Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S usmiřovací dovolenou souhlasím,ale až po svatbě.Pak ho na té dovolené pozvi na romantickou procházku na útes-kouknout se jak zapadá slunce.A až bude stát na kraji,tak ho kopni do prd.le.Jo nesmím zapomenout-udělej mu předtím pojistku hajzlíkovi ![]()
fifinka609 píše:
S usmiřovací dovolenou souhlasím,ale až po svatbě.Pak ho na té dovolené pozvi na romantickou procházku na útes-kouknout se jak zapadá slunce.A až bude stát na kraji,tak ho kopni do prd.le.Jo nesmím zapomenout-udělej mu předtím pojistku hajzlíkovi
Když chlap podvede před svatbou, kdy bývá vztah ještě vášnivý, možná i zamilovaný, tak co bude dělat po svatbě, až se časem objeví v manželství rutina??? Já bych si takového chlapa nevzala ani za zlaté prase, protože riskovat, že budu doživotně podváděná husička by mě ani nehlo.
Jen čistě ze zvědavosti:APuccelli tebe tvůj přítel/manžel podvedl?
Jé, to jste mi s tou úplatností za nevěru připoměli starší diskuzi, kdy tam paní psala, že za každou nevěru dostává značkovou kabelku
a má jich plnou skříň.
S nevěrným chlapem bych na dovču nejela ani omylem. chápala bych to tak, že jsem lehce úplatná a on ho bude dál statečně strkat jinam a 2× do roka mě vyveze na hory a k moři. ![]()
Mischel85 píše:
Stalo se to někomu? Mě bohužel před měsícem, přítel jel na služební cestu a cosi se tam odehrálo s kolegyní. Nemohu pochopit proč, měli jsme tak harmonický vztah, on se se mnou všude chlubil a pak tohle… Snažím se s tím vyrovnat, trápí mě to proč? Ale chlapy to maj trochu jinak, takže si myslím, že odpověď ani neni. V září máme mít svatbu a já mám teď dost rozčarované pocity.
Proč? Protože příležitost dělá zloděje ? Protože se opil ? protože váš vztah byl harmonický jen z tvého pohledu? protože holt on je lovec a má tu potřebu, jen Tys to nevěděla? Víš ono na důvodu asi nesejde …spíš je důležitý …co dál. Vím že to ted moc bolí a seš v šoku - posílám
…drž se.
Teda doufám že mě muj chlap nebere na dovolenou za každej šo-ust jinde
To už by musel vyzkoušet pul města ![]()
Zakladatelko těžko říci.Upřímně si myslim že ti nikdo nemuže poradit.Musíš vědět ty za jakých podmínek se to stalo,jak se chová jinak doma,zda jinak vše funguje jak má,proč se ti k tomu přiznal,zda on vubec váš vztah chce a nebo doufá že ty to vzdáš?Jak se ted chová atd..
Držim palce já bych s ním vytřela podlahu ale těžko se radí a já sem taky dost prudké povahy když mě někdo naštve nekoukám do prava do leva
Laaja píše:
Jé, to jste mi s tou úplatností za nevěru připoměli starší diskuzi, kdy tam paní psala, že za každou nevěru dostává značkovou kabelkua má jich plnou skříň.
S nevěrným chlapem bych na dovču nejela ani omylem. chápala bych to tak, že jsem lehce úplatná a on ho bude dál statečně strkat jinam a 2× do roka mě vyveze na hory a k moři.
Přesně takhle to cítím i já, napsala jsi to výstižně ![]()
A s těmi kabelkami to je teda síla
![]()
verjanku píše:APuccelli píše:Nevěru zaplácávat dovolenou? Tak na to bych neměla žaludek… ,,Užil sis s jinou? Fajn, vem mě na Kanáry a já ti to odpustím".
Zakladatelko, my taky chystáme svatbu - v srpnu. Kdyby mě teď můj L. podvedl a to způsobem, jakým popisuješ - pracovní cesta, tak se vyspí s kolegyní, byla bych naštvaná, dala mu to sežrat, ale nebyl by to pro mě důvod k rozchodu a zrušení svatby. L. i já víme, že chceme být spolu a že ani jeden úlet by na tom nic nezměnil, ale zamávalo by to s námi. To jo.Každopádně kdyby nešlo o jedno číslo, ale fakt o paralelní vztah, nebo prostě opravdovou milenku, se kterou je v kontaktu (jinak než pracovně) atd., tak by bylo vymalováno…
My se podvádět nechceme, ale je fakt, že pořád říkám, že jestli už bude mít jednou potřebu si odskočit, ať mi to aspoň proboha neříká, protože platí „co oči nevidí, to srdce nebolí“ a ulevilo by se jemu, mě ne. A navíc u nás platí, že když už, tak vždycky musím být žena číslo jedna. Sám mi přiznal, že ví, jaká jsem, že bych mu to dala sežrat tak, že ani nechce. Navíc tím, že to sice není dovolené, ale ví, jak se k tomu stavím, tak prý ho to ani neláká. Jasně, nikdy neříkám nikdy…
Takže když to shrnu - často na nevěru není jen jeden, na tu dlouhodobou. Pak bych i uvažovala, jestli jsem to nemohla trochu zavinit i já. Ale při jednorázovém úletu - musel by se snažit, vzít mě na dovču, musela bych se chvíli cítit jako královna, ale odpustila bych. A nevracela se k tomu. To je důležitá podmínka odpuštění - už to nevytahovat. Ani v hádce. Zvaž, jestli se milujete, jestli toho lituje, jak to bylo… ale jeden úlet bych odpustila.![]()
![]()
Tak to přece nebylo myšleno ne? ![]()
Bylo to myšleno tak, že chlap by se musel po kolenou plazit, připravit další líbánky a chovat se k ní jako ke královně
Což může obnášet i dovolenou ![]()
Upřímně - postup APuccelli bych volila teď, když máme dítě a společný majetek.
Před svatbou a bez dítěte bych ho poslala do háje zeleného.
chuanitko - Ano je rozdíl, pokud tam už je manželství a děti. Pokud by to udělal teď - po svatbě, máme dítě, asi bych ho vyrazila, ale nevím, jak bych to řešila dál, jestli bych ho po čase vzala zpět. To fakt nevím a doufám, že to ani nikdy nebudu muset řešit. Ale před svatbou a bez dětí bych ho zpět nechtěla.
neodpouštět!
vztah s nevěrou může fungovat, ale musí se na tom obě strany dohodnout hned na začátku. pak se mi tedy moc nechce to nazývat nevěrou, ale podle běžných měřítek to je… my takový vztah máme. a prostě mě nevadí, když budu doma spokojená, chlap donese peníze, bude s dětma a mezi tím potká třeba kolegyni a užije si. pokud nás nehodlá opouštět nebo zanedbávat. ale já tu svobodu mám taky.
a upřímně - zatím prý neměl chuť toho využít, protože si nepřipadá ve vztahu svázanej, protože má svobodu. zatím mu stačí pocit, že by mohl. a vím, že to nebude na pořád, ale když je skvělej chlap a bude dobrej otec, tak proč ho opouštět kvůli tomu, že jak tu některé píšete „ho neudrží v kalhotách“?
PjckjsANEBjája píše:
neodpouštět!vztah s nevěrou může fungovat, ale musí se na tom obě strany dohodnout hned na začátku. pak se mi tedy moc nechce to nazývat nevěrou, ale podle běžných měřítek to je… my takový vztah máme. a prostě mě nevadí, když budu doma spokojená, chlap donese peníze, bude s dětma a mezi tím potká třeba kolegyni a užije si. pokud nás nehodlá opouštět nebo zanedbávat. ale já tu svobodu mám taky.
a upřímně - zatím prý neměl chuť toho využít, protože si nepřipadá ve vztahu svázanej, protože má svobodu. zatím mu stačí pocit, že by mohl. a vím, že to nebude na pořád, ale když je skvělej chlap a bude dobrej otec, tak proč ho opouštět kvůli tomu, že jak tu některé píšete „ho neudrží v kalhotách“?
PjckjsANEBjája píše:
neodpouštět!vztah s nevěrou může fungovat, ale musí se na tom obě strany dohodnout hned na začátku. pak se mi tedy moc nechce to nazývat nevěrou, ale podle běžných měřítek to je… my takový vztah máme. a prostě mě nevadí, když budu doma spokojená, chlap donese peníze, bude s dětma a mezi tím potká třeba kolegyni a užije si. pokud nás nehodlá opouštět nebo zanedbávat. ale já tu svobodu mám taky.
Tak takovýhle vztah já osobně bych nechtěla ani za nic.Ale každý jsme jiný.A pro mě skvělej chlap je ten, který dokáže být věrný,kterému věřím.
1miss1 píše:
Ale ne každý by toto zkousl, to co nevadí ve vztahu Vámsamozřejmě, že pokud se partneři na „volným“ vztahu dohodnou hned na začátku a vzájemně s tím souhlasí, tak at si spí každý s kým chce
ale toto nebude příklad zakladatelky
PjckjsANEBjája píše:
právě proto píšu NEODPOUŠTĚT! jediné, kdy to může fungovat je, pokud je to dopředu dohodnuté. a nebo pak zázrak. ale je nás tady asi 90 tisíc a zatím ani jedna, co by napsala osobní zkušenost, že u ní se ten zázrak stal, tak bych na to moc nespolíhala, že zrovna já(tedy zakladatelka) budu mít to štěstí