Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Všechnoznám
13.12.24 16:30

Zrovna mi Emimino nabízí:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
13.12.24 16:32

Hodně mužů do toho jde i proto, že je to něco jiného než manželka, mnoho jich zkusí i bezzubé, fetující Romky postávající u silnice za 100KČ za orální sex-

• Citovat
  • Upravit
2126
13.12.24 16:33
@Všechnoznám píše: Více

Ale ano, u některých se to dá vědět natuty. Nevím, co je na tom nadutého, znát druhého tak dobře, že si tím můžu být jistá. Ne každý považuje šuk za střed vesmíru. Mám svoje důvody, proč si u těch lidí jsem jistá, ale psát to sem nehodlám, protože necítím potřebu to s někým rozebírat a některé jsou hodně osobní. Nadutě si kvůli tomu opravdu nepřipadám ;)

Příspěvek upraven 13.12.24 v 16:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
13.12.24 16:34

Tahle konkrétní holka je zdatná:
Jade Blair pracuje v nevěstinci a proslula tím, že o svém povolání leccos sdílí. Přiznala už, že když se zadaří, zvládne i 16 klientů za den nebo že spala s tisíci a tisíci muži. A protože je tedy v oboru znalá, radí pánům, jak se v sexu zlepšit.

Takže fakt jde o to, na jakou natrefil, mohl být i 16. v pořadí, nebo první (ten den).

Fakt s tím chceš být, když nemáte děti. Proč???

https://www.super.cz/…psit-1501835

• Citovat
  • Upravit
37064
13.12.24 16:57
@Anonymní píše: Více

Ale to se tu neřeší, že? :think: :*
To můžete mít jako téma na jiné vlákno. ;)
Nakonec i ona se na to může dívat různě a dva klienti mohou být hodně rozdílní. Jeden může stát za hřích, druhý… Zaplatil. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106262
13.12.24 17:22

Jestli to má s manželkou, která to dělá je z povinnosti nebo jinde za prachy..vyjde to skoro na stejno.
Ani jedna po něm netouží, ale za ty prachy si více užije.

Většinu to nezajímá, ale píší sem i takoví, kteří jsou nešťastní právě z toho podržení pro jejich potřebu…chtějí tu touhu, chuť a iniciativu…bez toho je to nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37064
13.12.24 17:27
@unuděná píše: Více

Protože robotky vybavené pokročilou AI nejsou zatím běžné, tak… :think: to asi robotky nebudou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
13.12.24 19:13

tak pak moc nechápu, kde mu chyběl ten fyzický kontakt. :D Čti to po sobě a i ty snad musíš vidět, že to z jeho strany byl opravdu hnusný podraz a navíc ne jen jednorázový.

• Citovat
  • Upravit
leopanda
13.12.24 19:14

no minimálně on musel mít, jinak by tam nelezl vícekrát.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 19:58
@syslomil píše: Více

Ne, nemůžeš. Tečka. Fakt ne. Naduté je tvrdit, že znáš cizí lidi.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 19:59
@syslomil píše: Více

A já považuju šuk za nula nula prd, ale přesto nemůžu nikdy říct o jiném, že 100% nikdy nic neprovedl. Nejsem s ním nonstop. Tiché vody břehy melou.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 20:01
@Venetia píše: Více

No, nevím. U manželky přece musí řešit pocity a kecy. U šlapky nikoliv.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 20:02
@Venetia píše: Více

A ta lehká holka tu chuť určitě umí zahrát. Za to se jí platí, že je herečka, když je to ta lepší a ne nějaká ubohá fetka z ulice.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 20:04
@leopanda píše: Více

Podle mě mu chyběly historky z péčka. Prostě si to chtěl zkusit naživo a bude v tom pokračovat. Prostě si asi představoval jiný fyzický kontakt než za účelem reprodukce. Jednoduše to fakt není týpek k pohledání (ale zase ne tak ojedinělý jev).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 20:04

S tím se dá souhlasit. Taky tu jedna psala příběh o svém blízkém kamarádovi, na kterého praskla nevěra. Nakonec se zjistilo, že jak by to do něj nikdo neřekl a dal za něj ruku do ohně, tak se kur.vil až běda…
Mně se takto před pár měsíci přiznala máma, že byla otci nevěrná a určitě né jednou a s jedním a to taky všude hlásila, že ona by nikdy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky