Nevěra privát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
13.12.24 13:51
@Anonymní píše: Více

No to je sice super, ale rozhodně se teď neunáhluj s tím dítětem. Pokud mu chceš dát šanci, vem si opravdu dost času. Protože sekat latinu pár týdnů zvládne každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
13.12.24 13:52

Tak to bych si s nim ani neporizivala. Moje duvera by byla pryc. Chapu, ze se stane, ze se nekdo zakouka, ale tohke je pro me cilene edani nevery a jeste na privatu..ja bych to ukoncila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
13.12.24 13:52
@unuděná píše: Více

No samozřejmě, ale tu je převaha ženských, tedy jsem to napsala takto (řešíme převážně jejich nevěrníky). Kdyby to bylo v diskusi na Novinkách, tak to píšu jinak.

• Citovat
  • Upravit
53190
13.12.24 13:53
@Všechnoznám píše: Více

A souběžně tu jede stále živená diskuze „Milenky sem“, takže i zde je mraky žen, co podvádějí a klidně se k tomu přiznají :lol: Svět se v prdku obrací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
13.12.24 13:54

Zakladatelko, nečetla jsem, co ti píší jiní, ale prosím tě, jak můžeš vůbec uvažovat, že s ním zůstaneš? Proč??? (Těch otazníků bych chtěla napsat tak 1000× tolik.) Pro to, abys zůstala, nemůžeš mít ani jeden rozumný důvod, ani jeden. Nikdy.

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 13:55

Hele, ta diskuse mne síří od samýho počátku, i její předchůdkyně. Jenže mileny to stejně budou dělat, ať si myslím cokoliv. A obejdové s nimi. Zle je mi z obou stran.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.24 13:56
@chs.jasmin píše: Více

V tuhle chvíli si svými city fakt jistá nejsem, kdyby ses mě zeptala před týdnem bez váhání bych ti řekla že ho miluju a neumím si vedle sebe představit někoho jiného.

U těch našich sporů je to tak, že jsme oba horký hlavy a velmi často si řekneme i věci který tak nemyslíme. Pravdou je, že já řeším v průběhu těch tří let stále stejný problém a to je z meho pohledu nedostatek zájmu o moji osobu. On se vždycky naštve když mu to říkám ale většinou druhý den přijde omluví se a pak má období kdy je zlatej než to zase zkoouzne k tomu co popisuji. Tentokrát to ale bylo jiný, nemluvili jsme spolu opravdu dlouho a domácnost byla opravdu tichá. Smíření přišlo až zhruba po třech týdnech. :,(

• Citovat
  • Upravit
13974
13.12.24 13:56
Často ale ta nevěra probíhá se zadanou ženskou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 13:57

@Parfem_z_hadovky řešili jsme zdravotní problémy.

• Citovat
  • Upravit
53190
13.12.24 13:58

Já to taky nechápu. Mě by se tak znechutil… Tohle prostě není „dal jsem si o pivo víc a nějak se ten večírek zvrtnul“. To je plánovaná a opakovaná, naprosto racionalizovaná nevěra, navíc lhal, zatloukal, nedokázal ani říct proč. S někým takovým bych si dítě nemohla pořídit, nedokázala bych mu už nikdy věřit.. Pak stačí šestinedělí a poběží tam zase, protože chudáček neukojenej? :nevim: Hodně to zvaž zakladatelko, lidi se moc nemění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.24 14:00
@Mandarinka104 píše: Více

Jeee tak teď jsi mě pobavila protože kdokoliv mě zná by mě nikdy nepopsal jako submisivní. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám

Nicméně nemám asi pocit, že se svět obrací v pr*el až teď. Je to pořád dokola, pořád stejný. Lidi se nezmění. Já teda patřím k těm, kdo by nevěrní z principu nebyli. Nedokázala bych to. S chlapem, se kterým bych být nechtěla (tudíž bych mohla jít s jiným), bych nebyla. Rozešla bych se a pak bych měla novýho (kdyby mne teda chlapi vůbec zajímali) a rozhodně ne zadanýho. S tím, co jsem, nechci nikdy nic takového udělat, ani o tom nepřemýšlím. Vůbec.

Nechápu, jak to mileny a milenci můžou dělat. Já jsem znala jednu, osobně, co zničila rodinu a pak stejně chlapa kopla do zadku a vyhlídla si jinýho, bylo mi z ní dost blivno. Manželka ji vůbec nezajímal, spíš jí to trápení přála (s tím, že je to stejně koza). Strašný.

• Citovat
  • Upravit
13974

A když bude další krize, tak co?
S tou poradnou, proč nezkusí zavolat a kdyby tedy nedostal temín, tak pak počkat. Teď nemá směny na leden, ale čekačka může být klidně 2 měsíce. To pak nebude mít směny na únor. Jestli si myslíte, že toto vyřešíte na jednom sezení, tak se hluboce mylíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Všechnoznám
13.12.24 14:01

No tak to asi umíš dobře maskovat. Stejně jako aktuální pocity, když se dokážeš s tím tvým chcípákem bavit, když k tomu nemáš jedinej důvod (nemáte děti).

• Citovat
  • Upravit
Všechnoznám
13.12.24 14:02

Ano, přesně tohle se stane (a asi už v těhotenství, spíš před ním). Jen se naučí líp lhát anebo už se ani lhát nebude snažit. Na nápravu něčeho takovýho nevěřím (teda může se to stát v 0,0000000001% případů).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky