Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4054
11.12.24 13:13
@Anonymní píše: Více

Tak v tom pripade ja bych od nej odesla. Tezko bych mu v budoucnu verila, ze uz to delat nebude. A nemela bych zapotrebi nad tim premyslet pokazde, kdyz odejde z baraku. Jde tam kam rika, ze jde? No nevim, uz bych nedokazala byt v klidu, vzdycky by tam ten cervik byl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
11.12.24 13:15

jako první bych šla na testy pohl chorob a pokud by chtěl sex tak jeho poslat taky…dneska jeden neví, co si člověk přitáhne z takových povyražení - některé z těch chorob způsobují i neplodnost, když se neléčí

Jinak asi zálěží, jestli tak chce dál pokračovat nebo zda je ochotný to nějak utnout a řešit raději nápravu vašeho pichroumaného vztahu a neubližovat ti, neničit vzájemnou důvěru jako doteď. Zbyla vůbec nějaká důvěra, jsi ochotná mu ještě někdy znovu nějak věřit? Je potřeba si položit takové otázky a také to, zda život s ním je lepší než bez něj apod. Nevíme, vše, takže těžko soudit a radit zda odejít či ne.

• Citovat
  • Upravit
53190
11.12.24 13:15

Tak bych mu dala čas do konce týdne a jestli nebude žehlit jako splašenej, tak bych moc neváhala. Zvednout telefon a objednat vás někam je otázka minuty. Koupit ti cestou domů květinu asi tak dvou minut a pár stovek. Sleduj, co dělá, ne co říká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
11.12.24 13:16
@unuděná píše: Více

souhlas, to zavání manipulací a hrou na city…

• Citovat
  • Upravit
9292
11.12.24 13:18

To bych nerozdýchala. Pro mě by to byl konec.
Nemohla bych se na něj ani podívat, hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
11.12.24 13:22

Jinak pokud chceš děti a on dělá toto, tak asi až tak o rodinu nestojí…spíš si chce zkrátka užívat a na tebe už se neohlíží.

Taky jsme s manželem měli během těch 10 let vztahu krize, kdy sex nemohl být kvůli zdravotním obtížím, ale vždy se našel způsob jak si to vynahradit a dopřát si aspoň nějaké intimnosti. Prostě jsme hledali řešení ne zbabělý útěk. Děti jsem chtěli a usilovali o ně více let, za mě tak se pozná chlap, který ví co chce a dává to najevo přesně jak říká Unuděná…činy ne jen prázdné sliby.

Držím palce, ať už se rozhodneš jakkoliv, hlavně teď mysli ty na sebe, ať ti neubíhají léta zbytečně vedle někoho, kdo třeba ani o rodinu zas tak moc nestojí. U tohohle týpka totiž hrozí, že tam bude chodit nadále už když budeš případně těhotná, pak v šestinedělí a tak dále, protože to sex prakticky třeba nebude z tvé strany ani možný x týdnů/měsíců, když na to přijde.

Pokud není schopný zanášet jinde už teď, tak se obávám, že tomu nebude jinak ani později. Jestliže mu stačí jen to, že neměl dost fyzickéh kontaktu v krátkém období, jak píšeš.

Zvaž, jestli s ním opravdu chceš tu rodinu zakládat a nezkusit spíš najít nějaký spolehlivější materiál na rodinu.

• Citovat
  • Upravit
35791
11.12.24 13:25

Děti spolu nemějte, bude to ještě stokrát horší když už teď si stěžuješ na nezájem a on na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 13:30

Omlouvám se za další anonymní příspěvek, ale mám tu nějaké známé, tam nechci veřejně. Mně byl můj muž dvakrát nevěrný, nebyl to klasický sex, ale něco takového, co mu mělo uspokojit potřeby, které jsem já nedokázala. Kdybychom neměli dvě malé děti, tak odcházím. Jinak máme vztah dlouhý a pěkný, jen v sexu se teď učíme si vycházet víc vstříc. Takže tvoje situace - sex na privátu předpokládám za peníze a nemáte děti = uteč. Protože už mu nikdy nebudeš věřit, budeš ho podezírat, budeš hledat důkazy o další nevěře. A do tohoto chceš přivést dítě? Protože můžeš mít rizikové těhotenství a nebude intimita. Po narození to taky hned není ve stejných kolejích. Tak zase půjde jinam? Taky mi sliboval jak půjdeme do poradny a pak začal couvat, že se tam akorát budou zastávat mě a on u toho bude jako blbec.

• Citovat
  • Upravit
leopanda
11.12.24 13:36

jj souhlas…

• Citovat
  • Upravit
1081
11.12.24 13:52

Až když odejdeš, tak mu dojde, že tě tou nevěrou ztratil. Když mu odpustíš, tak pohoda, prošlo mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.24 13:59

Mohl by tě varovat ten pláč. Umřel mu snad někdo? Ne, snaží se citově vydírat.

• Citovat
  • Upravit
983
11.12.24 14:10

Za ženskýma podle mě chodí tři typy chlapů. První fakt ujedou a pak toho litují. Takových asi moc není. Pak ti, co to berou jako povyražení a budou to dělat furt, mají na to podle nich právo, je to jenom sex, bez citů, tak proč kolem toho dělat humbuk. Pak ti, co na vztahy dlabou, nevěří, že to může fungovat, a jakmile zjistí, že ze strany žen by byl zájem, vydají se touhle cestou. Je to vlastně takový druh sebepoškozování, vyrovnání se s něčím, s čím se jinak vyrovnat neumějí. Charlieho Harpera takto zachránila Chelsea. Která pak dala přednost někomu jinému a pro Charlieho to znamenal konec v seriálu a únos bláznivkou Rose. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
11.12.24 14:26

Promiň, ale kecá. Využila bych toho, že nemáte děti a rozvedla bych se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
11.12.24 15:24

Pryč, pryč, pryč.
Dokážu pochopit úlet v opilosti, ale objednat si povyrazeni, užít si to, zaplatit..a ne jednou..to je moc a takhle to tvuj partner bohuzel ma se s.xem.
Ty jsi s ním v monogamnim vztahu, on si chce užívat jen výhod monogamie, ale ne i těch negativ.
Buď vztah otevřete i jiným lidem (pokud to oba zvladnete)nebo konec.

• Citovat
  • Upravit
celkemspokojena
11.12.24 15:45

Tak on si šel užít na privát (žádný úlet, ale plánované jednání, navíc to udělal opakovaně) a pak chudáček plakal? Nezdá se ti to absurdní? Vždyť ublíženo bylo tobě, takže plakat bys měla ty a on se k tomu postavit jako chlap ;)
Je to na tobě, ale pokud mu odpustíš, tak je jen otázka času, kdy to udělá znovu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky