Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
13.12.24 08:32
@hopsahejsa píše: Více
Ta informace nechybí, stačí číst, co zakladatelka píše. Měli krizi, hádali se, asi 14 dní nic nebylo. A hned musel panáček skočit na jinou :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
13.12.24 08:44

Jsk často spolu s manželem spíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wo2
2127
13.12.24 08:50
@Anonymní píše: Více

Dalsi prispevky do diskuze, ze kterych si neco muzes vzit budou pouze v pripade, ze si to tu budes moderovat ;) Nejen cist a neodpovidat na otazky. Takze pokud hodlas jen cist, pocitej s tim, ze reakce se snahou ti pomoct budou vice ci mene domnenkami.
To, jak situaci pojmout ti snad napsali uz jak zensky, tak panove.
Zustanes = horce budes v budoucnu litovat
Odejdes = budes v budoucnu dekovat vsem, kteri te v tomto rozhodnuti podporili a dodali silu k tomu kroku :kytka:

Good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36997
13.12.24 10:17

Nemusí to takhle být. Pokud už s ním nechce kukat, nebo klesla frekvence hluboko pod jeho potřebu a je jen proto, že „se to má“ a už to není radost, může být pro některé i to, že si odskočí a neotravuje přijatelné. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.12.24 10:21
@M_Vladim píše: Více

Tam se nabízí otázka, proč si držet vztah, notabene když tam nejsou děti, kde má chlap o hodně vyšší požadavek na sex, než žena :nevim: Jako každému chlapovi snad musí být jasné, že tohle se věkem lepšit nebude, tak proč si dělat věrnostní kartičku na privát a raději si nenajít nějakou ženu, kterou sex baví a chce ho v podobné frekvenci, jako on? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36997
13.12.24 10:23
@unuděná píše: Více

I když tam má předplatné, nemusí to znamenat, že jí nemá rád. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
13.12.24 10:31
@Klopotkova píše: Více

Já nikoho takového neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
13.12.24 10:38
@syslomil píše: Více

Nikdo se tím nechlubí, já jako bývalá společnice takové ženy znám a jsou to vážené ženy, proč to dělají?… protože mají mizerný platy a taky je to musí aspoň trochu bavit.
Teď jsem si všimla, že odpovídám na trochu něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
2098
13.12.24 10:40

Tu holku jednou v autě v opilosti bych snad skousla snáz než to, že si několikrát zašel do privátu a hezky v pohodlí, plánovaně a zcela střízlivý si souloužil. Kdyby sis takhle občas odskočila ty, problém by s tím neměl? Sám přiznal, že to udělal z nedostatku kontaktu. Co na tom v poradně chce řešit? Když budeš těhotná, po porodu, v horečkách při angíně… tak aby se na ten privát odstěhoval. Souhlas s Unuděnou. Jaképak slzičky. Když tam š. oustal, určitě přitom nebrečel hanbou nad tím, co dělá. Ať koná. Já bych mu teda už nikdy nemohla věřit a pořád by ve mně hlodal červík, jestli to nedělá zas. Jen bez důkazů.

Příspěvek upraven 13.12.24 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
13.12.24 10:41
@Klopotkova píše: Více

Já si jsem jistá i bez chlubení. Prostě ty lidi hodně dobře znám a vím to natuty. Za ty, které potkám jednou za uherský rok, samozřejmě mluvit nemohu. Za ty ostatní ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
13.12.24 10:50
@RadkaKol. píše: Více

Jenže jak si zakladatelka může být jistá, že tam nešel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
13.12.24 10:56

Roky to funguje mizerně, děti nemáte. Nad čím, holka, přemýšlíš? Pošli ho do oběhu, tohle opravdu nemá smysl. Trápení, nedůvěra, nejistota. Na chvilku to slepíte a při první, druhé krizi pofrčí směr bodel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36997
13.12.24 11:01

Sorry, tahle odpověď je v kontextu logicky nejasná. Jako že znáš určitě lidi, co jim ujely nohy, anebo ty znáš jistě ty druhé? :think:

Příspěvek upraven 13.12.24 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36997
13.12.24 11:03

Nemůže a když jim to v sexu bude fungovat mizerně, tak se pravděpodobnost další navštěvy u Lili, Susan, Fifi… samozřejmě zvyšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
13.12.24 11:06
@Anonymní píše: Více

„Citlivá“ dušička a chodí si klidně po bordelech. Ten by jel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí