obýváku na kanapi s budíkem na půl sedmu ráno ![]()
Jako může to být pro někoho úplně nový objev… Ale život prostě JE o vztazích.
Jaké a jak kvalitní vztahy člověk utváří. Jak se mu v tom žije. Celé je to o respektu k sobě a druhým. (Nebo u někoho o nerespektování sebe a druhých… Ale i na takový život mají lidé právo, užít si to, odžít si to!
)
@Mango_Lassi píše:
Co má být? Zkrátka si nemyslím, že klasický chlap najde u mě to, co klasický chlap u ženy hledá, protože to nenabízím. End of story.
Jo to ano, já už jsem se lekla, že se zbytečně podceňuješ, nečetla jsem předtím pozorně. ![]()
@Cimada píše:
Jo to ano, já už jsem se lekla, že se zbytečně podceňuješ, nečetla jsem předtím pozorně.
Podle toho, jak se zde Mango popisuje, bude pro hodne chlapu tzv. malo zenska, jak povahou a stylem zivota, tak vzhledem (pise treba, ze nenosi nikdy saty).
@Josefuna píše:
Podle toho, jak se zde Mango popisuje, bude pro hodne chlapu tzv. malo zenska, jak povahou a stylem zivota, tak vzhledem (pise treba, ze nenosi nikdy saty).
Teď jsem si na slevomatu koupila kosmetický a kadeřnický balíček (!). Po dvou letech navštívím kadeřnici a bude ze mě absolutní kočka! ![]()
@Mango_Lassi píše:
Teď jsem si na slevomatu koupila kosmetický a kadeřnický balíček (!). Po dvou letech navštívím kadeřnici a bude ze mě absolutní kočka!
Ja na kosmetice nikdy nebyla, ani pedikure a manikure. Jednou za 2 mesice jdu ke kadernici. U dlouhych vlasu to staci. Nejak ted padaji, byvaly huste a ted mi prijde, ze jich mam o tretinu mene
.
@Mango_Lassi píše:
Teď jsem si na slevomatu koupila kosmetický a kadeřnický balíček (!). Po dvou letech navštívím kadeřnici a bude ze mě absolutní kočka!
@Akinee píše:Nezapaluji se ti nějak lejtka?
![]()
Připravuju se na roli GILF (ekvivalent MILF, ale ve starším podání) ![]()
@Akinee píše:Nezapaluji se ti nějak lejtka?
![]()
Taky si rikam, nedavno chtela kupovat saty a ted tohle.
Ale jiste to bude mit pozitivni dopad na vztah a ozivi ho.
@Mango_Lassi píše:
Připravuju se na roli GILF (ekvivalent MILF, ale ve starším podání)
To pote, co ti nejaky pako na hristi reklo babicko, ne ![]()
@Josefuna píše:
To pote, co ti nejaky pako na hristi reklo babicko, ne
Ne, to je moje dlouhodobá strategie.
@Mango_Lassi píše:
Připravuju se na roli GILF (ekvivalent MILF, ale ve starším podání)
@Josefuna píše:
Ja na kosmetice nikdy nebyla, ani pedikure a manikure. Jednou za 2 mesice jdu ke kadernici. U dlouhych vlasu to staci. Nejak ted padaji, byvaly huste a ted mi prijde, ze jich mam o tretinu mene.
Neprodělala jsi covid? Po něm to může být
@Josefuna píše:
Ja na kosmetice nikdy nebyla, ani pedikure a manikure. Jednou za 2 mesice jdu ke kadernici. U dlouhych vlasu to staci. Nejak ted padaji, byvaly huste a ted mi prijde, ze jich mam o tretinu mene.
Záleží i na tom, kolik ti je let. Časem vlasy prořídnou a člověk si toho všimne až najednou.